In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2003













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Coface Nederland
PGB Pijnenburg Groothandel
STAC
Fondas
Klusbedrijf Verschoor B.V.
Breda Bouw
Schildersbedrijf Van Der Made
Livingstone
Breda Bouw
Betrokken Bouwers

Niet alleen de slogan spreekt voor zich, maar ook de vele - vaak ingewikkelde en bovenal zeer diverse - projecten die deze bouwer door de jaren heen op zijn conto heeft geschreven. Breda Bouw doet zijn naam als 'Betrokken Bouwer' in deze regio alle eer aan.


ING Car Lease

Breda Bouw is een zelfstandige organisatie, die inmiddels 25 jaar aan kennis en ervaring met zich meedraagt. In die jaren heeft het bedrijf een geheel eigen identiteit ontwikkeld, waarin de feitelijke vraagstelling van opdrachtgevers nog steeds de leidraad vormt. Want hoewel Breda Bouw in omvang groot genoeg is om complexe projecten goed en volledig uit te voeren, blijft - vanwege de heldere organisatiestructuur en de korte communicatielijnen - de menselijke maat altijd herkenbaar.

Succesvol visitekaartje
Op tal van gebieden heeft Breda Bouw inmiddels een succesvol visitekaartje afgegeven. Zo heeft deze bouwer aansprekende projecten gerealiseerd op de volgende gebieden:

  • Woningbouw
  • Utiliteitsbouw
  • Industriebouw
  • Bouwen voor de overheid, dienstensector en gezondheidszorg.

Breda Bouw is op al deze terreinen beslist geen dertien-in-een-dozijn-bouwer, die uitsluitend uitvoert. "Wij zien het juist als een grote uitdaging en bron van inspiratie om al in het prille begin bij de vraag 'Wat wil ik?' in het proces betrokken te worden," verklaart directeur Kees Kwaaitaal. "In gezamenlijk overleg met de opdrachtgever weet Breda Bouw het gehele traject van inventarisatie van wensen en eisen tot en met de uiteindelijke oplevering op een efficiënte manier uit te voeren." Tevens beschikt het bedrijf over een eigen onderhoudsdienst en after sales service. Want niet alleen bij oplevering, maar vooral ook in de jaren erna wil hij, dat het uitgevoerde project aan uw eisen en wensen blijft voldoen. Breda Bouw streeft namelijk naar een lange termijnrelatie met zijn klanten.

Indrukwekkende referentielijst
Al vele jaren werkt Breda Bouw voor multinationale ondernemingen, voor landelijke en gemeentelijke overheden, voor gerenommeerde ingenieursbureaus, alsook voor particuliere opdrachtgevers. Hier in de regio wordt momenteel de laatste hand gelegd aan een complete nieuwbouwvleugel en totale renovatie van twee bestaande kantoren van ING Car Lease Breda. In een tijdsbestek van slechts 9 maanden is deze gigantische klus - inclusief het gehele vergunningentraject - geklaard. Ook de ING Bank in het centrum van Breda is door Breda Bouw onlangs volledig gerenoveerd. Dit zijn slechts twee voorbeelden uit een lange en vooral indrukwekkende referentielijst. Buiten deze regio is het bedrijf er vooral trots op de realisator geweest te zijn van het bijzondere Dachau monument in het Amsterdamse bos. En de vracht- en passagiersterminal op vliegveld Eindhoven voor het Ministerie van Defensie.

Serieuze partij
Kiezen voor Breda Bouw, betekent dat u kiest voor een iso-gecertificeerd bedrijf (ISO 9001-VCA**), dat uitblinkt door zijn heldere organisatie en grote betrouwbaarheid.

Als u dus met bouwplannen rondloopt en op zoek bent naar een serieuze partij, die zich weet te verplaatsen in uw wensen en eisen dan is deze 'Betrokken Bouwer' hét antwoord!

Meer informatie
Breda Bouw
Oosterhoutseweg 131A
Postbus 59
4847 ZH Teteringen
Tel: 076 - 5810354
Fax: 076 - 5712985
E-mail: info@bredabouw.nl
Internet: www.bredabouw.nl


...informeert
"West-Brabant is te bescheiden"

...start
Opgelucht ademhalen?

...verschilt
Bijeenkomst voor Nederlandse en Belgische ondernemers

...stimuleert
Netwerk voor regionale Voedings- en Genotmiddelen- industrie van start

...verduidelijkt
'Ik wil weten waar ik mee bezig ben'

...netwerkt
Ondernemers welkom op Eindejaars- bijeenkomst KvK

...leert
Internationale opleiding interessant voor MKB

...wint
Uitzendorganisatie winnaar Etten-Leurse BOV-trofee

...organiseert
Een gigantisch feest voor Queens

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...behartigt
BouwNed behartigt bouwbelangen in de regio

...verbouwt
De VerBOUWgarantie voor extra zekerheid

...spreekt
In 't kort

...lanceert
Nieuw label BouwGarant maakt kwaliteit zichtbaar

...reikt uit
Uitreiking promotieprijs leerlingbouwplaatsen

...bedenkt
Innovatieve wateroplossingen

...volgt
Met argusogen volgt de NVB de huidige wetgeving

...ontwikkelt
Het ambitieuze karakter van West-Brabant

...tipt
Tips voor regionale advocatuur

...doceert
Perfetti van Melle en ABN/AMRO doceren studenten

...onderzoekt
NEPROM: ontwikkel meer toplocaties

...helpt
Stichting De Consularis: ervaren wegwijzers in ondernemersland