In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2001

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda

Bedrijven
WVS Groep
Aannemersbedrijf De Kort
Buro De Loos B.V.
De Boeck B.V.
Van Den Bergh Bouw
Het Markiezenhof
Bruynzeel
Rabobank / KvK Bergen op Zoom
Van Oers Autobanden BV
Bernaards Transport
Philip Morris Holland BV
Lamb Weston/Meijer VOF
Informa Automatisering BV
Van Der Sande Makelaardij
Teleteam Nederland BV
PricewaterhouseCoopers
Van Oers Autobanden BV
Bandenspecialist van de bovenste plank!
Van Oers Autobanden BV kan inmiddels terugkijken op een ervaring van zo'n 40 jaar in deze specialistische branche, waarbij het bedrijf sinds 1976 eveneens beschikt over een filiaal in Bergen op Zoom.


Door voortdurend op de hoogte te blijven van veranderingen in de markt, mogelijkheden tot opleiding en/of bijscholing te scheppen, ISO-9002 gecertificeerd te zijn en de beschikking hebben over de meest geavanceerde en moderne apparatuur, garandeert het bedrijf u een perfecte service aan uw auto, met daaraan verbonden een voordelig kostenplaatje.

Profile Tyrecenter Groep
Doordat Van Oers aangesloten is bij de Profile Tyrecenter Groep kan de service van het bedrijf nog verder doorgevoerd worden. Profile Tyrecenter is een vereniging van onafhankelijke ondernemers op bandengebied, die in totaal ruim 100 vestigingen in de Benelux vertegenwoordigt en 24 uur per dag, 7 dagen per week klaar staat voor haar klanten met zo'n 120 mobiele service-units. Hoewel de Profile Tyrecenters een grote groep vormen, werkt elk aangesloten bedrijf zelfstandig. Hierdoor profiteert u van de voordelen van een grootschalige organisatie, gecombineerd met de flexibiliteit van de individuele ondernemer.

Perfecte en snelle service
Profile Tyrecenter Van Oers is gespecialiseerd in banden en alles wat daar omheen relevant is. Een ruime hoeveelheid aan banden voor onder andere vrachtwagens, personenwagens, industriŽle voertuigen en voertuigen in de landbouwsector zijn aanwezig. Maar, er is meer: Van Oers heeft de beschikking over een team van enthousiaste werknemers, dat de deskundigheid in huis heeft u een perfecte en snelle service, gebaseerd op maatwerk te leveren. Zo wordt voor het uitlijnen van personenauto's bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de modernste elektronische meetapparatuur, waarmee de technische afwijkingen worden gecorrigeerd. Het uitlijnen van vrachtwagens wordt uitgevoerd met de Josam Laser uitlijner, een uiterst moderne techniek van meting van wielstanden.

Eersteklas assortiment
Van Oers heeft haar klanten dus heel wat te bieden. Door goede kennis van zaken is een deskundig advies uiteraard een vanzelfsprekendheid. Door de onafhankelijke positie tegenover fabrikanten en importeurs kan een eersteklas assortiment worden aangeboden. Dit alles gecombineerd met een imago, dat ervaring, snelheid en een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding in zich verenigt, waarbij dan ook nog eens de modernste apparatuur aanwezig is en gebruik gemaakt kan worden van de diensten van de Profile Tyrecenter Groep, maakt het bedrijf tot een bandenspecialist van de bovenste plank.

Profile Tyrecenter Van Oers
Vossendaal 27
4877 AA Etten-Leur
tel. 076-5012398
fax 076-5017789


...golft
Citygolf biedt andere blik op Breda

...start
"Het kleine werk voorbij"

...support
Waar de wave stopt...

...sponsort
"Toen ik er kwam, was er niks..."

...spreekt
In 't kort

...informeert
KvK helpt de ondernemer verder op weg

...telewerkt
Telewerken een succes

...reinigt
Stomerij De Zon verruimt horizon

...helpt
KvK helpt starters

Bedrijvig Bergen op Zoom

...investeert
Bergen op Zoom investeert in veelzijdige bedrijvigheid

...groeit
Bergen op Zoom, centrum door de eeuwen heen

...verbetert
De sfeervolle huiskamer voor de regio

...ontwikkelt
Geconcentreerde detailhandel in ontwikkeling

...bouwt
Volop ontwikkeling in hoogwaardige kantoorpanden

...stimuleert
Gemeentelijke stimulering - toerisme & recreatie