In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juli 2004













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be




Roosendaalse ondernemers steunen Villa Pardoes

Uitgerekend op een avond dat een gure motregen Golfbaan de Stok in een mistige regenwaas hulde, vierde het Roosendaalse reclamebureau RB Consultancy hier haar Zomerspektakel.


Ambities
Ruim 135 ondernemers uit Roosendaal en omgeving, hadden het gure weer getrotseerd op donderdag 10 juni en waren naar Brasserie De Stok gekomen, waar René Broos hen trakteerde op een oer-Hollandse avond haringhappen, netwerken en op het eind van de avond werd aan Villa Pardoes, het vakantiehuis voor kinderen met een levensbedreigende ziekte in Kaatsheuvel, een cheque overhandigd van maar liefst 1250 Euro.

Directeur René Broos: "Wij zijn een relatief klein bureau en willen graag zoveel mogelijk productief werken. Daarom komen we normaal gesproken weinig aan acquisitie toe. Op deze avond brengen we op een informele manier tevreden klanten samen met potentials. Op de wijze brengen wij iedereen in de gelegenheid om te praten over ons werk en krijgen nieuwe klanten een goed en eerlijk beeld over ons bedrijf."

In een aparte ruimte had RB Consultancy een 'galerie' ingericht: een tentoonstelling van eigen werk. Relaties zagen daar onder meer de campagnes die zijn ontworpen voor klanten als Lecombi, Zembla en Gezinszaken en werd veel werk getoond van de andere poot van het reclamebureau, de POS Factory, gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van point of sales-materialen.

Villa Pardoes
Villa Pardoes is een uniek vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij hier een week lang gratis de vakantie van hun leven. De gezinnen komen uit Nederland en Vlaanderen en het zieke kind bevindt zich in de leeftijdsgroep van 4 tot 12 jaar oud. De vakanties kunnen alleen worden gerealiseerd door de financiële steun van vele enthousiaste mensen.

Een aantal Roosendaalse ondernemers stelde mooie prijzen ter beschikking voor het Fortune Cookies Festival. Een actie waarmee klanten van RB Consultancy de laatste maanden vele leuke prijzen konden winnen. Na een intensieve lotenverkoop werden halverwege de feestavond de laatste prijzen uitgereikt. Onder andere een champagne-ontbijt bij Hotel The Goderië, een dagje golfen op de golfbaan De Stok, een kledingbon van 500 euro van het sportkledingmerk Zembla.

René Broos schonk de volledige opbrengst van de loten aan Villa Pardoes.

"Villa Pardoes is een instelling waar ook Frans Bauer zijn nek voor uitsteekt. En als Frans dat doet, dan weet ik dat ik aan het goede adres ben", zei Broos tijdens de overhandiging van de geldcheque aan een afgevaardigde van Villa Pardoes.


...onderneemt
Jong MKB West-Brabant, het netwerk voor actieve, startende ondernemers

...start
Expansie in tijden van een mindere economie

...innoveert
Innoveren tegen lage kosten? Het kan!

...verleid
160 West-Brabantse ondernemers'verleid'

...dupeert
Acquisitiefraudeurs weer actief

...informeert
Seminar CE Markering

...stopt
Stoppen is vaak moeilijker dan beginnen

...organiseert
Bijeenkomst Collegiaal in en uitlenen personeel in de metaalbranche

...belegt
De beleggings- adviseurs

...doneert
Haringparty Kiwanisclub O'hout: 9000 Euro voor goede doelen

...kiest
Wie wordt ondernemer van het jaar?

...rijdt
Zakelijk onderweg

...wisselt
Jobrotation binnen ROC West-Brabant

...steunt
Roosendaalse ondernemers steunen Villa Pardoes

...integreert
'Grensoverschrijdend E-business project HZ voor het MKB'

...zeilt
Zeilevenement voor ondernemers en managers

...ondertekent
Nieuwe toekomst Zeelandhallen

...viert
Nieuwkomers tijdens lustrum BOS

...leest
In 't kort

...investeert
2003: vier miljard belegd in commercieel vastgoed

...realiseert
Plannen Moerdijkse Hoek stap verder

...verheugt
NVM Bedrijfs Onroerend Goed werkt samen met onderwijsinstellingen