In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2001













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Columns
Dick van der Hoff
Cees Budding
Christ-Jan Danen
Annet van Hemmen
Zin in een date?
Annet van Hemmen,
Product Manager ExpoCare



U, als West-Brabantse ondernemer hoef ik waarschijnlijk niets meer over de BKD Business Dagen te vertellen. U heeft op 14 en 15 maart jongstleden uw bedrijf gepresenteerd in een standruimte, of u bent als bezoeker langs geweest in het Racketcentrum Breda; in ieder geval heeft u allen met eigen ogen kunnen aanschouwen dat de BKD leeft in de regio! Nog altijd is de BKD één van de schaarse mogelijkheden om persoonlijk contact te leggen met klanten, prospects en collega-ondernemers.

Wat u echter waarschijnlijk nog niet weet, is dat organisator ExpoCare u als ondernemer iets nieuws biedt, naast de BKD Business Dagen. De marktgerichte voordelen reiken verder dan beide beursdagen! De presentatieruimte op de beursvloer krijgt namelijk een elektronisch verlengstuk op www.bedrijvennetwerk.nl , de veelbezochte nieuwe ondernemerssite.

Op deze site vindt u informatie over de BKD's in verschillende regio's; branchegericht zakelijk regionieuws; informatie over ondernemersverenigingen en business clubs; maar bovenal krijgen alle exposanten de mogelijkheid hun bedrijfsprofiel een jaar lang gratis op deze site te plaatsen. Niet-exposanten kunnen hier tegen een kleine vergoeding ook gebruik van maken. Uw bedrijfsnaam, een korte omschrijving van uw producten en diensten, uw branche, de adresgegevens van uw bedrijf, op welke BKD's u te vinden bent; u kunt het allemaal kwijt in het bedrijfsprofiel. Iedere zakelijk geïnteresseerde kan www.bedrijvennetwerk.nl raadplegen, en beter nog: afspraken maken met die bedrijven die ze op de beurs willen ontmoeten, via het speciale 'beursdating'programma. De 'date' is dan een feit!

De BKD Business Dagen zijn dus niet alleen meer het marketing-communicatiemiddel van persoonlijk contact; maar nu ook van nieuwe media.


...golft
Citygolf biedt andere blik op Breda

...start
"Het kleine werk voorbij"

...support
Waar de wave stopt...

...sponsort
"Toen ik er kwam, was er niks..."

...spreekt
In 't kort

...informeert
KvK helpt de ondernemer verder op weg

...telewerkt
Telewerken een succes

...reinigt
Stomerij De Zon verruimt horizon

...helpt
KvK helpt starters

Bedrijvig Bergen op Zoom

...investeert
Bergen op Zoom investeert in veelzijdige bedrijvigheid

...groeit
Bergen op Zoom, centrum door de eeuwen heen

...verbetert
De sfeervolle huiskamer voor de regio

...ontwikkelt
Geconcentreerde detailhandel in ontwikkeling

...bouwt
Volop ontwikkeling in hoogwaardige kantoorpanden

...stimuleert
Gemeentelijke stimulering - toerisme & recreatie