In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2006

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda
www.deondernemer.com

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...

Maurits Roos, eigenaar Insight Productions over het zelfstandig ondernemersschap:
'Je kunt alle uitdagingen aan gaan'

Vindt u een bedrag tussen de € 50.000 en € 100.000 te veel om met een film uw bedrijf te promoten? Volgens Maurits Roos van Insight Productions in Breda kan dit ook veel goedkoper. De jonge ondernemer is ruim een jaar geleden met zijn bedrijf gestart en maakt commercials, televisiereclame, internetreclame, promotiefilms en digitale impressies. Het hele traject verzorgt hij zelf. Hij bedenkt het script, doet de productie, regie en montage, hierdoor blijven de kosten voor een professionele bedrijfsfilm laag.


Maurits Roos van Insight Productions maakt commercials, televisiereclame, internetreclame, promotiefilms en digitale impressies naar de wensen van de ondernemer.

"Een eigen bedrijf geeft erg veel vrijheid. Door mijn eigen bedrijf op te richten, is er geen goed idee dat niet uitgeprobeerd wordt en tijdens het hele productieproces neem ik het heft in eigen hand. Ik heb zelf alle licht, geluids- en montageapparatuur," zegt Maurits Roos (27 jaar). Met zijn bedrijf Insight Productions maakt hij commercials, televisiereclame, internetreclame, promotiefilms en digitale impressies. "Altijd wilde ik mijn eigen bedrijf al, dat wist ik al van kind af aan. Eigenlijk heb ik een stap overgeslagen, want ik dacht dat ik ouder zou zijn, voordat het zover was. Ondanks dat het veel rompslomp met zich meebrengt, geef ik toch de voorkeur aan het zelfstandig ondernemerschap. Zelfstandig zijn, is heel divers. Je kunt alle uitdagingen aan gaan, waar je iets in ziet. En zo kun je je steeds verder ontwikkelen en steeds nieuwe dingen aanpakken. In loondienst kom je vaak in een vast patroon terecht."

Bedrijfsfilm
Is een bedrijfsfilm interessant voor ondernemers? Maurits: "Ja, ik richt me juist op ondernemers, op ondernemers van kleine en middelgrote bedrijven. Juist voor hen is een commercial of promotiefilm op de internetsite erg belangrijk ."
Een commercial kan 30 of 60 seconden duren. In dit korte tijdsbestek kunnen bedrijven potentiële klanten enthousiasmeren voor de producten die ze fabriceren. Zo profileren ze zich ten opzichte van hun concurrenten. Maurits Roos: "Internet ontwikkelt zich steeds verder. Film moet hierbij nog meer op de kaart gezet worden. Denk bijvoorbeeld aan een commercial van uw bedrijf op de internetsite. Dit levert meer geïnteresseerde kijkers op. En misschien komt daar wel weer een order uit!" Ook voor een grootschalige tv-commercial is Insight Productions de sparringpartner. De commercial wordt volledig naar de wensen van de ondernemer gemaakt. Alles is hierbij mogelijk: Maurits Roos verzorgt bijvoorbeeld ook animatiefilms. Met een promotiefilm wordt de bedrijfsvoering met beeld vastgelegd. Hierbij onderscheiden bedrijven zich van de anderen, omdat ze kunnen laten zien wat voor bedrijfscultuur er heerst en waar ze goed in zijn.

Dit inzicht kan een potentiële klant of afnemer net het vertrouwen geven om voor dit bedrijf te kiezen. Maurits Roos: "De digitale impressie gebruik ik vaak voor de woningbouw. Foto's geven een sfeer weer, maar weinig inzicht. Met een film kun je een huis nog beter promoten. Film biedt meerwaarde. Het houdt de aandacht op een positieve manier vast. Over niet al te lange tijd zijn de woningimpressiefilms net zoals foto's niet meer weg te denken bij de verkoopstrategie van makelaars. En dit allemaal voor een betaalbare prijs: een (woning)impressie maakt Maurits vanaf € 175, - en commercials en promotiefilms vanaf € 1000. Alle professionele films worden op maat gemaakt. Ze zijn toegespitst op de doelgroep die de ondernemer wil bereiken en op de boodschap die hij of zij uit wil dragen.

E-mail: info@insightproductions.nl
Internet: www.insightproductions.nl


...stimuleert
Prioriteiten in Bergen op Zoom

...promoot
Je kunt alle uitdagingen aan gaan

...is echt
Ondernemers zijn net echte mensen

...onderzoekt
Programma Stratos opent ogen van jonge ondernemers

...verft
Pionier Rubia krijgt steuntje in de rug van Syntens

...exporteert
Zaken doen met het buurland?

...introduceert
KvK introduceert pasje voor starters

....raadpleegt
Handelsregister nu ook internationaal

...biedt
Geld geven is uit de tijd

...adviseert
De Beleggingsadviseurs

...vormt
Breda zet er de schouders flink onder

...combineert
Breda, stad met karakter

...monitort
Breda introduceert derde vastgoedmonitor

...verzilvert
Economische Impulsnota 2006-2010

...kenmerkt
Samenwerking tussen twee bedrijventerreinen

...ontwikkelt
KVO traject boekt succes

...revitaliseert
Bedrijventerrein met potentie

...staat samen sterker
De kracht van een bedrijvenvereniging

...sluit zich aan
Alliantie BZW en BIC: ondernemers vormen een sterk platform

...plant
Unieke evenementenlocatie weer een stap dichterbij

...doet zijn voordeel
Bedrijvig Brabant wetenschappelijk op de kaart gezet

...spreekt
In 't kort

...vult in
'Er zijn nog voldoende kansen voor de ontwikkeling van binnenstedelijke locaties in Brabant'

...rijdt
Zakelijk onderweg