In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2006

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda
www.deondernemer.com

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers Accountants en Belastingadviseurs
12Connect
Verbrugge
Rabobank
Ad Dekker rekreatie
ASW
12Connect
Bellen met VOIP de toekomst van vandaag
Dit is de perceptie van Momo Kanouni en Wim van Breugel van 12Connect (one to connect). Zij voorzien grote veranderingen binnen een kort tijdsbestek. Het is de toekomst van vandaag! De mogelijkheden hiertoe zijn tegenwoordig al legio. We mailen, chatten, surfen, googelen ... Tegen een tarief dat beduidend lager is dan de kosten voor 'regulier' telefoneren. Want kritiek op communicatiemiddel nummer 1 - de telefoon - steekt steeds vaker de kop op. Velen zijn van mening dat de kosten de pan uitrijzen. U bent nu haast meer kwijt aan abonnementskosten dan aan gesprekskosten. De reden daarvan is op zijn zachts gezegd nogal onduidelijk.

Voice over internet protocol
Vandaar dat er gezocht wordt naar alternatieven, mogelijk gemaakt dankzij de voortschrijdende techniek. En die zien steeds vaker het daglicht. Het belangrijkste alternatief op dit moment heet 'Voice over Internet Protocol' (VoIP). De aanbieder die dit systeem op een unieke manier introduceert, luistert naar de naam 12Connect.

Breedbandverbinding
Voice over Internet Protocol betekent simpelweg 'Bellen via internet'. "Zo'n twee jaar geleden ben ik de mogelijkheden van VoIP eens gaan onderzoeken," vertelt Momo Kanouni, samen met Wim van Breugel eigenaar/directeur van 12Connect. "En die zijn er volop." "In principe beschikt iedere consument namelijk al over een breedbandverbinding," valt Van Breugel hem bij. "Het uitgangspunt nu is dat wij het telefoonverkeer over diezelfde breedbandverbinding laten transporteren tot de lokale telefooncentrale van het land en de laatste verbinding nog leggen via de telefoondraad van de reguliere telefoonbedrijven. Dus wereldwijd lokaal bellen!"

Kosten besparen
De afgelopen maanden heeft VoIP steeds meer aan bekendheid gewonnen. De voordelen van dit systeem zijn dan ook enorm. Voice over Internet Protocol betekent namelijk ook: kosten besparen van 50 tot 80%. Met 12Connect belt u binnen het netwerk zelfs zonder telefoonkosten. Wereldwijd! Over het internet. Uw vestigingen - ook buitenlandse - worden onderling gekoppeld via breedband. Meerdere centrales worden gekoppeld tot een grote centrale met een nummerplan. Hierdoor kunt u zonder kwaliteitsverlies telefoongesprekken en data uitwisselen zonder dat u hierover telefoonkosten betaalt. Bovendien bent u vanaf nu werkplek-onafhankelijk. Of u nu op kantoor zit of thuis, u bent altijd en overal te bereiken op hetzelfde nummer. Dit alles zonder grote investeringskosten. U bespaart dus direct. Voor slechts een beperkt bedrag bouwt 12Connect uw huidige centrale namelijk om tot een gedeeltelijke of volledige VoIP-centrale. Een unieke dienst, die 12Connect aanbiedt.

Vandaag
12Connect is ervan overtuigd dat uw kosten voor telecommunicatie omlaag kunnen, zonder dat u inlevert op kwaliteit. "Voice over Internet Protocol heeft de toekomst." Daarvan zijn Kanouni en Van Breugel overtuigd. "En die toekomst start vandaag!" Communicatie! hét sleutelwoord in de huidige maatschappij. De wereld van de steeds snellere breedbandverbindingen brengt de communicatie- en informatietechnologie tot een nieuw tijdperk. Het zal niet lang meer duren totdat tv, internet en telefonie samensmelten tot één geheel met een vast bedrag per maand.


...inspireert
Bloeiende economie
is de basis voor het
realiseren van dromen

...springt
'Springen geeft positieve stress'

...helpt
MKB: help jongeren aan werk

...werkt
Gevraagd: jonge en gemotiveerde mensen voor leuk werk in de procesindustrie

...produceert
Technisch rubber uit Bulgarije

...herstelt
Begin economisch herstel West-Brabant

...vervangt
Rutten nieuwe voorzitter KvK West-Brabant

....belegt
De Beleggingsadviseurs

...onderneemt
Ondernemend netwerken, netwerkend ondernemen

...spreekt
"Ondernemers nodig voor goed vestigingsklimaat"

...ontwikkelt
Volop ontwikkelingen in Geertruidenberg

...signaleert
Toenemende betrokkenheid van de ondernemers

...bestuurt
"De grote economische lijn moet worden vastgesteld"

...concludeert
Privacy vereist meer transparantie

...rijdt
Onderweg

...speelt
Ondernemersconcert van netwerk De VOC succesvol

...vertoont
'Cijfers in perspectief'

...herstructureert
2,5 Miljoen euro voor Vosdonk Etten-Leur

...onderzocht
Bijna één op de drie bouwprojecten stagneert vanwege milieuregelgeving