In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Januari 2005













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl




Exclusieve samenwerking OGZ en 'de ondernemer'
Nieuwe impuls Regio Business Dagen te Breda

Project Manager Rian Ramaekers van Organisatie Groep Zuid B.V. en Bladmanager Johan van den Kieboom van 'de Ondernemer' sloten onlangs een exclusief samenwerkingscontract betreffende de Regio Business Dagen West-Brabant te Breda. Deze overeenkomst bezegelt het feit dat 'de Ondernemer' de exclusieve mediapartner is van Organisatie Groep Zuid B.V. voor de Regio Business Dagen te Breda.

Rian Ramaekers en Johan van den Kieboom.

De samenwerking gaat van start
Organisator Rian Ramaekers: "Uniek aan deze Regio Business Dagen is de samenwerking die 'de Ondernemer' met onze organisatie is aangegaan. Samen slaan wij de handen in één om de Regio Business Dagen Breda op de kaart van West-Brabant te zetten en dit evenement wederom tot een succes te maken'. "Als mediapartner, informeert 'de Ondernemer' u de komende maanden over de vele ontwikkelingen die op stapel staan met als doel het evenement weer op het gewenste niveau te tillen: een netwerk evenement met uitstraling. De uitgave in april zal zelfs geheel in het teken staan van deze vernieuwde Regio Business Dagen te Breda", aldus Johan van den Kieboom.

Netwerken in de regio
Tijdens de Regio Business Dagen nemen ondernemers, overheden en onderwijs de bezoeker mee in hun wereld van expertise. Naast mogelijkheden voor de presentatie van noviteiten en producten, zien de deelnemers de beurs zeker ook als middel voor relatiemarketing. Er kan op een aangename manier zaken met elkaar gedaan worden. Het netwerken zit de ondernemer tenslotte ook in zijn bloed en dit zal ook altijd zo blijven.

"Dat de eerste stap in de juiste richting is gezet, blijkt al uit de toejuiching van de Regio Business Dagen West-Brabant door de exposanten van het eerste uur" aldus Rian Ramaekers. Uiteraard staan er nog meer spannende zaken op de planning! Hierover leest u zeker meer in een volgende uitgave van 'de Ondernemer'.

Ondernemingen die zich aanmelden, kunnen de presentatieruimte geheel naar eigen wens inrichten. De organisatie biedt een complete presentatieruimte met spots, vloerbedekking en frieslijst met naamsvermelding aan. Uiteraard is deelname met een eigen stand ook mogelijk.

Inschrijven?
Het mag u als ondernemer, werkzaam in de regio West-Brabant zeker niet ontbreken: 20 & 21 april staat het Racketcentrum te Breda in het teken van bedrijvigheid, want dan vinden de Regio Business Dagen West-Brabant plaats.

Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname, dan kunt u contact opnemen met Organisatie Groep Zuid b.v., Project Manager Rian Ramaekers, tel (040) 297 94 97 of per mail rian@ogz.nl. U kunt zich ook inschrijven via het inschrijfformulier op de site www.regiobusinessdagen.nl


...spreekt
Gele hesjes en strijdbare kreten

...start
'Een goede balans tussen voeding en beweging zorgt voor een gezond gewicht'

...revitaliseert
"Niet vragen of iets kan, maar hoe iets kan"

...overhandigt
Brabant en Zeeland naar Den Haag voor A4

...wint
Bouwprijs naar Woensdrecht en Etten-Leur

...klaagt
Meldpunt klachten advertentieverkopers

...belegt
De beleggings- adviseurs

...bezegelt
Nieuwe impuls Regio Business Dagen te Breda

...rijdt
Zakelijk onderweg

...wenst
Gemeenten wensen voor 2005
De Ondernemer
Breda
Dongen
Bergen op Zoom
Etten-Leur
Geertruidenberg
Gilze en Rijen
Halderberge
Moerdijk
Oosterhout
Roosendaal
Rucphen
Steenbergen
Tholen
Woensdrecht
Zundert

...combineert
Combinatie van denken en voelen in balans

...leest
In 't kort

...deelt
Kennis verrijken door het delen van ervaringen

...onderneemt
In China ligt de grote uitdaging

...bindt
Zonder administratieve rompslomp personeel aan u binden

...ontwikkelt
De Oscar onder de vastgoedprijzen voor 't Sas