In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2002

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

Bedrijven
Ebben • Slaats • De Jonge
Adviesbureau Van Dordrecht & Veldhuis
Sita ReEnergy
Dago en Van Wesel
Penske Logistics
BIT Trofee
Van Zundert Groep
Présize
BVR-Groep
Business Dagen
Syngenta
Tènce Logistiek
NRG Distribution
Stichting Busleidingenstraat
ItsNews!
Heijmans NV
Interieurspuiterij Heskens
PricewaterhouseCoopers
BVR-Groep:
Continu in ontwikkeling
ROOSENDAAL ­ De BVR-Groep is een succesvolle bouwonderneming met zeer uiteenlopende disciplines en deskundigheden. Woningbouw, utiliteitsbouw, particuliere woningbouw, projectontwikkeling, herstructurering, renovatie en stadsvernieuwing zijn steeds vaker geënt op eigen initiatief. Projectontwikkeling en bouwen vormen dan ook een combinatie die een goed beeld geeft van de bedrijfsactiviteiten van de BVR-Groep en haar werkmaatschappijen. In dit verhaal proberen we een indruk te geven van deze Roosendaalse kwaliteitsbouwer.


De BVR-Groep is een regionaal opererend en jong bouwbedrijf. Een onderneming die garant staat voor kwaliteit. Dat blijkt wel uit de Kwaliteitsprijs Brabant die BVR Bouw Roosendaal het afgelopen jaar ontving. Ook het unieke concept van 5 jaar BVR garantie op de woningen die zelf ontwikkeld en gebouwd worden is een uitvloeisel van het gevoerde kwalitieitsbeleid. Een deel van het succesverhaal van BVR vormt de doorgevoerde automatisering. Met behulp van het BIB-proces (BVR Interactief Bouwproces) is het bouwproces geautomatiseerd en loopt de BVR-Groep ver vooruit in de beheersing van bouwprocessen.

BVR Showroom
Dit unieke concept biedt de woningbezitter een keur aan betaalbare mogelijkheden voor de totaalinrichting van de woning en vormt onderdeel van het full-service-concept. De BVR Showroom biedt een uitgebreid assortiment keukens, badkamers, tegels en sanitair.

BVR Bouw Roosendaal
Ook voor BVR Bouw Breda geldt dat utiliteits- en woningbouwprojecten steeds meer als een totaalconcept worden gezien. Dit betreft zowel projectontwikkeling als daadwerkelijke realisatie. BVR Bouw Breda beschikt over veel deskundigheid en ervaring. In de enorme groei van het aantal nieuwbouwwoningen en nieuwe bedrijvencomplexen rondom Breda ligt voor BVR Bouw Breda de basis van het succes. Door het hoogstaande vakmanschap en de goede relatie met opdrachtgevers is BVR Bouw Breda de juiste partner om, met een klantgerichte werkwijze, kwaliteit te kunnen waarborgen.

BVR Projectontwikkeling
Bij BVR Projectontwikkeling wordt de basis gelegd voor de continuïteit van de hele groep. Regionale marktkennis, samenwerken met derden en niet te vergeten de capaciteit om als volwaardige marktpartij te initiëren en te opereren vanuit specifieke deskundigheid en ervaring, typeren de projectontwikkelingsactiviteiten van de BVR-Groep. Visie, creativiteit en feeling voor de maatschappelijke ontwikkelingen worden ingezet. In combinatie met aanwezige mogelijkheden en middelen, al dan niet in samenwerking met andere particuliere marktpartijen, wordt zo mede richting gegeven aan de ontwikkeling van utiliteitsbouwprojecten, nieuwbouwwijken en de herstructurering van oudere wijken en binnenstedelijke gebieden.

RBC Stadion

RBC-stadion
Representatieve kantoorruimte te huur
Het gras kunnen ruiken. Welke voetballiefhebber zou dat niet willen? De BVR-Groep ontwikkelde bij het RBC-stadion een kantorencomplex. Ook voor niet-voetballiefhebbers zijn de voordelen van zočn representatieve kantoorunit groot. Het is namelijk goed bereikbaar en er is volop parkeergelegenheid. Momenteel zijn er nog een beperkt aantal units van het linkerkantoor vanaf 100 m‰ per direct te huur. Het rechterkantoor en de commerciële ruimte met de hal aan de linkerzijde zijn nog te bouwen.

