In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2007

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
ASK Romein
Credion & HDV Steigerbouw BV
DHV
Rabobank
Steur Oudenbosch
Van Oers
'Het is tijd voor een bank die het anders doet'
Het is tijd voor Rabobank West-Brabant Noord

Voor ondernemers zijn wij graag spin in het web en knopen we kennis en kunde aan elkaar. We bouwen mee aan netwerken om uiteenlopende partijen met elkaar in contact te brengen. Rabobank West-Brabant Noord ondersteunt ondernemers in de breedste zin van het woord. Hiervoor zetten wij de expertise van onze organisatie actief in.


Vlnr. Edwin Boot, Marc Borst en Edwin van der Ham.

Verspreid over de gemeenten Halderberge, Etten-Leur en Moerdijk, alsmede in Dinteloord heeft Rabobank West-Brabant Noord drie advieskantoren en tien servicekantoren. Lokaal aanwezig zijn is en blijft voor de Rabobank een belangrijk uitgangspunt. "Elkaar goed kennen staat voorop. We willen in alle opzichten dichtbij de ondernemers in ons werkgebied zijn. Die lokale verankering is essentieel." vertelt Edwin Boot, manager Zakelijke Relaties. Hij is bij Rabobank West-Brabant Noord verantwoordelijk voor het MKB, de agrarische sector, startende ondernemers, stichtingen en verenigingen.

Persoonlijk en professioneel
De Rabobank streeft naar een persoonlijke en langdurige relatie met haar klanten. "Zakelijk klanten hebben één accountmanager als vast aanspreekpunt voor al hun bankzaken. Onze accountmanagers kennen de regio en de ondernemers die er actief zijn. Dat praat gemakkelijk", aldus Edwin Boot. "Daardoor kunnen we goed inspelen op ontwikkelingen en de kansen voor onze klanten benutten."

"Onze zakelijke relaties kunnen rekenen op persoonlijke aandacht", zegt Edwin van der Ham, manager Groot Zakelijk en verantwoordelijk voor de grotere ondernemingen. "Door een integrale aanpak van advisering leveren we optimaal rendement en uitstekende service voor uw financiële vraagstukken De Rabobank heeft als all-finanz bank een uitgebreid en innovatief producten- en dienstenaanbod voor ondernemers. Op het gebied van financiële logistiek bieden we klanten integraal advies over (inter)nationaal betalingsverkeer, cash management, documentair betalingsverkeer, risicomanagement, korte termijn kredieten, reserveringsfaciliteiten en treasury," aldus Van Der Ham.

Ondernemer in privé
"Wij denken ook graag mee met de financiële toekomst van de klant in privé. Of het nu gaat over vermogensplanning, pensioenvraagstukken, sparen voor de studie van de kinderen, beleggingsconstructies of een financiering; Private Banking biedt een oplossing," vertelt Marc Borst. Hij richt zich als manager Private Banking op particulieren en op de ondernemer in privé en zijn financiële planning. "De financiën van het bedrijf staan veelal voorop, daar gaat vaak alle aandacht naar toe. Dat begrijpen wij, maar wij willen ook de kansen voor de ondernemer privé niet uit het oog verliezen. Daarom maken we voor onze klanten een optimale verbinding tussen zakelijk en privé," aldus Marc Borst.

Bedrijfsrisico's
Voor een zorgeloze toekomst is Rabobank West-Brabant Noord haar klanten ook van dienst met het afdekken van bedrijfsrisico's. De Rabobank werkt samen met een groot aantal verzekerings-maatschappijen. Daardoor kunnen we een compleet en uitgebreid pakket voor financiële dienstverlening aanbieden. Of het nu gaat om financieringsvraagstukken, derivaten, specialistische verzekeringen of internationale handel, bij Rabobank West-Brabant Noord kunt u de financiële zaken zorgeloos uit handen geven. In Halderberge, maar ook in de gemeenten Etten-Leur en Moerdijk. Onze specialisten zijn te bereiken via (076) 513 44 44.

Rabobank West-Brabant Noord

Advieskantoor Zevenbergen
Kristallaan 1


Advieskantoor Etten-Leur
Burchtplein 82-84

Advieskantoor Oudenbosch
Kade 26

076 - 513 44 44
www.wbn.rabobank.nl
info@wbn.rabobank.nl


...onderneemt
Nooit meer naar de baas

...vraagt
Vraagbaak voor bedrijven

...zit
De stoel

...bekijkt
de Stand van Zaken

...ontwikkelt
Van stille leverancier tot innovatieve kennispartner

...vervoert
Grensoverschrijdende samenwerking op het gebied van transport

...groeit
Industrie goed op zijn plek in West-Brabant

....start
3 November Startersdag

...presenteert
Contacta in nieuwe hallen

...organiseert
MKB Festival in RBC- stadion

...bereikt
Idee goed, uitvoering minder

...verplaatst
Nassaulezing in voorjaar

...kiest
Dubai in trek bij Toppers

...zoekt
Op zoek naar goede werknemers

...bekijkt
de Stand van Zaken

...wint
Klok is de beste starter

...biedt
Gemeente is Brabant in het klein

...leeft
Lekker leven in Halderberge

...bouwt
Borchwerf II ligt voor op schema

...bepleit
Dat gaat naar Den Bosch toe

...adviseert
Politiek belangrijk voor landbouw

...bouwt
Halderberge bouwt voor de toekomst

...verkoopt
Goedkoop en veilig bedrijventerrein

...rijdt
Zakelijk onderweg

...peilt
Pas op de plaats

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...netwerkt
Netwerken en inspiratie opdoen

...spreekt
Topmanager geeft gastcollege

...doneert
Netwerken in monumentale kerk van Raamsdonk

...snoeit
Hoog in de bomen

...klaagt
Spannende terreinen

...denkt
Vastgoedwereld moet nadenken over klimaat