In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
November 2004













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Pacorini Vlissingen BV
STT BV
Van Gansewinkel (Regio Zuidwest Nederland)
Liftal Hijstechniek
ROC Zeeland
CCO Automatisering
ING Bank
Wij dagen u uit om voor uw automatiseringsprobleem een oplossing te vinden
CCO Automatisering

Een aanbieder van automatiseringsdiensten in de ruimste zin van het woord. Zo laat CCO Automatisering zich het beste omschrijven. Zij biedt haar klanten totaaloplossingen en diensten aan op het gebied van netwerken, hard- en software, tekenkamerautomatisering, service en support, consultancy en opleidingen.



In twintig jaar heeft CCO Automatisering een flinke groei doorgemaakt; zowel in omvang als specialismen. "Die verkoop van computers vormt nog slechts een beperkt deel van onze dienstverlening," laat directeur Peter Vonck weten. "Onze core business tegenwoordig is juist de complete verzorging van automatiseringstrajecten. Vooral bij bedrijven die niet beschikken over eigen ICT mensen willen wij een heel solide ICT omgeving creëren."

Vergaarbak
Niet altijd even gemakkelijk. Veel klanten zien ICT al gauw als een vergaarbak van allerlei diensten die te maken hebben met elektronica en computers. Een breed werkterrein dus. Ook vinden klanten het niet leuk als er iedere keer een andere medewerker over de vloer komt. Maar ook in deze branche sterft de duizendpoot uit. U kunt dat vergelijken met een huisarts. Die stelt een diagnose en stuurt u door naar een specialist. Om die reden heeft CCO Automatisering ook verschillende specialismen in huis die centraal staan in haar dienstverlening.

Aandachtsgebieden
Een vijftal aandachtsgebieden staan centraal in de dienstverlening van CCO Automatisering. Het bieden van de juiste oplossing vormt het uitgangspunt van de afdeling 'Verkoop'. Dit gaat dus veel verder dan simpelweg het leveren van een product. De netwerkafdeling draagt - op een hoog kwaliteitsniveau - zorg voor de balans binnen uw netwerk. Diverse getrainde specialisten kunnen u systeembeheer, storingen, implementaties en installaties volledig uit handen nemen.
Voor automatisering van uw tekenkamer kunt u terecht bij het team van de afdeling 'CAD 2 Design'. Of het nu gaat om telefonische ondersteuning, reparatie op locatie of intern, preventief onderhoud aan apparatuur, aanleggen van infrastructuur of installatie van computersystemen; de Service- & Supportafdeling zal u een functionerende oplossing aandragen. Productiviteit en kwaliteit stijgen naarmate een medewerker beter getraind is in de benodigde software en de omgang met complexe apparatuur. Vandaar dat CCO Automatisering tal van - op maat gemaakte - trainingen aanbiedt en verzorgt.

Slagvaardiger
In deze brede dienstverlening gaat CCO Automatisering dus heel wat verder dan enkel de technologische oplossingen. Zij houdt zich nadrukkelijk bezig met de mensen, die met de systemen gaan werken. Daarvoor heeft het bedrijf een grondige kennis in huis van informatie- en communicatietechnologie, bedrijfsprocessen en organisatiekunde. CCO Automatisering wil haar relaties graag adviseren om tot een bredere automatiseringsstructuur te komen, waardoor uw bedrijf slagvaardiger kan opereren en presteren. "Wij voegen dat stukje meerwaarde toe aan het automatiseringsproces binnen uw onderneming," aldus Vonck.

Trouwe klanten
Het is dan ook niet verwonderlijk, dat CCO Automatisering door de jaren heen een omvangrijke en bovenal vaste klantenkring opgebouwd heeft. Tal van zorg- en onderwijsinstellingen zijn al jaren uiterst tevreden klanten van deze sterke IT specialist. En ook in de volledige breedte van het MKB-segment bevinden zich vele trouwe klanten van CCO Automatisering; van de éénmanszaken tot de grote bedrijven. Met het bedrijfsproces van de klant als uitgangspunt is zij de toeverlaat van deze bedrijven voor hun automatiseringsproblemen. Met een team van louter professionals biedt CCO Automatisering solide oplossingen op alle mogelijke gebieden. Ook voor u!

Meer informatie
CCO Automatisering
Innovatiepark 4b
Postbus 6052
4900 HB Oosterhout
Tel.: 0162-456640
Fax: 0162-456648
E-mail: info@cco-automatisering.nl
Internet: www.cco-automatisering.nl


...onderneemt
Het grootste zakelijke platform in Zuidwest Nederland

...start
"We maken kabaal voor de ondernemer"

...prikkelt
Kritische (zelf)reflectie prikkelt uw ondernemersgeest

...redt
'Eén ochtendje praten kan je bedrijf redden'

...spreekt
Maij-Weggen spreekt op eindejaars- bijeenkomst KvK

...bespaart
Tijdig uitschrijven bespaart geld

...deponeert
Boete bij te laat deponeren

...belegt
De beleggings- adviseurs

...werft
Regionaal dagblad ideaal voor personeelswerving

...informeert
Ondernemen doe je met een coach

...organiseert
Ondernemersgala 2004 En de winnaar is...?

...rijdt
Zakelijk onderweg

...roept
Havenburgemeesters roepen op tot bovenregionaal beleidsplan

...acquireert
Zeeland Seaports: meer aandacht voor acquisitie

...vervoert
Havens zijn heel belangrijk voor de Zeeuwse economie

...behartigt
Vrijland nieuwe voorzitter Port Promotion Council Zeeland

...ontwikkelt
Ontwikkelingen in de kanaalzone

...bindt
Clustervorming bindt industrie aan Zeeland

...ontwikkelt
Infrastructuur en arbeid belangrijke vestigings- voorwaarden

...vraagt
Gevraagd: Technisch personeel

...groeit
WCT bepalend voor economische toekomst Zeeland

...netwerkt
Netwerken in de regio

...bezoekt
Sfeer, bereikbaarheid en keuze winkelaanbod doorslaggevend voor bezoek aan binnenstad

...huisvest
Nieuwe internetsite funda in business