In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2004

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda
Ex-profwielrenner Hennie Kuiper grote trekpleiter voor Startersnet Bergen op Zoom!

"Doorzetten" was het motto van de eerste themabijeenkomst in 2004 van Startersnet BOZ. Hennie Kuiper gaf op maandagavond 19 januari j.l. een schitterende presentatie over het overwinnen van tegenslagen op weg naar de top. Dat die weg niet altijd over rozen gaat wist Hennie Kuiper met diverse anekdotes als geen ander goed duidelijk te maken aan de aanwezige leden en overige belangstellenden.


Ex-profwielrenner Hennie Kuiper.

Voorzitter Machiel van Nieuwland: "Door een goede samen werking met onze sponsor Rabobank Bergen op Zoom konden wij deze bijzondere avond organiseren. Om het nieuwe jaar goed te beginnen wilden we eens echt goed uitpakken. We kunnen trots zijn op de grote belangstelling en de leuke invulling. Met onze evenementencommissie bestaande uit Xander Alferink (Notaris) en Jan Maas (FLEX) organiseren wij elk jaar 6 voorlichtingsbijeenkomsten voor ondernemers in hun startjaren. Het is altijd weer een hele kunst om interessante sprekers uit te nodigen, die nuttige onderwerpen behandelen voor een goede bedrijfsvoering." Dat de aanwezigen zich goede vermaakt hebben blijkt uit de foto's geschoten in Zalencentrum De Mortier te Bergen op Zoom. Hennie Kuiper gaf een boeiend beeld van en over die weg naar de top, die alleen weggelegd is voor de allersterksten. Met humor ging hij onder meer in op: het ontdekken van je talent, het begeleiden en ontwikkelen van talenten, teambuilding, coachen van een (top)team, zijn visie op de wielertoekomst en dat ondernemen ook topsport is.

Na zijn succesvolle profcarrière met vele aansprekende overwinningen en hoge klasseringen, werd hij ploegleider bij Telecom en Motorola. Tegenwoordig doet hij relatiemarketing voor de Rabobank. Machiel van Nieuwland (Bankenmakelaar): "Hennie Kuiper is niet alleen een groot sportman, hij bleek een uitstekende spreker met een onderhoudende presentatie. Aan Startersnet Bergen op Zoom nu de opdracht om samen met de overige bestuursleden de goede weg die we zijn ingeslagen voort te zetten. Ik heb daar sinds deze avond weer extra groot vertrouwen in gekregen!".

Na afloop werd er nog lang nagepraat tijdens het informele gedeelte waarbij het netwerken uitgebreid plaatsvond. Startersnet Bergen op Zoom is een ondernemersorganisatie voor en door nieuw gestarte ondernemers, twee jaar geleden opgericht in samenwerking met de Rabobank, de Gemeente Bergen op Zoom en de Kamer van Koophandel West-Brabant. Voor informatie kunt u bellen met 0164-257727, of schrijven per fax naar 0164-211778, of via E-mail naar [email protected], t.a.v Maxim de Leeuw. Kijk ook eens op de website: www.startersnetboz.nl


...daagt uit
Onno Hoes daagt ondernemers uit

...start
Financiële kennis en capaciteit op maat

...innoveert
Ondernemers ontwikkelen met speciale methode nieuwe ideeën voor bestaande markt

...zoekt
Buitenlandse stagiaires zoeken werkervaring

...koppelt
MKB overspoeld door aanvragen onderwijs

...spreekt
Ex-profwielrenner Hennie Kuiper grote trekpleiter voor Startersnet Bergen op Zoom!

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...verenigt
Port Council maakt zich hard voor gezonde haven

...presenteert
Moerdijk, the right choice in the Rotterdam area

...onderneemt
Outsourcing naar lagelonenlanden

...verricht
Academisch adviesbureau biedt voordeel

...meet
Blijft Breda 'moving ahead'?

...ontstaat
"Wonen én werken binnen onze gastvrije gemeente staan centraal"

...interesseert
Veel belangstelling voor lidmaatschap

...versterkt
Versterken en samenwerken zijn sleutelbegrippen

...woensdrecht bericht
In de Parel van de Zuidwesthoek gaat het blauwe water over in het groene bos

...vervult
"Nassaustad" vervult al eeuwen regiofunctie

...biedt
Kapelle: een veelzijdige gemeente

...revitaliseert
Revitalisering Smokkelhoek: ruimte én allure

...kweekt
Gemeente Kapelle in trek bij glastuinbouw

...verbetert
Programma gemeente Breda en LCH voorziet in degelijke ingrijpende verbetering

...stabiliseert
Stabilisering van grondprijzen in zicht

...leest
In 't kort