In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2007

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
DRV Accountants en Belastingadviseurs
Verbrugge Makelaardij
Finntax
Kuipers Groep
Finntax
Business PARTNER in Telecom en ICT!

Staat u er wel eens bij stil dat het amper tien jaar geleden is, dat de GSM het daglicht zag. We spraken toen van een ware revolutie. Veel is er gebeurd sindsdien en veel zal nog gaan gebeuren. Zitten we nu nog achter de laptop te internetten, binnen nu en twee jaar gebruiken we daar enkel die GSM voor. De techniek schrijdt voort, de mogelijkheden vandaag de dag zijn legio en de top is zeker nog niet bereikt. Maar, lukt het u in dat spreekwoordelijke bos die bomen nog te zien? Geen nood, Finntax gaat graag aan de slag met uw communicatievraagstuk.


"We staan feitelijk aan de vooravond van een geheel nieuwe industrie die eigenlijk nu al haar intrede doet," steekt algemeen directeur Ron Graumans maar direct van wal. "En wij zijn er klaar voor, hebben hier al enige tijd geleden op geanticipeerd." Finntax! Zonder enige twijfel de grootste (onafhankelijke) Telecom totaalleverancier van het Zuiden. Al vijftien jaar timmert dit bedrijf met veel succes aan de weg op de professionele markt. Niet verwonderlijk wellicht, want daar waar klantvriendelijkheid, advisering en een hoogstaande servicegraad in deze jachtige maatschappij steeds meer naar de achtergrond verdwijnen, worden ze bij Finntax onverminderd hoog in het vaandel gedragen.

Trustcon
"Niet slecht toch voor een bedrijf dat in haar beginjaren moest concurreren met de - grootste en enige concurrent in Nederland - PTT," vervolgt Graumans. "Niettemin hebben er de afgelopen tijd nogal flinke veranderingen plaats gevonden. Wat je momenteel namelijk ziet, is dat die hele Telecom markt aan het verschuiven is richting ICT/IP. Op zich een logische maar ook heel bijzondere ontwikkeling, het zijn immers twee totaal verschillende vakgebieden. De ICT'er heeft zeg maar een heel ander DNA dan de traditionele Telecom'er. Dit uitgangspunt lag dan ook aan de basis van onze fusie met Trustcon ('s-Hertogenbosch) die afgelopen juni bezegeld werd. Hierdoor hebben we een aanzienlijke kwaliteitsslag gemaakt en een enorme voorsprong genomen op de overige spelers in de markt! Twee krachten zijn verenigd in één ijzersterke formule, er is overduidelijk synergie ontstaan en met 75 mensen in totaal zijn we nu nog beter in staat de markt - compleet - te bedienen."

Vijf boekjes verder
"Betrokkenheid, inzet, verstand van zaken en Service met een hoofdletter S!; het blijven de vier pijlers waarop het succes van Finntax berust. De hele markt waarin wij ons begeven wordt voor klanten steeds ingewikkelder, er kan zo veel tegenwoordig. Volstond het voorheen om een SIM kaartje in je GSM te doen en kon je bellen, vandaag de dag koop je een multifunctioneel toestel en moet er behalve de traditionele spraakoptie ook internet en e-mail verkeer mogelijk zijn. Dit betekent installeren en programmeren. Volgens de folder een kwestie van plug en play maar voordat je dat allemaal door hebt, ben je - bij wijze van spreken - vijf boekjes verder. Daar hebben onze klanten echt de tijd niet voor."

Groot succes
"En waarom zouden ze ook. Zij moeten zich bezig houden met hun core business - wij voor hen met de onze. Waar wij met onze klant over na willen denken is de vraag: Hoe benut ik de huidige technieken en mogelijkheden binnen mijn bedrijf? Welke producten en diensten heb ik nu nodig om ervoor te zorgen dat ik mijn klanten optimaal kan bedienen? Wat levert dit op? Met de oplossing komen wij. Door de komst van de nieuwe communicatie technieken staan we pas aan het begin van opnieuw een nieuwe uitdaging binnen de mogelijkheden van de hedendaagse techniek. Weer een nieuw hoofdstuk in het boek 'Succesvol communiceren met Finntax,'" besluit Graumans lachend. "Net zoals de afgelopen vijf jaar zullen wij ook de komende vijftien jaar er alles aan doen om de nieuwe technieken en mogelijkheden succesvol in de markt te zetten!"

Lissenveld 61-63
4941 VL Raamsdonksveer
tel. 0162-570570
fax 0162-522222
info@finntax.nl
www.finntax.nl


...beslist
'Warmte brengen bij bedrijven'

...betaalt
Foute energierekening kost MKB miljoenen

...bepleit
Guido van Liefland zoekt nu voor Zeeland

...netwerkt
Vernieuwen in goede tijden

...verleent
Volop winstpunten met kleurrijke wereldprimeur

...zoekt
Bedrijfsoverdracht: op tijd beginnen om te kunnen stoppen

...onderzoekt
West-Brabant als voorbeeld voor het afschaffen van regels

....informeert
Wat verandert er voor u in 2008?

...komt bijeen
12 december Eindejaarsbijeenkomst

...zit
De stoel

...bekijkt
De Stand van Zaken

...fotografeert
Foto's uit de heliumballon

...organiseet
Jonge managers in oude omgeving

...luistert
Gerrit Zalm nog steeds populair

...benoemt
Nieuwe compacte bedrijfsauto's van PSA en Fiat

...presenteert
Nieuwe Hyundai H300 wordt klapper

...introduceert
MAN introduceert sterkste truck

...vernieuwt
Renault massaal op BedrijfsautoRAI

...biedt
Ford: Aandacht voor het milieu

...vernieuwt
De nieuwe lijn VW bedrijfsauto's

...viert
Zestig jaar VW Transporter

...combineert
Opel Antara Van: Stijlvolle SUV nu ook als besteller

...houdt
The European Road Transport Show

...verandert
De truck als rijdende computer

...lanceert
Nederland aan deOndernemer.nl

...peilt
Experts zijn een stuk optimistischer

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...ondertekent
Dombosch knapt flink op

...ontwikkelt
Veel verschillende bedrijven

...waakt
Camera's waken over Dombosch

...rijdt
Zakelijk onderweg

...opent
Vmbo klaar voor de toekomst

...kijkt
Bedrijven kijken op Hazeldonk

...trekt
Terpstra opent Xplora

...ontmoet
Bomvolle zaal vol netwerkers

...verhuist
Nederlandse bedrijven verhuizen niet zo gauw

...verwacht
Marktherstel vanaf begin 2008

...zoekt
de Ondernemer zoekt medewerkers

...onderneemt
Gedrevenheid om te ondernemen