In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2002

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be
Belgisch IT-bedrijf een van de eerste vestigers in het Business Center
4C Consulting kiest voor America Tower

Het Belgische bedrijf 4C Consulting heeft zich gespecialiseerd in customer relationship management (CRM) consulting. "Dit houdt in dat we bedrijven helpen om hun klantgerichte processen zoals marketing, verkoop & service, te verbeteren" vertelt de heer Tjeerd Kylstra van 4C Consulting. " Simpel gezegd komt het er op neer dat we bedrijven helpen om beter met hun klanten om te gaan. Wij vertalen de managementvisie van bedrijven in een strategisch CRM plan en we verzorgen de implementatie van de hiervoor benodigde architectuur en de diverse ondersteunende middelen, zoals IT software".

"De America Tower in Oosterhout is voor 4C Consulting de perfecte locatie; goed gelegen als uitvalsbasis voor de Nederlandse markt en representatief"

De belangrijkste klantengroepen van 4C Consulting zijn bedrijven in de telecomsector, financiŽle instellingen (banken en verzekeringen) en farmaceutische bedrijven. 4C Consulting is van oorsprong een Belgisch bedrijf, met een hoofdvestiging in Vilvoorde. Het bedrijf is in 1997 opgericht en vervolgens heel snel gegroeid. "Er werken nu 65 mensen bij 4C Consulting" vertelt de heer Tjeerd Kylstra, "en we zijn in de tussentijd al vier keer verhuisd. Daarnaast hebben we ook een vestiging in Zuid-Afrika, en sinds kort bedienen we ook de Nederlandse markt vanuit een lokaal kantoor". Via de Kamer van Koophandel is 4C Consulting in contact gekomen met de regionale ontwikkelingsmaatschappij NV REWIN West-Brabant. Kylstra: "Zij hebben ons snel en adequaat geÔnformeerd over de vestigingsmogelijkheden in kantoren in West-Brabant. We waren namelijk op zoek naar een representatieve kantoorruimte, die voldoende flexibiliteit bood voor onze snelgroeiende organisatie, liefst in een kantorenpark". REWIN heeft 4C Consulting geattendeerd op verschillende mogelijkheden. "Onze voorkeur ging uit naar de America Tower in Oosterhout." Makelaar Van de Water heeft deze transactie geŽffectueerd. "Nu we er zitten kan ik alleen maar zeggen dat het zeer goed bevalt! Vanuit Oosterhout bedienen we nu de hele Nederlandse markt".

Ook op andere terreinen is het contact met REWIN van belang geweest. Zij hebben ons ook geholpen met informatie over de grensarbeiderregeling en voor ons het contact geregeld met de persoon die alles wist te vertellen over split salary-regelingen en ga zo maar door". Want niet alleen het aantrekken, maar ook het behouden van goed personeel is in deze branche van groot belang" besluit de heer Tjeerd Kylstra.

Kantoorlocatie Oosterhout De America-tower, voorop in technologie!
Vanaf de A27 is de America-tower in Oosterhout een opvallende verschijning. Een rank kantoorgebouw met postmodernistische uitstraling, die een geheel eigen stempel op het kantorenpark Hoevestein drukt. Maar het meest bijzondere zie je niet eens. In het Americagebouw zijn namelijk een aantal geavanceerde technologische ontwikkelingen toegepast, onder meer op het gebied van klimaatbeheersing, telecommunicatievoorzieningen en verlichting. De eigenaar van het gebouw, de heer Edy America, is terecht trots. "Het energieverbruik is maar liefst 25 tot 30 % geringer dan conventionele systemen, terwijl er wel sprake is van airco en geen topkoeling.Ook de verlichting en de telecommunicatie zijn van de hoogste kwaliteit." Het ontwerp van architect Hooper, met enkele kenmerkende classicistische elementen, is uitgevoerd in de beste materialen . "We spreken hier echt over het neusje van de zalm" vertelt de heer America. "En de inrichting sluit hierbij aan, waarbij volop gespeeld wordt met licht en kleuren, resulterend in een strak, eigentijds beeld. Je moet dit gewoon zien en ervaren!"

De prestigieuze America Tower omvat in totaal 9 verdiepingen. Hiervan zijn 6 verdiepingen verhuurd aan het e-business center van Ericsson Telecommunicatie. "De telecommunicatie-voorzieningen voldoen uiteraard ook aan hun hoge eisen. We bieden dan ook gecertificeerde gigaspeedbekabeling" stelt Edy America. "Er is nog 1 verdieping in zijn geheel beschikbaar, en de overige 2 verdiepingen zijn voor het businesscenter. Bedrijven kunnen in dit businesscenter voor kortere termijn werkplekken huren, waarbij de huurtermijnen variŽren van bijvoorbeeld een half jaar tot 4 jaar". Een van de huurders is 4C Consulting, die zeer tevreden is over de America Tower. "Er zijn nu nog ca. 15 werkplekken beschikbaar voor belangstellenden" vertelt de heer America. "Het businesscenter biedt een secretariaatsvoorziening, receptioniste en telefoonbeantwoording en de huur van moderne vergaderruimte met alle gewenste voorzieningen, gebruik van de gezellige brasserie en een vooruitstrevend toegangscontrolesysteem. Verder is het gebouw goed bereikbaar, het ligt direct aan de A27 en tot slot is er ook nog heel veel parkeerruimte!

Voor meer informatie:
NV REWIN West-Brabant
telefoon: 076-5646780
DTZ Zadelhof
telefoon: 076-5209209
Makelaar Van de Water
telefoon: 0162-447447


...doceert
"Afstandsleren heeft zeker de toekomst"

...start
"Het moet een hobby blijven ..."

...introduceert
Manpower Reïntegratie Services introduceert de verzuimscan

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...helpt
Jan Schipper herkozen als voorzitter KVK

...bezoekt
Seminars

...onderneemt
"Ondernemen is een teamsport"

...kiest
4C Consulting kiest voor America Tower

...fotografeert
"We hebben ons ontwikkeld tot pure beeldmakers"

...ontplooit
Acteurs als leermiddel!

...realiseert
Werkstad Roosendaal denkt aan de toekomst

...ontwikkelt
"Roosendaal is een complete stad"

...bouwt
Blik op de toekomst

...netwerkt
Nieuwjaarsbijeenkomst druk bezocht

...recreŽrt
Recreatieve voorzieningen bij elkaar gebracht

...behartigt
Sociaal aspect belangrijk in Wouw

...spreekt
In 't Kort

...huisvest
Bedrijfsonroerend goed

...rapporteert
In detailhandel nagenoeg geen sprake van leegstand

...onderzoekt
Thermometer Kantoren en kantoorgebruikers

...voorkomt
Bijeenkomst preventie van criminaliteit op bedrijventerreinen

...informeert
eSchool, de online starterscursus

...publiceert
ERBO brochure en tabellenboek beschikbaar