In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2003













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Coface Nederland
PGB Pijnenburg Groothandel
STAC
Fondas
Klusbedrijf Verschoor B.V.
Breda Bouw
Schildersbedrijf Van Der Made
Livingstone
Livingstone
Woningen met een eigen gezicht

Livingstone - U droomt van een nieuwe woning. Misschien heeft u zelfs al wel een stuk bouwgrond op het oog. En nu? Er zal uitgezocht moeten worden wat er volgens het bestemmingsplan allemaal gebouwd mag worden, waarna tijdrovende gesprekken met gemeentelijke instanties, bouwers en architecten u een extra dagtaak zullen bezorgen.


Maar waarom zou u zich al deze rompslomp op de hals halen, terwijl er een specialist met bijna twintig jaar aan kennis en ervaring in uw buurt zit. Het Bredase Livingstone is toonaangevend in de markt van de individuele woningbouw. Alles is er hem aan gelegen uw ideale woonwens tot leven te brengen. Hierbinnen is het bedrijf in staat u een totaalbegeleiding te bieden, dus vanaf het eerste persoonlijke advies tot en met een perfect afgewerkte woning.

Keuzevrijheid
In 1983 is Livingstone gestart met de bouw van woningen volgens een eigen methode. De keuzevrijheid van de klant stond - en staat nog steeds - hierin centraal. Niet alleen qua ontwerp, maar eveneens qua bouwmethode. Zo onderscheidt het bedrijf de 'Comfort Line' - hoogkwalitatieve houtskeletbouw met handgemetselde buitengevels - en de 'Classic Line'; traditionele bouw volgens de modernste bouwtechnieken. Voor diegenen die niet onmiddellijk tot een keuze komen, is er tenslotte nog de 'Exclusive Line', die u zelfs de mogelijkheid biedt van een geheel op maat gesneden ontwerp. Door de jaren heen heeft Livingstone op deze wijze al enkele duizenden woningen verspreid over Nederland neergezet. Hoewel hij tot de grootste en meest gerenommeerde landelijke villa- en woningbouwers wordt gerekend, staat het bedrijf toch altijd vlakbij u. Met een landelijk netwerk van regionale Livingstone-dealers - uniek in de Nederlandse bouwmarkt - bent u verzekerd van korte en directe communicatielijnen.

Villaparken
Naast een vooraanstaande rol op bovenstaande markt, doet Livingstone vanaf begin jaren 90 ook van zich spreken als sterke speler in de ontwikkeling van vakantieparken. Na de realisering van een aantal schitterende villaparken in binnen- en buitenland heeft Livingstone Vastgoed B.V. recent de hand weten te leggen op een landgoed van uitzonderlijke klasse. In het mooiste deel van Zuid-Limburg - op de top van de befaamde Cauberg in Valkenburg aan de Geul - is inmiddels een begin gemaakt met de aanleg en realisatie van een topklasse villa- en appartementenpark.

Rabo Vastgoed
Livingstone's laatste belangrijke wapenfeit is het aangaan van een samenwerkingsverband met Rabo Vastgoed. Afgelopen september is dit 'partnership' - waarin beide partijen nauw met elkaar gaan samenwerken bij de ontwikkeling van kleinere projecten - beklonken. Rabo Vastgoed levert de grond, Livingstone de huizen. De eerste plannen voor gezamenlijke projecten liggen inmiddels klaar. En een nieuw, maar belangwekkend hoofdstuk zal dan ook aan de succesvolle historie van Livingstone toegevoegd worden.

Een gemiste kans
In de 'Huizotheek' van Livingstone - zowel te bekijken op internet of als brochure aan te vragen - treft u méér dan 50 creatieve ideeën aan, die u misschien weer een flinke stap dichter bij uw droomhuis brengen. Maar nog verstandiger doet u eraan eens een bezoek te brengen aan de uitgebreide showroom. Hier kunt u zich op de hoogte stellen van alle details omtrent ieder type woning. Aanschouw hoe uw specifieke behoeften en wensen verwerkt kunnen worden in een ontwerp. "Als je met bouwplannen rondloopt en je bent hier nog niet geweest, dan is dat een gemiste kans!" Doeltreffender had directeur Rob Tebbe zich niet kunnen uitdrukken.

Meer informatie
Livingstone
Konijnenberg 88
Postbus 6533
4802 HM BREDA
Tel: 076 - 5735735
Fax: 076 - 5713384
E-mail: info@livingstone.org
Internet: www.livingstone.org


...informeert
"West-Brabant is te bescheiden"

...start
Opgelucht ademhalen?

...verschilt
Bijeenkomst voor Nederlandse en Belgische ondernemers

...stimuleert
Netwerk voor regionale Voedings- en Genotmiddelen- industrie van start

...verduidelijkt
'Ik wil weten waar ik mee bezig ben'

...netwerkt
Ondernemers welkom op Eindejaars- bijeenkomst KvK

...leert
Internationale opleiding interessant voor MKB

...wint
Uitzendorganisatie winnaar Etten-Leurse BOV-trofee

...organiseert
Een gigantisch feest voor Queens

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...behartigt
BouwNed behartigt bouwbelangen in de regio

...verbouwt
De VerBOUWgarantie voor extra zekerheid

...spreekt
In 't kort

...lanceert
Nieuw label BouwGarant maakt kwaliteit zichtbaar

...reikt uit
Uitreiking promotieprijs leerlingbouwplaatsen

...bedenkt
Innovatieve wateroplossingen

...volgt
Met argusogen volgt de NVB de huidige wetgeving

...ontwikkelt
Het ambitieuze karakter van West-Brabant

...tipt
Tips voor regionale advocatuur

...doceert
Perfetti van Melle en ABN/AMRO doceren studenten

...onderzoekt
NEPROM: ontwikkel meer toplocaties

...helpt
Stichting De Consularis: ervaren wegwijzers in ondernemersland