In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juli 2006

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...

Junior Kamer Roosendaal golft
voor Richard Krajicek Foundation


Na het daverende succes in 2005 (opbrengst € 15.200,-) en een glansrijke start in 2004 (opbrengst € 8.282,-), staat de derde Golftrofee van Junior Kamer Roosendaal (JKR) weer op het programma. Op donderdag 28 september wordt er gegolfd voor de Richard Krajicek Foundation. Liefhebbers, in bezit van een golfvaardigheidsbewijs, kunnen een plaats of een complete flight kopen voor de gunshot wedstrijd op golfbaan Wouwse Plantage.



De Richard Krajicek Foundation heeft in de jaren sinds haar oprichting laten zien een belangrijke maatschappelijke taak te vervullen. In de afgelopen 7 jaar is de Richard Krajicek Foundation uitgegroeid tot een volwaardige gesprekspartner op het gebied van sport voor jongeren in achterstandswijken. Sinds de eerste playground in 1998 zijn er nu 10 kwalitatief zeer goede playgrounds in verschillende steden gerealiseerd. In de eerste jaren was de inzet gericht op Den Haag.

Sinds 2001 zijn er ook buiten Den Haag playgrounds gerealiseerd: in Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Hilversum en dichterbij aan de Brugstraat in Etten-Leur. Het aantal bezoekers aan de playgrounds loopt in de vele duizenden.

Vele kinderen en jongeren hebben kunnen profiteren van de aanpak en inzet van de Foundation.
"Het loopt inmiddels storm met aanmeldingen. We rekenen erop dat veel golfers van vorig jaar ook dit jaar weer zullen inschrijven. Na een mail aan de deelnemers van vorig jaar stromen nu de aanmeldingen binnen. En Richard Krajicek speelt zelf mee", aldus commissievoorzitter Paul Nijmeijer.

Er kunnen die dag ongeveer 18 flights (4 golfplaatsen) meespelen. De Golftrofee 2006 wordt georganiseerd door de Stichting JKR projecten, waarvan Nijmeijer, voorzitter is.
Verder bestaat de commissie uit secretaris René Kerstens, penningmeester Frank Bogers en leden Heidi Neelen en Jeroen van Oorschot." Aanmelden voor de Golftrofee 2006 kan via de website www.golftrofee.nl.

"Learning by doing"
Junior Kamer Roosendaal telt ongeveer 20 leden. Het zijn allemaal jonge ondernemende mensen in de leeftijdsklasse van 23 tot 40 jaar die zich willen ontwikkelen met behulp van onder andere trainingen en het organiseren van activiteiten.
Ze hebben belangstelling voor zakelijke netwerken, persoonlijke en internationale contacten en willen zich daarnaast sterk maken voor positieve veranderingen in de maatschappij. JKR stelt zich ten doel om grenzen te verleggen en de horizon te verbreden. Binnen het ledenbestand wordt er gestreefd naar diversiteit van branches.

Golf mee!
JKR roept belangstellenden op om mee te doen met de golfwedstrijd (als team of individueel) of om te participeren als sponsor of adverteerder.
Uit de inschrijf- en sponsorgelden zal een zo hoog mogelijk bedrag gedoneerd worden aan de Richard Krajicek Foundation. Een flight voor vier personen kost € 1.000.
Vanzelfsprekend zal het de deelnemers op deze dag aan niets ontbreken. De lunch, het diner, drank en diverse snacks zijn inbegrepen.


...denkt
Denktank van Marco Borsato

...adviseert
Professioneel overkomen

...kampt
Hoezo Personeelstekort!?

...ontstaat
New Rebel Motorcycles

...inspireert
Syntens Summer Experience

...opent
Veilig Ondernemen portal

...begeleidt
Subsidieregeling startende exporteur verruimd

....steunt
PaFemme steunt allochtone vrouwen

...viert
Uitstellen zorgt voor de juiste VETkwaliteit!

...biedt
ING Bank en Avans Hogeschool

...werkt
Nieuwe directievoorzitter Rabobank Breda

...rijdt
Zakelijk onderweg

...golft
Richard Krajicek Foundation

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...zorgt
Monument wordt woonproject voor kinderen

...spreekt
In 't kort

...gestart
Veranderingen bij 'de Ondernemer'

...geeft
Brabant extra economische slagkracht

...overlegt
Innovatieve technieken in de fruitteelt

...groeit
Nederlandse kantorenmarkt

...constateert
Startende ondernemers

...start
Startbedrijf.nl als je een eigen zaak wilt