In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Maart 2001













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl




Maak een succes van uw bedrijf met Syntens
Ondernemen is groeien

Ondernemen is in korte tijd ingrijpend veranderd. Aan de ene kant zien we grote fusies, aan de andere kant signaleren we de komst van kleine, nieuwe bedrijven. Gestart door onafhankelijke mensen met initiatief en zelfvertrouwen.

De animo voor ondernemerschap wordt onder meer met subsidies aangewakkerd door het Ministerie van Economische Zaken. Het ministerie ziet innovatieve kracht namelijk als voorwaarde voor concurrerend vermogen. Het resultaat is een groeiende groep nieuwe ondernemingen die alles haalt uit ICT en kennismanagement en flexibel inspeelt op marktontwikkelingen. Onderzoek heeft uitgewezen dat deze ondernemingen behoefte hebben aan structuur om hun groei in goede banen te leiden.

Structuur aan groei
Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers, kan als klankbord, aanjager of regisseur dienen voor deze ondernemers. Het Ministerie van Economische Zaken wakkert namelijk niet alleen de animo voor ondernemerschap aan, maar zorgt er tevens voor dat deze nieuwe ondernemingen goed begeleid kunnen worden. Syntens wordt gefinancierd door het Ministerie van Economische Zaken, zodat de adviezen veelal kosteloos kunnen worden gegeven.

Meer informatie
Bent u als ondernemer in een groeifase en ondervindt u daarbij problemen, neem dan contact op met Roel Hooiring, adviseur Syntens, telefoonnummer 076-5646700 of e-mail rho@syntens.nl.


...filmt
Het inbrekersgilde live op het scherm

...start
Het personeel verwennen met gemaksdiensten

...waakt
Hoe meer ogen op straat, hoe beter

...beveiligt
Vraag het de brandweer

...helpt
Klanten klagen nooit...zij zappen!

...spreekt
In't kort

...groeit
Moerdijk heeft 16 ha bedrijfsgrond nodig

...informeert
KvK helpt de ondernemer verder op weg

...onderneemt
Ondernemen is groeien

...herbergiert
Café De Vriendschap is uniek

...bouwt
Een ambitieus bedrijvenpark: Steenakker

BKD Special:

...netwerkt
BKD Business Dagen West-Brabant

...bezoekt
Deelnemers BKD Business Dagen

...presenteert
West-Brabant-stand tijdens BKD Businessdagen

...tipt
Tips voor beursbezoekers