In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2004

advertenties
www.sitesupport.nl
www.storimansenpartners.nl
www.deondernemer.com
Regio Business Dagen West-Brabant
Netwerken in de regio

Op 10 en 11 november a.s. staat De Nobelaer in Etten-Leur in het teken van bedrijvigheid. Tijdens de Regio Business Dagen treft ondernemend West-Brabant elkaar om goed zaken te doen.

De conferentiezaal

Tijdens de Regio Business Dagen wordt de ondernemer, de overheid en de onderwijsinstellingen een podium geboden om nieuwe contacten voor de toekomst te leggen. Maar zeker niet geheel onbelangrijk ook om huidige contacten te onderhouden en te versterken. Het netwerken zit de ondernemer in zijn bloed en dit zal ook altijd zo blijven.

De Regio Business Dagen, de naam zegt het al, richten zich niet alleen op het bedrijfsleven van één enkele stad, maar op een regionaal, economisch actief gebied. Daarom vindt de organisatie van de beurs het belangrijk om de drie O's; Ondernemingen, Overheden en Onderwijsinstellingen bij elkaar te brengen. Dit omdat zij in een bedrijfsregio met elkaar te maken hebben. Het onderwijs brengt onder andere kennis in de regio, contacten met de arbeidsmarkt zijn dan ook zeker onoverkoombaar. Bedrijven hebben elkaar juist weer nodig voor zakelijke transacties. Overheden daarentegen creëren weer de mogelijkheden tot ontplooiing van de bedrijvigheid in een gebied.

Dat de eerste stap in de juiste richting is gezet, blijkt al uit de toejuiching van de Regio Business Dagen West-Brabant door de gemeente Etten-Leur, als deel van de regio West-Brabant. Het Baronie College speelt natuurlijk een belangrijke rol aangaande opleidingen en informatievoorziening naar het bedrijfsleven. Ook zij ondersteunen dan ook het initiatief van dit netwerkevenement in hun regio.

De organisatie ziet haar dienstverlening en professionaliteit als sterk aanvullend element om de beurs te laten slagen. Uiteraard moet men als voornaamste doel het belang van de exposant en de bezoeker in ogenschouw nemen, hen een dienst bewijzen door een juist en breed platform te bieden. Daarnaast is volgens de organisatie juist extra aandacht voor publiciteit, facilitaire ondersteuning, logistiek, informatievoorziening en helderheid hetgeen dat de puntjes op de i zet.

De Nobelaer is een sfeervolle locatie, waar in de juiste ambiance goed zaken gedaan kunnen worden. De locatie biedt ruimte aan zo'n 90 stands ingericht door bedrijven, overheids- en kennisinstellingen. Aan publiciteit in de regio's zal het niet ontbreken, vanuit verschillende invalshoeken wordt aandacht geschonken aan het evenement. Desalniettemin krijgt iedere exposant volop de gelegenheid om middels gratis entreekaarten zijn of haar eigen relaties uit te nodigen.

Belangstellenden in deelname of een bezoek aan de beurs, kunnen contact opnemen met Organisatie Groep Zuid b.v., contactpersoon Walter Smits, tel (040) 297 94 97 of per mail walter@ogz.nl.

Meer informatie
Voor meer informatie kan met ook terecht op: www.regiobusinessdagen.nl


...informeert
Het kabinetsbeleid helder verklaard

...start
Gebouwtechnisch Maatwerk

...innoveert
Innovatief ondernemerschap in de (Starters)lift

...bezoekt
'Ik kan iedereen de Startersdag aanraden'

...jubileert
Twee generaties Fens 25 jaar bij KvK

...vergaart
Snel kennis vergaren tijdens een seminar

...belegt
De beleggings- adviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...netwerkt
Netwerken in de regio

...organiseert
Goes is economisch hart van Zeeland

...ontmoet
Ambiance van gastvrijheid

...onderneemt
Burgemeester geniet van ondernemers- geest

...presenteert
"Het draait om mensen"

...groeit
Vliegbasis Gilze-Rijen maakt zich op voor uitbreiding

...behartigt
Belangenbehartiging met sociaal gezicht

...golft
Golf slaat aan in regio Gilze en Rijen

...begeleidt
"Het gras is niet groener bij de buren"

...werkt
Vijftigplussers aan het werk houden, geen luxe maar pure noodzaak

...ontwikkelt
Risico en rendement dichter bij elkaar

...nomineert
Genomineerden BOS bekend

...dineert
Ontspannen bijpraten in een prinselijke ambiance

...revitaliseert
FinanciŽle steun is aanzet tot verdere revitalisering bedrijventerrein

...huisvest
NVM Bedrijfs Onroerend Goed komt met groot winkelmarkt- onderzoek