In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2003













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Coface Nederland
PGB Pijnenburg Groothandel
STAC
Fondas
Klusbedrijf Verschoor B.V.
Breda Bouw
Schildersbedrijf Van Der Made
Livingstone
Fondas
Fondas daar kunt u op bouwen

De financiële wereld is volop in beweging. Wetswijzigingen rondom ziekteverzuim, pensioenen en wat al niet meer volgen elkaar in razend tempo op, waardoor velen van u moeite zullen hebben momenteel door de bomen het bos nog te zien. Gelukkig kent deze regio een specialist, die vanuit een totaaldienstverlening zowel particuliere als zakelijke relaties financiële zekerheid en vrijheid kan bieden.


Fondas is in augustus 2001 ontstaan uit een samenwerking tussen de kantoren 'Burmanje Brenders en Van Dongen', 'Mabra' en 'Van Deursen'. Op 1 oktober jl. hebben het Bredase 'Bueger Wiertz & Melis' en 'Reijntjens Broere' uit Etten-Leur zich gevoegd bij de kantoren in Roosendaal, Goirle, 's Gravenmoer en Dongen. Door de krachten van deze kantoren te bundelen, kan Fondas u meer persoonlijke aandacht geven en tevens laten profiteren van een grotere expertise op het terrein van verzekeringen en financiële diensten. In zijn omvangrijke dienstverlening onderscheidt Fondas een vijftal disciplines, te weten: 'Fondas Verzekeringen', 'Fondas Hypotheken', 'Fondas Assuradeuren', 'F&DS' - administratie- en fiscaal adviesbureau te 's Gravenmoer - en 'Bueger Wiertz & Melis Makelaardij' voor onroerend goed taxaties.

Volledige dagtaak
Door alle huidige wetswijzigingen en de administratieve rompslomp, die hieruit voortkomt geven steeds meer bedrijven het volledige verzekeringstraject uit handen. "Deze markt wordt steeds complexer," verklaart directeur Erik de Haan. "Veel van onze zakelijke relaties uit het MKB beschikken niet over een uitgebreide personeelsafdeling. Als een eigenaar zich dan noodgedwongen bezig moet gaan houden met alle wijzigingen op het gebied van de WAO, Ziektewet, ziektekostenverzekeringen en pensioenen, krijgt hij er in de praktijk vaak een volledige dagtaak bij. Dat extra werk kan Fondas hem uit handen nemen."

Toenemend consumentenbewustzijn
Met de komst van de Wet Financiële Diensten - die volgend jaar van kracht zal worden - worden er nog striktere kwaliteitseisen gesteld aan de dienstverlening. Of het nu gaat om pensioenen, schadeverzekeringen of hypotheken, Fondas heeft de kennis en expertise in huis om relaties op al deze vlakken te kunnen - en mogen - adviseren. In de wetenschap van een toenemend consumentenbewustzijn en een aangescherpte wetgeving voor adviseurs, is deze tussenpersoon steeds meer specialismen gaan ontwikkelen. Zo is bijvoorbeeld afgelopen oktober Fondas hypotheken in gebruik genomen om relaties nog beter en helderder van advies te voorzien. Ook de oprichting van een EB - Employee Benefits - desk staat voor de deur. Op het gebied van schadeverzekeringen - particulier en zakelijk - heeft Fondas al vanouds zeer veel knowhow in huis.

Eigen volmachtbedrijf
Hiernaast kenmerkt Fondas zich door het hebben van een eigen volmachtbedrijf, waardoor producten samengesteld kunnen worden, die zo specifiek mogelijk op de doelgroep gericht zijn. Het verschaffen van maatwerkoplossingen is sowieso een sterk punt van dit kantoor. De Haan: "Wij willen graag gezien worden als een betrouwbare partner voor onze relaties. Wij verdiepen ons in wat hen beweegt, waar zij mee bezig zijn, zodat wij daar het best passende advies op kunnen geven. Wij streven naar een totaalrelatie. Voor de klant betekent dit een goed totaalpakket en gemak. Daar horen adequate producten bij die iets toevoegen voor de klant."

Hoogwaardige financiële dienstverlening
Zo kan Fondas voor zakelijke relaties allereerst het totale, geïntegreerde pakket rondom ziekteverzuim en WAO verzorgen. Op dit terrein is namelijk nog flink wat te verdienen voor u. Ook op pensioengebied staat de wetgeving momenteel niet stil. Fondas kan u met raad en daad bijstaan in het regelen van een goede pensioenvoorziening. Het runnen van een bedrijf vergt tenslotte al genoeg tijd en energie. Vandaar dat deze regionale tussenpersoon alle kennis en ervaring in het werk stelt u een hoogwaardige financiële dienstverlening te bieden!

Meer informatie
Fondas
Baronielaan 133
Postbus 4777
4803 ET Breda
Tel: 076 - 5305555
Fax: 076 - 5305566
E-mail: info@fondas.nl
Internet: www.fondas.nl


...informeert
"West-Brabant is te bescheiden"

...start
Opgelucht ademhalen?

...verschilt
Bijeenkomst voor Nederlandse en Belgische ondernemers

...stimuleert
Netwerk voor regionale Voedings- en Genotmiddelen- industrie van start

...verduidelijkt
'Ik wil weten waar ik mee bezig ben'

...netwerkt
Ondernemers welkom op Eindejaars- bijeenkomst KvK

...leert
Internationale opleiding interessant voor MKB

...wint
Uitzendorganisatie winnaar Etten-Leurse BOV-trofee

...organiseert
Een gigantisch feest voor Queens

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...behartigt
BouwNed behartigt bouwbelangen in de regio

...verbouwt
De VerBOUWgarantie voor extra zekerheid

...spreekt
In 't kort

...lanceert
Nieuw label BouwGarant maakt kwaliteit zichtbaar

...reikt uit
Uitreiking promotieprijs leerlingbouwplaatsen

...bedenkt
Innovatieve wateroplossingen

...volgt
Met argusogen volgt de NVB de huidige wetgeving

...ontwikkelt
Het ambitieuze karakter van West-Brabant

...tipt
Tips voor regionale advocatuur

...doceert
Perfetti van Melle en ABN/AMRO doceren studenten

...onderzoekt
NEPROM: ontwikkel meer toplocaties

...helpt
Stichting De Consularis: ervaren wegwijzers in ondernemersland