In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2004













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers Corporate Finance B.V.
Zoom Invest / Van den Bergh Bouw
Difoga
Van Bedaf Machines
A & M €ollect
Koninklijke Nedalco
Cerestar Benelux B.V.
Sinke Komejan & Nijpels
Van Bedaf Machines
IJzersterk in service, Staalhard in duidelijkheid

Waar heel wat bedrijven het door de huidige economische toestanden zwaar te verduren hebben en menig ondernemer het bijltje er uiteindelijk bij neergooit, staat Van Bedaf Machines letterlijk ­ en figuurlijk ­ ijzersterk overeind. Volgend jaar augustus viert dit bedrijf zelfs zijn 60-jarig bestaan.

Onder de naam Van Bedaf Machines bestaat dit bedrijf dus bijna 60 jaar, maar zijn historie bestrijkt meer dan een eeuw. Diverse generaties 'Van Bedaf' hebben inmiddels aan het roer gestaan. C. van Bedaf ­ die het bedrijf overgenomen heeft en zijn naam eraan gegeven ­ en zijn zoons W. van Bedaf en P. van Bedaf, die samen de leiding in handen hebben gehad, gingen de huidige directeur/eigenaar Perry van Bedaf voor. Van oudsher heeft Van Bedaf Machines in Bergen op Zoom gezeten, waarvan de laatste 13 jaar op bedrijventerrein 'De Poort'.

Machinebouw
Van Bedaf Machines is opgericht als draaierij en is dit specialisme door de jaren heen ook trouw gebleven. Maar vooral onder de bezielende leiding van Perry van Bedaf zijn er heel wat meer markten aangeboord. Sinds de laatste uitbreiding in 2001 heeft Van Bedaf drie aparte afdelingen in één gezamenlijke ruimte ondergebracht: machinale verspaning, constructie en machinebouw. "Vooral deze laatste tak van sport is ontstaan vanuit een persoonlijke interesse," laat Perry van Bedaf weten. "Als techneut van huis uit is het namelijk fantastisch machines te bouwen, die je vervolgens ziet functioneren. En hieruit volgt dan als vanzelfsprekend vaak ook nog een vervolgtraject in de vorm van het onderhoud, wat erg interessant en afwisselend is."

Maatwerk
Alle kennis, ervaring en middelen zijn bij Van Bedaf Machines aanwezig om klanten het gehele traject uit handen te nemen. Een sterk en hecht team van vakmensen levert projecten compleet op. Dus ook op het gebied van ontwikkeling en engineering vindt u in dit bedrijf een uitstekende partner. Naast bovenstaande aandachtsgebieden heeft Van Bedaf Machines eveneens een ruime ervaring in het onderhouden en service verlenen van diverse soorten machines. Periodiek onderhoud wordt dan ook voor een grote groep klanten gedaan. Die klanten bevinden zich grotendeels in de kartonnage-, beton- en voedingsindustrie. Buiten deze terreinen heeft Van Bedaf Machines een vrij groot klantenbestand van andere bedrijven opgebouwd in de meest uiteenlopende sectoren. Dit maakt het werk volgens de ondernemer zo veelzijdig en door het personeel wordt dit beaamd. "Seriewerk kennen wij niet ­ hoogstens zeer kleine aantallen ­ wat wij doen is duidelijk maatwerk."

60 Jaar
IJzersterk in service en staalhard in duidelijkheid maken van Van Bedaf Machines een voorname speler op het gebied van machinebouw, constructiewerk en renovatie. Dit bedrijf kan u onder andere van dienst zijn in het ontwerpen en fabriceren van nieuwe machines en (licht) constructiewerk. Ook voor een modificatie of renovatie van bestaande machines bent u hier aan het juiste adres. Volgend jaar augustus zal het glas geheven worden op 60 jaar Van Bedaf Machines. En dat er nog vele jaren zullen volgen, staat als een paal boven water!

Informatie
Van Bedaf Machines
Poortweg 21, Postbus 364
4600 AJ Bergen op Zoom
Tel: 0164 - 233041
Fax: 0164 - 233298
Internet: www.vanbedafmachines.nl
E-mail: info@vanbedafmachines.nl


...zoekt
Beste Baas zoekt naar balans

...start
Samenwerken aan de toekomst

...innoveert
Innovatief product met hoge snelheid op weg naar succes

...onderneemt
Ondernemersnetwerk allochtone vrouwen in oprichting

...organiseert
11 mei Internationale Handelsdag

...verandert
Elektronisch uittreksel rechtsgeldig

...belegt
De beleggingsadviseurs

...ontwikkelt
Mini-ondernemingen West-Brabant vallen buiten de prijzen

...rijdt
Zakelijk onderweg

...stimuleert
Gunstige ligging is onze kracht

...onthaalt
Het hele jaar door een Vorstelijk onthaal...

...helpt
Eén aanspreekpunt voor ondernemers

...beveiligt
Geen kopie van bestaande methodieken

...verbetert
Een stevige basis is gelegd

...behartigt
Belangenbehartiging in de ruimste zin van het woord

...overlegt
Eerste gezamenlijke project is succes

...combineert
Brabant aan Zee: combinatie van kwaliteit en duurzaamheid

...groeit
Veel belangstelling voor uitbreiding

...informeert
Beleggen in een verander(en)de wereld

...verstoord
NVB: 'Aanbod van bedrijfsruimten vier keer zo groot als de vraag'

...investeert
Ruim 5,8 miljoen euro voor bedrijventerreinen