In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2001

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

Bedrijven
WVS Groep
Aannemersbedrijf De Kort
Buro De Loos B.V.
De Boeck B.V.
Van Den Bergh Bouw
Het Markiezenhof
Bruynzeel
Rabobank / KvK Bergen op Zoom
Van Oers Autobanden BV
Bernaards Transport
Philip Morris Holland BV
Lamb Weston/Meijer VOF
Informa Automatisering BV
Van Der Sande Makelaardij
Teleteam Nederland BV
PricewaterhouseCoopers
De Boeck bv
Specialist op het gebied van winkelbouw en interieurbouw
Het is maar weinig bedrijven gegeven om direct bij oprichting de landelijke markt te kunnen bestormen. Toch is dit droomscenario voor De Boeck bv uit Halsteren uitgekomen. 17 Jaar geleden is de heer De Boeck vanuit huis met hulp van zijn vrouw, die nog steeds de administratie voor haar rekening neemt, gestart met zijn bouwbedrijf. De eerste twee opdrachtgevers, een grote apotheek met meerdere vestigingen in het land en modezaak Witteveen, gaven het bedrijf direct landelijke bekendheid, die door de jaren heen alleen maar toegenomen is.

Een totaalpakket
De Boeck bv is een allround bouwbedrijf, met naast het hoofdkantoor in Halsteren eveneens een vestiging in België, dat in principe alles aankan en aanneemt behalve seriematige woningbouw. Twee specialismen voeren hierin de boventoon, te weten winkelbouw en interieurbouw, met de apothekers als een voorname doelgroep. Een totaalpakket kan geboden worden, dat al in een zeer vroeg stadium aanvangt met advies bij het kopen dan wel huren van een pand, wat betreft de geschiktheid voor een bedrijf. Bouwaanvraag, het regelen van de vergunningen, constructeur, architect, schilderwerk, installaties, interieur en dergelijke volgen elkaar op, waardoor een bedrijf alles uit handen genomen wordt en in een totaal ingerichte winkel van start kan gaan.

De regio
Ondanks deze landelijke bekendheid timmert bouwbedrijf De Boeck ook erg hard in de regio aan de weg. Zo wordt het onderhoud en bijbehorende verbouwingen gedaan van winkelcentra in Roosendaal, onderhoud, verbouwingen en aanpassingen voor Philip Morris en veel projecten voor de gemeente worden gerealiseerd. Bovendien kan bouwbedrijf de Boeck enorm veel betekenen voor de plaatselijke winkeliers. In eerste instantie heeft het bedrijf de kennis in huis om u van advies te voorzien betreffende de uitstraling van de winkel. Stapsgewijs kan dan een soort van draaiboek opgesteld worden over hetgeen wellicht aangepast kan worden. Bij uitstek zijn verlichting, kleurstelling en interieur aspecten die een uitstraling bepalen, met daarnaast uiteraard het personeel.


Een ervaren oog
De Boeck beschikt over een team van 15 personen, dat met een ervaren oog deze uitstraling eens onder de loep kan nemen om vervolgens in samenspraak met u over te gaan tot bepaalde aanpassingen. Dit team is volkomen allround, waardoor ook hier het volledige traject bewandeld kan worden, met als voordeel dat de bouwtijd korter is, daar niet voor iedere klus een andere specialist aangetrokken hoeft te worden, wat uiteindelijk voor u als ondernemer prijstechnisch erg gunstig is. In Bergen op Zoom zijn op deze wijze al heel wat winkels verbouwd en (her)ingericht, zoals bijvoorbeeld 'Florence', een stijlvolle kledingzaak in het centrum, waarna de overige zaken, inclusief de realisering van de daarboven gelegen appartementen, in deze straat snel volgden.

Onder één dak
De kracht van De Boeck schuilt vooral in het feit, dat in principe een tweetal bedrijven met elkaar vermengd worden. Enerzijds is er het regionale bouwbedrijf, dat alles bouwt; van nieuwbouw tot onderhoud en renovatie. Hiernaast is er het sterk specialistische gedeelte, betreffende winkelbouw en interieurbouw voor tal van verschillende zaken, waaronder dus veel apothekers. Nederland telt maar weinig bedrijven, die dit alles onder één dak aanbieden en dan ook nog eens de kennis en ervaring bezitten om het gehele traject, waaronder het adviserende gedeelte te kunnen doorlopen!

De Boeck bv
Dorpsstraat 102, 4661 HS Halsteren
tel: 0164-684159, fax: 0164-630371
email: bouwbedr.de.boeck.bv@intrabouw.nl


...golft
Citygolf biedt andere blik op Breda

...start
"Het kleine werk voorbij"

...support
Waar de wave stopt...

...sponsort
"Toen ik er kwam, was er niks..."

...spreekt
In 't kort

...informeert
KvK helpt de ondernemer verder op weg

...telewerkt
Telewerken een succes

...reinigt
Stomerij De Zon verruimt horizon

...helpt
KvK helpt starters

Bedrijvig Bergen op Zoom

...investeert
Bergen op Zoom investeert in veelzijdige bedrijvigheid

...groeit
Bergen op Zoom, centrum door de eeuwen heen

...verbetert
De sfeervolle huiskamer voor de regio

...ontwikkelt
Geconcentreerde detailhandel in ontwikkeling

...bouwt
Volop ontwikkeling in hoogwaardige kantoorpanden

...stimuleert
Gemeentelijke stimulering - toerisme & recreatie