In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2006

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...

Regionale Bedrijvenbeurs 2006

Stichting Zoomers organiseert op dinsdag 23 mei en woensdag 24 mei 2006 de 'Regionale Bedrijvenbeurs 2006' in 'de Stoelemat' te Bergen op Zoom. Deze beurs is zich sterk aan het ontwikkelen en richt zich voornamelijk op het midden- en kleinbedrijf.


Deze beurs is een uitstekende mogelijkheid uw bedrijf te presenteren aan het West-Brabantse en Zeeuwse bedrijfsleven. Het is een goede gelegenheid om uw huidige én potentiële klanten uit te nodigen voor een informeel bezoek. Zo kunt u tegen relatief lage kosten uw zakelijk netwerk in stand houden en verder uitbouwen.

Deze beurs wordt gecombineerd met culinaire proeverijen. Daarnaast wordt onder 12 deelnemers een innovatiewedstrijd gehouden. De openingstijden van de beurs zijn van 15.00 tot 21.30 uur. Na de beurs is er ruime gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. De hapjes, koffie en fris zijn gratis.

Regionale Innovatieprijs 2006
Een tiental bedrijven demonstreren innovaties en dingen mee naar de Regionale Innovatie Prijs 2006. Er zal intensief op zoek worden gegaan naar innovatieve producten en of diensten in de regio. Zowel een onafhankelijke vakjury als een publieksjury (de bezoekers aan de beurs) beoordelen de genomineerden. Op de tweede beursdag worden de prijzen uitgereikt aan het meest innovatieve bedrijf uit de regio.

'Speed-Netwerken'
Deze beurs zal zich in meerdere opzichten van andere beurzen onderscheiden. De meeste bedrijvenbeurzen zich gericht op het manifesteren van het bedrijf zelf. Deze beurs richt zich ook op het 'netwerken'. Daarom is het 'Speed-Netwerken' dit jaar een nieuw onderdeel op de Regionale Bedrijvenbeurs. Hierbij kunnen bedrijven in 5 minuten over elkaar te weten komen of men iets voor elkaar kan betekenen. Een nieuwe en effectieve manier van netwerkuitbreiding!

Media
De gehele regio zal van deze beurs op de hoogte gehouden worden. Alle media die van belang zijn voor deze unieke beurs, zullen op de hoogte worden gesteld. Niet alleen via brochures, A0 posters en advertenties, ook de radio en TV zullen ervoor zorgen dat ook deze beurs weer meer bezoekers zal trekken als vorig jaar. Onder de bezoekers wordt door de RABOBANK een VIP arrangement voor de Tour de France etappe Valkenburg van 4 juli verloot; ArtObject verloot onder de bezoekers een briljant.

Cabaret
Jörgen Versteeg, Bas de Groot en Emiel Wilbrink werken al heel wat jaren samen op verschillende fronten. Pianist Versteeg en gitarist De Groot zijn vooral bekend van de Bergse Nederpop band Kitsch en feestband The Twinkeys. Emiel Wilbrink op zijn beurt is, niet onverdienstelijk, zijn terrein aan het verkennen op het gebied van Cabaret. Hierbij wordt Wilbrink muzikaal ondersteund door Versteeg en De Groot.

In samenwerking met atelier Artobject zal het veelzijdige trio 23 en 24 mei gerand staan voor mooie liedjes en de nodige humor.

Informatie
Voor meer informatie, o.a. de plattegrond, gratis toegangskaarten en het laatste nieuws, kunt u zich wenden tot www.regionalebedrijvenbeurs.nl


...geeft tips
Yvonne Swaans onderneemt met passie

...gaat Grieks
Een ontmoetings-plaats voor Grieken-landliefhebbers

...spreekt
In 't kort

...op de beurs
Regionale Bedrijvenbeurs 2006

...bij de procesindustrie
PZW koppelt talent aan procesindustrie

...vernieuwd
Syntens, een prikkel voor het vernieuwingsproces.

...brengt aan de man
"Zachte factoren zijn van invloed op verkoop bedrijf"

....knipt
3 kappers de Pauw vieren eeuwfeest

...bouwt
Ontwikkelingsvisie Oosterhout tot 2020

...bouwt uit
Gebiedsvisie Oosterhout-Oost

...met z'n alle
Voor een vitale gemeente

...in gesprek
Een kritische blik op de gemeente

...bloeit
Méér dan een sympathieke campagne

...handelt
Grensverleggend ondernemen via internationale netwerken

...rijdt
Jaguar XJ sovereign diesel Vloeken in de kerk?

...en vastgoed
Rijksgebouwendienst een belangrijke marktpartij

...belegt
De Beleggingsadviseurs