In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2004

advertenties
www.sitesupport.nl
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl
Nieuw bedrijventerrein aan de Adriaan Klaassenstraat

Dat ondernemers zich graag in Breda vestigen, zal u niet geheel onbekend in de oren klinken. Breda is een levendige stad; een aangename plaats om te wonen, werken en ontspannen. Er zijn hier de laatste jaren de nodige bedrijventerreinen ontwikkeld. Op dit moment heeft de N.V. BrIM van de gemeente Breda Hazeldonk, Steenakker en Hoogeind II in de verkoop. Populaire locaties waar veel interesse voor is. Maar er staat meer in de steigers.

Binnen afzienbare tijd zullen hier een dertiental bedrijven hun deuren openen.

Voor het eind van dit kalenderjaar zal de uitgifte starten van een dertiental kavels aan de Adriaan Klaassenstraat; na oplevering Van de Reijtstraat geheten. Dertien kavels, variërend in afmeting van 1.6002 tot 3.5002; zijn op een dusdanige wijze gesitueerd, dat ze allen op een bepaalde hoogte en afstand van elkaar staan, waardoor presentatie/uitstraling uiteraard een belangrijk issue is. Tel daar nog eens bij op dat de zichtlocaties aan de Ettensebaan als aanrijroute vanuit de snelweg één van de hoofdassen van Breda liggen, nabij de woonboulevard en IKEA en het mag duidelijk zijn, dat deze locatie vraagt om bedrijven met een eigen karakter, die zichzelf ook daadwerkelijk willen profileren.


Marcelle den Hooglander

Werkgelegenheid
Er zijn slechts een paar restricties waar bedrijven verder aan gebonden zijn. Zo mogen de bedrijven, die zich willen vestigen tegen de woonbebouwing niet boven hindercategorie 2 uitkomen. Voor alle anderen geldt categorie 3 als maximum. Verder moeten de bedrijven een meerwaarde voor Breda met zich meebrengen. Het creëren van werkgelegenheid hierbinnen is een must. "Zo hopen wij onder andere Benelux bedrijven, hoogwaardige productie- en handelsbedrijven en de wat grootschaligere ICT bedrijven hier aan te trekken," laat acquisiteur Marcelle den Hooglander weten. "Bedrijven met veel kansen voor de toekomst, die voor de nodige spin-off zorgen. Ook hopen wij bedrijven enthousiast te krijgen, die het wat lager geschoolde werk aanbieden, aangezien een aantal van dit soort bedrijven de laatste jaren uit onze stad verdwenen zijn."

Contact
Heeft het uw interesse gewekt? Neem eens vrijblijvend contact op met Marcelle den Hooglander van de N.V. BrIM voor aanvullende informatie. E-mail naar mapa.den.hooglander@breda.nl.

Werkdonken
Over de vertraging van de Werkdonken uitbreiding van de Charles Petitweg; de VINEX-locatie Teteringen die deel uit maken van de Stadsdonken is de afgelopen maanden al het nodige gezegd en geschreven. Mocht u als belanghebbende hierin van wat meer informatie voorzien willen worden, neemt u dan eveneens contact op met Marcelle den Hooglander.


...werft
Roosendalers slaan geld bij elkaar voor het Franciscus Ziekenhuis

...kiest
"We helpen de ondernemer bij het nemen van de juiste beslissingen"

...verovert
Onderscheidend ict-concept verovert de markt vanuit Oosterhout

...helpt
'PSB geeft je bij export een duwtje in de rug'

...dupeert
Opgelicht?

...belegt
De beleggings- adviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...overleeft
Samenwerken aan een solide basis voor continuïteit

...jubileert
Kiwanis Bergen op Zoom laat al 25 jaar zien wie en wat zij is

...groeit
Mini-ondernemingen blijven groeien

...netwerkt
'Het wordt weer een mooie beurs'

...innoveert
Innovatie en creativiteit staan de komende jaren centraal

...verwelkomt
The most American City of the Netherlands

...revitaliseert
Gezamenlijk de schouders eronder op Hazeldonk

...creëert
Een eigen plek voor creatieve industrie en technologie in Breda

...investeert
Grote Steden Beleid 2005 - 2009

...ontwikkelt
Nieuw bedrijventerrein aan de Adriaan Klaassenstraat

...onderneemt
KVO Keurmerk Veilig Ondernemen

...verandert
De groente- en fruitbranche in Breda

...verbetert
Gezamenlijk de schouders eronder

...vernieuwt
Nog groter, uitgebreider en succesvoller

...spreekt
In 't kort

...huisvest
Kansen voor ontwikkelaars?