In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2001

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

Bedrijven
WVS Groep
Aannemersbedrijf De Kort
Buro De Loos B.V.
De Boeck B.V.
Van Den Bergh Bouw
Het Markiezenhof
Bruynzeel
Rabobank / KvK Bergen op Zoom
Van Oers Autobanden BV
Bernaards Transport
Philip Morris Holland BV
Lamb Weston/Meijer VOF
Informa Automatisering BV
Van Der Sande Makelaardij
Teleteam Nederland BV
PricewaterhouseCoopers
Het Markiezenhof
Voor dat exclusieve tintje aan een bijeenkomst!
Midden in het historisch centrum van Bergen op Zoom, op een steenworp afstand van de Grote Markt, ligt één van de mooiste stadspaleizen van West-Europa: Het Markiezenhof. Gebouwd in de 15e eeuw, fungeerde dit schitterende gebouw vele eeuwen lang als woonpaleis voor de Markiezen van Bergen op Zoom.

De Domeinkamer

Achter de imposante gevel bevindt zich dan ook een indrukwekkend geheel van zalen, kamers, galerijen, traptorens, binnenplaatsen en tuinen. Anno 2001 is Het Markiezenhof één van de grootste trekpleisters van Bergen op Zoom en omstreken en weet het op een voortreffelijke wijze historie, cultuur en het culinaire met elkaar te vermengen.

Trouwen in stijl
Deze prachtige locatie is dan ook bij uitstek geschikt voor relatiemarketing; zowel de particuliere als de zakelijke variant. Zo'n 450 paren geven elkaar jaarlijks het 'ja'-woord in Het Markiezenhof of het nabijgelegen Schepenhuys; het voormalige 17e eeuwse stadhuis, gelegen aan de Grote Markt. Het Markiezenhof is slechts één van de twee locaties in Nederland waar elke dag en op ieder tijdstip getrouwd kan worden. Naast het burgerlijk huwelijk biedt een intieme kapel de mogelijkheid tot een kerkelijke inzegening. Voor het diner worden u tal van mogelijkheden geboden, zoals het Schepenhuys, restaurant La Pucelle, een intiem en stijlvol restaurant met een gezellige lounge, of bijvoorbeeld hotel De Draak, gelegen aan de Grote Markt. Uiteraard staan de diverse zalen binnen Het Markiezenhof tot uw beschikking voor een feestelijke voortzetting van deze bijzondere dag. Wat te denken van een receptie in de Franse tuin, aangelegd in de 18e eeuw, waar het bij mooi weer heerlijk toeven is, of een feest in de 16e eeuwse Hofzaal, met zijn uit hardsteen gehouwen imposante Christoffelschouw. Het Markiezenhof biedt u de unieke mogelijkheid te trouwen in stijl en maakt samen met u deze dag tot een onvergetelijke dag.

De Hofzaal

Exclusieve vergaderruimte
Aangezien cultuur een toegevoegde waarde voor een bedrijf verschaft, het brengt een soort ontvankelijkheid voor nieuwe indrukken bij mensen teweeg, leent deze historische locatie zich uitstekend voor bedrijven om hier hun ontvangsten, recepties en feesten te houden. De diverse vertrekken zijn vervolgens ook meer dan geschikt voor vergaderingen, congressen, seminars en symposia. Variërend in capaciteit van 20 tot 150 zitplaatsen, telt Het Markiezenhof een zevental zalen, die van alle gemakken en faciliteiten voorzien zijn, zoals overheadprojector, ISDN, tv, video, fax en meer. Wat te denken van de Domeinkamer, een exclusieve vergaderruimte, die plaats biedt aan 20 personen, of de drie Tuinkamers, die door de prachtige lichtinval en de hoge plafonds bij uitstek geschikt zijn voor sales activiteiten. Voor de meer grootschalige bijeenkomsten bestaat dan nog de mogelijkheid uit te wijken naar stadsschouwburg De Maagd, dat zo'n 600 plaatsen telt. Het Markiezenhof vormt de perfecte ambiance voor stijlvolle en feestelijke gebeurtenissen. Verder geeft het cachet, authenticiteit en betrouwbaarheid aan een zakelijke bijeenkomst. Een team van 30 personen zorgt ervoor, dat het de gasten ook in culinair opzicht aan niets hoeft te ontbreken. Dus: als u uw receptie, productpresentatie, diner of party een exclusief tintje wilt meegeven, dan is Het Markiezenhof voor u de plaats bij uitstek. Tenslotte komt dit gebouw pas echt tot leven als hier feesten en bijeenkomsten plaatsvinden!

Het Markiezenhof
Steenbergsestraat 8
Postbus 35, 4600 AA Bergen op Zoom
tel 0164-242930
fax 0164-257765


...golft
Citygolf biedt andere blik op Breda

...start
"Het kleine werk voorbij"

...support
Waar de wave stopt...

...sponsort
"Toen ik er kwam, was er niks..."

...spreekt
In 't kort

...informeert
KvK helpt de ondernemer verder op weg

...telewerkt
Telewerken een succes

...reinigt
Stomerij De Zon verruimt horizon

...helpt
KvK helpt starters

Bedrijvig Bergen op Zoom

...investeert
Bergen op Zoom investeert in veelzijdige bedrijvigheid

...groeit
Bergen op Zoom, centrum door de eeuwen heen

...verbetert
De sfeervolle huiskamer voor de regio

...ontwikkelt
Geconcentreerde detailhandel in ontwikkeling

...bouwt
Volop ontwikkeling in hoogwaardige kantoorpanden

...stimuleert
Gemeentelijke stimulering - toerisme & recreatie