Project Kalsdonk

Project Kalsdonk
Representatieve kantoorruimte te huur In de na-oorlogse wijk Kalsdonk verricht de BVR-Groep in samenwerking met woningstichting Arwon een grootscheepse herstructurering. In de noordoost hoek van deze wijk zullen er ongeveer 320 woningen gesloopt gaan worden. Mede door de invulling van de vrijgekomen voetbalvelden van RBC zal er een nieuw gebied ontwikkeld worden met in totaal 352 nieuwe woningen in diverse categorieën met een ruime opzet en zeer veel groen in de wijk.

Project Philipslaan

Project Philipslaan
In de Roosendaalse Philipslaan worden zočn negentig portiekflats gerenoveerd. In opdracht van woningstichting Arwon worden de flats omgebouwd naar galerijflats voor senioren. De renovatie is een onderdeel van de grootschalige herstructurering van de wijk Kalsdonk.

Project Wildenborch

Project Wildenborch
In combinatie met WSG herontwikkelt BVR de Wildenborch in de wijk de Kroeven. De bestaande bebouwing zal vervangen worden door 135 nieuwe seniorenwoningen. Deze zijn verdeeld over 3 woontorens met halfondergrondse parkeerplaatsen, en op de begane grond gemeenschappelijke voorzieningen.

Project Mervo-locatie
De afgebrande Mervohal is onlangs gesloopt. Er liggen nu plannen om op deze locatie woningbouw te realiseren. Deze dienen echter nog in overleg met de gemeente Roosendaal te worden uitgewerkt.

Project Weihoek
Weihoek is een nieuw woongebied waar zočn 800 woningen worden gebouwd. In deze groene ecologische wijk bouwt de BVR-Groep tien uitzonderlijk fraaie watervillačs, gebaseerd op een sprekende eigentijdse architectuur en tal van hedendaagse voorzieningen. Verder bouwt de Roosendaalse onderneming in Weihoek vijftien aan het water gelegen appartementen en vijf ruime maisonnettes. Voor het Bouwfonds worden momenteel nog veertig woningen gebouwd. Medio 2002 zullen deze woningen gereed zijn en zal nagenoeg de gehele wijk klaar zijn. Van de ± 800 gerealiseerde woningen heeft BVR er dan zočn 220 gebouwd.

BVR-Groep
Ettenseweg 22
Postbus 1434
4700 BK ROOSENDAAL
Tel: 0165 ­ 63 11 11
Fax: 0165 ­ 63 12 10


...doceert
"Afstandsleren heeft zeker de toekomst"

...start
"Het moet een hobby blijven ..."

...introduceert
Manpower Reïntegratie Services introduceert de verzuimscan

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...helpt
Jan Schipper herkozen als voorzitter KVK

...bezoekt
Seminars

...onderneemt
"Ondernemen is een teamsport"

...kiest
4C Consulting kiest voor America Tower

...fotografeert
"We hebben ons ontwikkeld tot pure beeldmakers"

...ontplooit
Acteurs als leermiddel!

...realiseert
Werkstad Roosendaal denkt aan de toekomst

...ontwikkelt
"Roosendaal is een complete stad"

...bouwt
Blik op de toekomst

...netwerkt
Nieuwjaarsbijeenkomst druk bezocht

...recreërt
Recreatieve voorzieningen bij elkaar gebracht

...behartigt
Sociaal aspect belangrijk in Wouw

...spreekt
In 't Kort

...huisvest
Bedrijfsonroerend goed

...rapporteert
In detailhandel nagenoeg geen sprake van leegstand

...onderzoekt
Thermometer Kantoren en kantoorgebruikers

...voorkomt
Bijeenkomst preventie van criminaliteit op bedrijventerreinen

...informeert
eSchool, de online starterscursus

...publiceert
ERBO brochure en tabellenboek beschikbaar