In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2001

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda

Bedrijven
WVS Groep
Aannemersbedrijf De Kort
Buro De Loos B.V.
De Boeck B.V.
Van Den Bergh Bouw
Het Markiezenhof
Bruynzeel
Rabobank / KvK Bergen op Zoom
Van Oers Autobanden BV
Bernaards Transport
Philip Morris Holland BV
Lamb Weston/Meijer VOF
Informa Automatisering BV
Van Der Sande Makelaardij
Teleteam Nederland BV
PricewaterhouseCoopers
WVS Groep
Gevonden: gemotiveerde arbeidskrachten
ROOSENDAAL ­ De WVS Groep kan voor ondernemers veel betekenen. Met hun flexibele instelling zijn de WVS-medewerkers graag geziene gasten bij veel werkgevers. Het WVS biedt met zijn activiteiten tal van uitgekiende mogelijkheden. Mogelijkheden die u misschien nog niet kent.

In de werkplaats van het WVS maken de medewerkers onder meer deze complexe verbindingen

De WVS Groep biedt werk aan zo'n 2500 mensen. Het werkgebied is West-Brabant met daarin onder meer de steden Etten-Leur, Bergen op Zoom en Roosendaal. Grofweg is de WVS Groep in twee stukken te snijden; aangepaste arbeid en reďntegratietrajecten. Directeur Jan Simons vertelt over de eerste activiteit van de WVS Groep: "Wij bieden mensen met een lichamelijke of geestelijke arbeidshandicap aangepast werk. Ze zijn na instemming van een onafhankelijke indicatiecommissie bij ons in dienst gekomen". In een aantal prima uitgeruste complexen worden voor opdrachtgevers allerhande producten bewerkt. Dat gaat van het produceren van drukwerk of het assembleren van veiligheidssloten tot en met het inpakken van mobiele telefoontjes. Andere medewerkers werken bij het bouwbedrijf, onderhouden groenobjecten of worden gedetacheerd bij het reguliere bedrijfsleven. Dankzij korte communicatielijnen is WVS zeer flexibel en kan men snel inspelen op wensen van klanten. De servicegerichtheid vertaalt zich ook in het meedenken over en het opzetten van producten en hun fabricagetraject. Simons vertelt hierover: "Wij horen vaak dat onze producten kwalitatief zeer goed zijn. Dat is toe te schrijven aan onze medewerkers. Ze zijn enorm gemotiveerd. Ze willen er echt iets moois van maken."

De Ergos weksimulator is een objectief en onafhankelijk instrument om de geschiktheid voor bepaalde werkzaamheden vast te stellen.


Reďntegratie
Sinds enige tijd begeeft de WVS Groep zich ook op de reďntegratiemarkt. Als geen ander heeft men de expertise in huis om mensen naar passend werk te begeleiden. Simons: "We onderzoeken de mogelijkheden van de arbeidsgehandicapte of langdurig werkloze. Trajectbemiddeling en opleiding zorgen vervolgens voor uitstroom naar het reguliere bedrijfsleven. WVS TraCé doet zaken met bedrijven die financieel of maatschappelijk verantwoordelijk zijn voor de desbetreffende personen. Dit zijn ondermeer gemeenten, uitvoeringsinstellingen (b.v. het Gak), werkgevers en verzekeringsmaatschappijen." Het WVS beschikt over een arbeidsonderzoekcentrum waar toekomstige werknemers zowel fysiek als psychisch getest en getraind worden in relatie tot alle mogelijke functie-eisen. Ervaren praktijkbegeleiders volgen de ontwikkelingen van de kandidaat nauwlettend en passen het programma aan op de specifieke personeelsvraag.

Slimme oplossingen
Kort samengevat kan gezegd worden dat de WVS Groep een grote waarde kan hebben voor individuele bedrijven. In deze tijd waarin ondernemers moeilijk aan mensen kunnen komen, biedt de WVS Groep slimme oplossingen. Het is mogelijk mensen individueel of in groepsverband te detacheren. Simons: "Dat biedt ondernemers veel voordelen. Ze krijgen daar namelijk ook professionele begeleiding van onze mensen bij. Verder zijn er aantrekkelijke subsidie- en kortingsregelingen waarin wij ondernemers kunnen adviseren." Voor meer informatie over het WVS verwijzen wij graag naar het adresblokje.

WVS groep
Stationsstraat 40
4701 NC ROOSENDAAL
Telefoon: 0165 ­ 59 65 00
Telefax: 0165 ­ 56 12 63


...golft
Citygolf biedt andere blik op Breda

...start
"Het kleine werk voorbij"

...support
Waar de wave stopt...

...sponsort
"Toen ik er kwam, was er niks..."

...spreekt
In 't kort

...informeert
KvK helpt de ondernemer verder op weg

...telewerkt
Telewerken een succes

...reinigt
Stomerij De Zon verruimt horizon

...helpt
KvK helpt starters

Bedrijvig Bergen op Zoom

...investeert
Bergen op Zoom investeert in veelzijdige bedrijvigheid

...groeit
Bergen op Zoom, centrum door de eeuwen heen

...verbetert
De sfeervolle huiskamer voor de regio

...ontwikkelt
Geconcentreerde detailhandel in ontwikkeling

...bouwt
Volop ontwikkeling in hoogwaardige kantoorpanden

...stimuleert
Gemeentelijke stimulering - toerisme & recreatie