In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2004













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers Corporate Finance B.V.
Zoom Invest / Van den Bergh Bouw
Difoga
Van Bedaf Machines
A & M €ollect
Koninklijke Nedalco
Cerestar Benelux B.V.
Sinke Komejan & Nijpels
Difoga
70 Jaar Ford Autobedrijf Difoga Bergen op Zoom ­ 1934/2004

Wie kent dit bedrijf eigenlijk niet? Ford dealerbedrijf Difoga B.V. te Bergen op Zoom, gelegen nabij het centrum, direct naast de spoorwegovergang. De naam DiFoGa is afgeleid van de eerste eigenaars familienaam DiepenFordGarage.

Familiebedrijf
Difoga staat bekend als één van de oudste familie Ford dealerbedrijven in Nederland. Het huidige pand dateert van 1987 en is in het afgelopen jaar aangepast aan de nieuwste Ford Dealer huisstijl. Sinds 1997 is de huidige eigenaar Benk van de Ree. Tezamen met het Ford dealerbedrijf in Oostburg betekent dit een perfecte combinatie in het Zuidwesten van Brabant en Zeeland. Ruim 40 medewerkers zijn verantwoordelijk voor de verkoop, onderhoud, schadereparaties en servicewerkzaamheden van zowel de nieuwe als gebruikte Ford personen- en bedrijfswagens. Permanente bijscholing vindt plaats via Ford Academy en de Inovam; één van de belangrijkste pijlers waarop de kwaliteit-prijs garantie voor de klanten is gebaseerd. Difoga is medeoprichter en ruim tien jaar lid van de Automotive Group Nederland - de excellent Ford Dealers groep. De samenwerking met deze groep biedt de klant tal van voordelen zoals een snelle onderdelenlevering, kennisuitwisseling, serviceafspraken door heel het land en de grootste nieuw voorraad in Nederland, spoedeisende klanten kunnen zo mogelijk binnen een week over een nieuwe auto beschikken.

Mobiliteitsofferte
Ruim 80 A-1 occasions treft u op beide locaties aan, allen vooraf gecontroleerd volgens de Ford A-1 eisen. Garantie en financiering op maat, inclusief een passende Ford autoverzekering. Difoga staat garant voor een uitstekende mobiliteitsofferte. Het bedrijf is modern geoutilleerd en kent naast de APK-erkenning tevens de Stek-erkenning voor de auto-airco systemen. Uiteraard wordt er gewerkt volgens de laatste kwaliteitsnormen van Ford, met o.a. het Service Advies Centrum, Rapid-Service voor het kleine onderhoud en reparatiewensen zonder afspraak. Het specifieke Ford vervangauto programma staat garant voor passend vervangend vervoer. De tarieven voor onderhoud en reparatie zijn gebaseerd op zgn. menu prijzen, zodat de klant vooraf een passende prijsopgave ontvangt.

Van Options tot Bedrijfswagens
Difoga is verder gespecialiseerd in de zogenaamde Options; een specifiek Ford Credit Product en de ideale manier om iedere twee of drie jaar in een nieuwe Ford van uw keuze te rijden. Dit product is zowel voor de particulier als de MKB klant interessant. Het Bedrijfswagen plan zorgt bij Difoga voor een perfecte service op maat voor de bestelwagenmarkt. Het uitgebreide leveringsgamma van de Ford Bedrijfswagens vereist een professionele aanpak, waar ook de onderdelenlevering en het vervangend vervoerprogramma uitstekende servicemogelijkheden bieden.

Omvangrijke assortiment
De Ford modellen kennen een rijke 100-jarige historie. Anno 2004 staat in de showroom van Difoga een scala aan mogelijkheden en modellen, waarbij de huidige oppervlakte bijna te klein is om alles te kunnen tonen. Een kleine greep uit dit omvangrijke assortiment: Ford Ka, Ford Street Ka, Ford Fiesta, Ford Fusion, Ford Focus, Ford C-Max, Ford Mondeo, Ford Galaxy, Ford Ranger D.C., Ford Tourneo Connect en Transit Tourneo. Op het gebied van bestelwagens treft u er onder andere de Ford Connect SWB en LWB, Focus Wagon Van, Ford Ranger 4x4 Pick-up, Ford Galaxy Van, Ford Transit Gesloten bestelwagens SWB, MWB en LWB evenals de Chassis Cabine uitvoeringen en de Dubbele Cabine toepassingen aan. Hebben wij uw interesse gewekt. U bent van harte welkom bij Autobedrijf Difoga. In ons Ford-Café staat de koffie voor u klaar!

Informatie
Difoga
Bredasestraat 25
4611 CE Bergen op Zoom
Tel: 0164 - 250200
Fax: 0164 - 244930
Internet: www.ford-difoga.nl


...zoekt
Beste Baas zoekt naar balans

...start
Samenwerken aan de toekomst

...innoveert
Innovatief product met hoge snelheid op weg naar succes

...onderneemt
Ondernemersnetwerk allochtone vrouwen in oprichting

...organiseert
11 mei Internationale Handelsdag

...verandert
Elektronisch uittreksel rechtsgeldig

...belegt
De beleggingsadviseurs

...ontwikkelt
Mini-ondernemingen West-Brabant vallen buiten de prijzen

...rijdt
Zakelijk onderweg

...stimuleert
Gunstige ligging is onze kracht

...onthaalt
Het hele jaar door een Vorstelijk onthaal...

...helpt
Eén aanspreekpunt voor ondernemers

...beveiligt
Geen kopie van bestaande methodieken

...verbetert
Een stevige basis is gelegd

...behartigt
Belangenbehartiging in de ruimste zin van het woord

...overlegt
Eerste gezamenlijke project is succes

...combineert
Brabant aan Zee: combinatie van kwaliteit en duurzaamheid

...groeit
Veel belangstelling voor uitbreiding

...informeert
Beleggen in een verander(en)de wereld

...verstoord
NVB: 'Aanbod van bedrijfsruimten vier keer zo groot als de vraag'

...investeert
Ruim 5,8 miljoen euro voor bedrijventerreinen