In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2007

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
ASK Romein
Credion & HDV Steigerbouw BV
DHV
Rabobank
Steur Oudenbosch
Van Oers
Credion & HDV Steigerbouw BV
Credion Zeeland zet HDV Steigerbouw BV financieel in de steigers

HDV Steigerbouw BV in Middelburg is een toonaangevende specialist op het gebied van steigerbouw, overbrugging en afscherming in de provincie Zeeland. In de branches nieuwbouw, renovatie, restauratie, jacketbouw en scheepsbouw heeft HDV een positie opgebouwd waar het bedrijf trots op is. Het bedrijf is VCA-gecertificeerd.


Langdurige en hechte klantrelaties
Desta Huisman, directeur/eigenaar van HDV, schrijft de voorspoedige ontwikkeling van zijn bedrijf toe aan diverse factoren. "Het succes van HDV is te danken aan waar wij voor staan: deskundigheid, ervaring, kwaliteit, veiligheid, afspraak is afspraak, betrokkenheid, directheid, no nonsens en transparantie. Tevens investeren wij in langdurige klantrelaties. Die combinatie werkt!" Zijn eerste klanten van twaalf jaar geleden zijn er nog en nieuwe klanten komen door mond-tot-mondreclame. Huisman onderhoudt zelf de relaties met alle klanten, zowel de grote als de kleine. Hij weet wat zijn klanten van hem verwachten en kan snel op hun specifieke wensen inspelen. De loyaliteit over en weer is groot, ook in tijden dat het wat minder gaat. Wij zien HDV als een betrouwbare partner voor de bouwindustrie. Partnerschap betekent niet alleen de verplichtingen die een zakenrelatie met zich meebrengt serieus opnemen, maar ook constant werken aan optimalisatie van onze diensten. Partnerschap betekent ook wederzijds vertrouwen, eerlijkheid en een open communicatie. Hiertoe verbinden wij ons!

Solide financiering van de groei
De financieringsstructuur van het gestaag groeiende HDV bleek de afgelopen jaren niet op alle punten te voldoen. Zo was het soms moeilijk een passende financiering bij de huisbank te verkrijgen voor de investeringen voor verdere groei. Voornamelijk bij investeringen in steigermateriaal wilde de bank veelal geen concessies doen. "Via mijn relatiekring kwam ik in contact met Credion Zeeland. Door inschakeling van de Credionadviseurs Bram Bril en Piet de Koster is het me uiteindelijk gelukt een passende bedrijfsfinanciering te verkrijgen onder marktconforme condities en voorwaarden."

Huisman heeft gekozen voor een nieuwe huisbankier. "Die had niet alleen de beste offerte, maar de mensen van deze bank hebben zich ook grondig ingeleefd in ons bedrijf en kwamen met de juiste antwoorden op mijn persoonlijke vragen. Dat gaf mij het vertrouwen dat ik ook met deze bank een langdurige relatie kan opbouwen. Dat vertrouwen in mijn vorige bank was verdwenen door de steeds wisselende accountmanagers."

Credion werkt voor de ondernemer
De kracht van Credion is dat deze adviesgroep in opdracht van en voor rekening van de ondernemer werkt, met als uitgangspunt "no cure no pay". Als landelijk werkende organisatie is er meer inzicht in welk risicokapitaal de betreffende bank een groter aandeel zou willen nemen. Belangrijk voordeel is verder dat in conflictsituaties de directe relatie tussen de ondernemer en de betreffende huisbankier niet direct op scherp gezet wordt. Vanuit onafhankelijkheid, deskundigheid en jarenlange ervaring helpen de adviseurs de ondernemer aan een optimale financieringsconstructie met scherpe tarieven en betere voorwaarden.

Professioneel
Huisman is buitengewoon te spreken over de professionele werkwijze van de adviseurs en het geboden maatwerk. "Ik kan elke ondernemer in het MKB Credion Zeeland aanraden. Door het resultaat dat Credion voor mij bereikt heeft, kan ik mij nu vooral richten op wat voor mijn bedrijf de hoofdzaken zijn: contact met klanten onderhouden en steigers bouwen." Er ligt nu een financieel fundament onder zijn bedrijf dat Huismans persoonlijke investering in langdurige relaties stevig ondersteunt. Door het vertrouwen en de loyaliteit van onze klanten, van onze leveranciers, van de mensen op de werkvloer bij onze opdrachtgevers én van onze eigen medewerkers staat HDV als een huis.

Credion
Piet Heinstraat 2 B
4461 GL Goes
Tel (0113) 25 33 11
E-mail zeeland@credion.nl
Internet www.credion.nl

HDV Steigerbouw BV
Voltaweg 31
4338 PS Middelburg
Tel (0118) 46 65 50
E-mail info@hdvsteigerbouw.nl
Internet www.hdvsteigerbouw.nl


...onderneemt
Nooit meer naar de baas

...vraagt
Vraagbaak voor bedrijven

...zit
De stoel

...bekijkt
de Stand van Zaken

...ontwikkelt
Van stille leverancier tot innovatieve kennispartner

...vervoert
Grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van transport

...groeit
Industrie goed op zijn plek in West-Brabant

....start
3 November Startersdag

...presenteert
Contacta in nieuwe hallen

...organiseert
MKB Festival in RBC- stadion

...bereikt
Idee goed, uitvoering minder

...verplaatst
Nassaulezing in voorjaar

...kiest
Dubai in trek bij Toppers

...zoekt
Op zoek naar goede werknemers

...bekijkt
de Stand van Zaken

...wint
Klok is de beste starter

...biedt
Gemeente is Brabant in het klein

...leeft
Lekker leven in Halderberge

...bouwt
Borchwerf II ligt voor op schema

...bepleit
Dat gaat naar Den Bosch toe

...adviseert
Politiek belangrijk voor landbouw

...bouwt
Halderberge bouwt voor de toekomst

...verkoopt
Goedkoop en veilig bedrijventerrein

...rijdt
Zakelijk onderweg

...peilt
Pas op de plaats

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...netwerkt
Netwerken en inspiratie opdoen

...spreekt
Topmanager geeft gastcollege

...doneert
Netwerken in monumentale kerk van Raamsdonk

...snoeit
Hoog in de bomen

...klaagt
Spannende terreinen

...denkt
Vastgoedwereld moet nadenken over klimaat