In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2000

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda
Startersnetwerk Roosendaal bijeen in het nieuwe RBC-Stadion Roosendaal op 27 november a.s.

Het Startersnetwerk Roosendaal e.o., dat aan (startende) ondernemingen uit de gemeentes Roosendaal, Halderberge en Moerdijk de gelegenheid biedt om in contact te komen met collega-starters en andere jonge ondernemingen, organiseert op 27 november a.s. een forumdiscussie bij RBC te Roosendaal. In het nieuwe Vast & Goed stadion worden o.a. Mevr. Kerkhof-Mos, wethouder economische zaken Roosendaal en een aantal sprekers van RBC Roosendaal, zoals Dhr. H. van der Ende, commercieel manager en Dhr. R. Maaskant, trainer aan een aantal stellingen onderworpen, die betrekking hebben op starten en startende ondernemingen. De forumdiscussie wordt voorafgegaan door een rondleiding in het nieuwe stadion.

Het Startersnetwerk, dat inmiddels al weer ruim 1 jaar bestaat, is een initiatief van de Kamer van Koophandel, de ABN-AMRO Bank en ABAB Accountants te Roosendaal. In de organisatie zitten inmiddels ook 3 startende ondernemers. Het Startersnetwerk organiseert zo'n 4 keer per jaar een bijeenkomst, waarbij ondernemers in de gelegenheid worden gesteld te "netwerken". Bovendien worden er oplossingen geboden voor zaken waar ondernemingen tijdens de bedrijfsvoering mee te maken krijgen.

De bijeenkomst van 27 november a.s. begint om 19.30 uur en wordt gehouden bij in het Vast&Goed Stadion aan de Borchwerf te Roosendaal. De avond is gratis toegankelijk. Wilt u de bijeenkomst bijwonen of wenst u meer informatie, dan kunt u zich wenden tot Dhr. C. Dekkers, ABAB Accountants, tel. (0165) 53 13 33 of Dhr. R. Sulman, ABN-AMRO Bank Roosendaal, tel. (0165) 58 45 45.

Dhr. T van Dam (links), rayondirecteur ABN AMRO Roosendaal, en Dhr. van der Ende, Commercieel manager van RBC (rechts)

...ordent
Orde op zaken

...kiest
'Die bevlogenheid, gelukkig is die er nog'

...confronteert
'Burn-outpatiŽnten met hun neus op de feiten drukken'

...ontvangt
Lief zijn voor je ondernemers

...reageert
Burgemeester drs. J. van Agt:
'Ondernemingen zijn de basis van ons bestaan'

...onderneemt
Deelnemerslijst Bedrijven Kontakt Dagen

...groeit
Groeisupport denkt mee met ondernemers met groeivragen

...helpt
KvK helpt ondernemers verder op weg

...bekijkt
Leerlingen West-Brabantse scholen bezoeken bedrijven

...spreekt
Startersnetwerk Roosendaal bijeen in het nieuwe RBC-stadion

...innoveert
Nederland gaat digitaal
Uw link naar eigentijds ondernemen

...leert
Junior Kamer Zeeuwsch-Vlaanderen koestert BOS-project