In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2003













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Coface Nederland
PGB Pijnenburg Groothandel
STAC
Fondas
Klusbedrijf Verschoor B.V.
Breda Bouw
Schildersbedrijf Van Der Made
Livingstone
Coface Nederland
Wij bieden zekerheid voor uw handelsrelaties

Ieder bedrijf dat in het business-to-business segment zaken doet, loopt het risico dat er een moment komt waarop een klant - om wat voor reden ook - niet betaalt. Coface Nederland kan in dit traject optreden als een sterke partner, met een ongekende marktkennis en jarenlange ervaring om dit risico voor u zo beperkt mogelijk te houden.


Coface is een betrekkelijk nieuwe naam in ons land. Echter met tientallen jaren ervaring in de kredietverzekering, incasso en factoring - Coface Nederland maakt onderdeel uit van de grootste exportkredietverzekeraar ter wereld - heeft het bedrijf zich direct als specialist op het gebied van credit management op de Nederlandse markt weten te positioneren. Vanuit een drietal kantoren - één in Amsterdam en twee in Breda, waaronder het hoofdkantoor - wordt deze markt door een team van 60 enthousiaste en kundige personen bediend.

Innovatie en kwaliteit
Coface Nederland is in staat ondernemingen van verschillende grootte en in diverse branches een uitgebreide service op het gebied van credit management aan te bieden, via een efficiënte en professionele samenwerking van specialisten in diverse maatschappijen binnen een wereldwijd netwerk. Dit geldt voor zowel de Nederlandse als internationale markt. 'Innovatie' en 'kwaliteit' zijn binnen deze dienstverlening twee begrippen die hoog in het vaandel gedragen worden. In een constante dialoog met klanten, assurantietussenpersonen en brancheorganisaties wordt er voortdurend gestreefd naar het creëren van nieuwe oplossingen en het verbeteren van de dienstverlening. "Momenteel bestaat er in deze markt de vraag naar andere instrumenten op het gebied van credit management dan enkel de kredietverzekering," laat Roy Oenen - algemeen directeur - weten. "Dit heeft ervoor gezorgd dat wij onze klanten onder andere losse incassodiensten voor niet verzekerde vorderingen aanbieden. Tevens hebben wij belangrijke informatieproducten op de markt gebracht.

@rating
Een uniek product dat onlangs door Coface Nederland is geïntroduceerd, is '@rating'. "Klanten - in binnen- en buitenland - moeten tegenwoordig steeds sneller beoordeeld worden op hun kredietwaardigheid. Een kredietverzekering kan voor bedrijven met een geringe(re) omzet administratief soms een te zware of gewoon te dure oplossing betekenen. Grootbedrijven hebben soms slechts behoefte aan kwalitatief hoogwaardige informatie, mits snel en tegen een gunstige prijs beschikbaar." Volgens Kees Buitendijk - financieel directeur/directeur @rating - is het meest bijzondere aan @rating, "dat wij ons kredietwaardigheidsoordeel ter beschikking stellen zonder dat een kredietverzekering verplicht is. Tot voor kort was dit slechts aan kredietverzekerde klanten voorbehouden. Hiermee kunnen nu dus ook niet (bij ons) verzekerde klanten hun kredietrisico's on-line in kaart brengen en automatisch laten analyseren. De database van het gemeenschappelijke risicoanalysesysteem van de Coface groep, die van meer dan 44 miljoen bedrijven gegevens bevat vormt de basis voor dit systeem."

Regionale speler
Het mag langzamerhand duidelijk zijn dat Coface Nederland meer is dan enkel een kredietverzekeraar. "Wij kunnen het volledige gamma aanbieden, waarbinnen 'betrouwbaarheid' en uiteraard 'kwaliteit' onze uitgangspunten zijn," laat Martin van der Hoek - directeur verzekeringstechniek - weten. Dus, heeft u behoefte aan een versteviging op het gebied van het inschatten van de kredietwaardigheid van uw klanten en wilt u daarin geholpen worden door een sterke, regionale speler met internationale mogelijkheden, dan heeft u in Coface Nederland een uitstekende partner gevonden. Uw probleem op het gebied van credit management wordt door dit bedrijf namelijk opgelost!

Meer informatie
Coface Nederland
Takkebijsters 13
Postbus 3377
4800 DJ Breda
Tel: 076 - 57 37 171
Fax: 076 - 58 73 852
E-mail: info@coface.nl
Internet: www.coface.nl


...informeert
"West-Brabant is te bescheiden"

...start
Opgelucht ademhalen?

...verschilt
Bijeenkomst voor Nederlandse en Belgische ondernemers

...stimuleert
Netwerk voor regionale Voedings- en Genotmiddelen- industrie van start

...verduidelijkt
'Ik wil weten waar ik mee bezig ben'

...netwerkt
Ondernemers welkom op Eindejaars- bijeenkomst KvK

...leert
Internationale opleiding interessant voor MKB

...wint
Uitzendorganisatie winnaar Etten-Leurse BOV-trofee

...organiseert
Een gigantisch feest voor Queens

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...behartigt
BouwNed behartigt bouwbelangen in de regio

...verbouwt
De VerBOUWgarantie voor extra zekerheid

...spreekt
In 't kort

...lanceert
Nieuw label BouwGarant maakt kwaliteit zichtbaar

...reikt uit
Uitreiking promotieprijs leerlingbouwplaatsen

...bedenkt
Innovatieve wateroplossingen

...volgt
Met argusogen volgt de NVB de huidige wetgeving

...ontwikkelt
Het ambitieuze karakter van West-Brabant

...tipt
Tips voor regionale advocatuur

...doceert
Perfetti van Melle en ABN/AMRO doceren studenten

...onderzoekt
NEPROM: ontwikkel meer toplocaties

...helpt
Stichting De Consularis: ervaren wegwijzers in ondernemersland