In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
December 2003













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
DRV Accountants en Belastingadviseurs
SkiDôme
SkiDôme
Sneeuwattractiepark richt zich op het bedrijfsleven

Acht jaar geleden verruilde ondernemer Nicky Broos de borstelbaan in Rucphen voor een baan met echte sneeuw. Achteraf gezien is hij er blij om: een borstelbaan zou in deze tijd niet meer rendabel zijn. Naast skiën en snowboarden, richt Broos zich dit seizoen met SkiDôme meer en nadrukkelijker op het bedrijfsleven. Hij komt met vergaderarrangementen en heeft voor ondernemers een bedrijfsskipas gemaakt waarvan werknemers, klanten en relaties gebruik kunnen maken.


Mensen die eenmaal op wintersport geweest zijn, willen het niet meer missen. Het is verslavend. Je bent lekker buiten, ademt frisse lucht in en het skiën en snowboarden geeft een voldaan gevoel. Nicky Broos: "Als je Nederland vergelijkt met andere landen in de wereld, zie je dat we in ons land procentueel de meeste wintersporters hebben." De baan in Rucphen bestaat sinds 1982 en inmiddels werken er 140 mensen. Doordat er in SkiDôme elke dag een nieuw vers laagje sneeuw op de baan komt, ski of snowboard je, zoals in de Alpen, ook op echte sneeuw. Ideaal om het te leren of om er weer even in te komen, voordat je op vakantie gaat.

Bedrijfsskipas voor werknemers, klanten en relaties
Nicky Broos: "In de tijd van economische onzekerheid moeten ondernemers creatief zijn. De meeste zijn dit niet en beknibbelen op hun eigen werknemers. Deze krijgen reorganisatie na reorganisatie voor de kiezen. Wij vinden het juist verstandig om hen extra te verwennen. Sinds kort hebben we de SkiDôme Company Pas geïntroduceerd. Deze pas is 365 dagen geldig en hiermee kunnen werknemers, klanten en relaties onbeperkt gebruik maken van de sneeuwbaan. Elke dag kunnen namens de pashouder anderen de kaart meenemen. Sterker nog: de kaarthouder mag de pas twee à drie keer per dag aan verschillende mensen meegeven."


Vergaderarrangementen
SkiDôme beschikt over vergaderfaciliteiten. Bedrijven kunnen in de vergaderzalen hun productpresentaties, dealerdagen en trainingssessies houden. Nicky Broos: "We kunnen een originele invulling aan zo'n dag geven. Na de vergadering serveren we lunches die variëren van een simpele, Hollandse uitsmijter tot een uitgebreide, luxe lunch. Kies je ervoor om na de vergadering nog sportief bezig te zijn en gebruik te maken van de sneeuwbaan dan is de huur van de vergaderruimte gratis." Bedrijven kunnen natuurlijk ook bij SkiDôme terecht voor hun bedrijfsuitjes. Sinds jaar en dag huren bedrijven de sneeuwbaan exclusief af. Er kunnen 90 mensen gelijktijdig gebruik maken van de piste. De prijs is inclusief materiaalgebruik en je hebt de beschikking over zes ski-/snowboardleraren. Broos legt uit: "Als je de prijs gaat berekenen, kom je tot de ontdekking dat het niet zo heel erg duur is. Na het skiën of snowboarden kun je met de hele groep nog heerlijk eten in restaurant 'De Nederlandse Alp' of in de sfeervolle Hasliberger Stube. Ook zijn andere arrangementen mogelijk." Zo kun je kiezen voor een arrangement in combinatie met klimmen, paintballen, paardrijden, karten en zelfs skatelessen zijn mogelijk. Ook werkt SkiDôme samen met b.v. vliegveld Seppe, de Roosendaalse Golfbaan en Sterrenwacht. Je kunt een dag plannen zoals je wilt, want SkiDôme is flexibel en vindt service en klantvriendelijkheid heel erg belangrijk. Zo kun je het arrangement samenstellen dat het beste bij je bedrijf past.

Meer informatie
SkiDôme
Baanvelden 13
4715 RH Rucphen
Tel: 0165 - 343134
Fax: 0165 - 342717
E-mail: info@skidome.nl
Internet: www.skidome.nl


...informeert
Fiscale helpdesk voor ondernemers

...start
"Je weet voor wie je werkt"

...innoveert
Innovatieve ondernemers duiken in gat in de markt

...verhoogt
Business Intelligence - De sleutel tot optimale resultaten

...wint
KvK West-Brabant blijft nummer één in kwaliteit

...netwerkt
Eindejaarsbijeenkomst voor ondernemers

...organiseert
Startersdag succesvol

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...onderneemt
Een ondernemer is ook maar een mens

...verandert
Nieuwe regelgeving omtrent facturering en BTW

...wijzigt
Verdere beperkingen in de vennootschaps- belasting

...regelt
Fiscale aspecten kerstpakketten en auto's

...beheert
Pensioenen in eigen beheer

...besluit
Brabant krijgt een eigen Innovatieraad

...reikt uit
Het voorbeeld voor collega's wordt beloond

...spreekt
In 't kort

...promoot
'Samen voor Zeeland' steeds actueler

...herstructureert
NVB wijst op noodzaak herstructurering van kantorenaanbod in Nederland

...rapporteert
Non-profitinstellingen 'redders in nood'