In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Februari 2005

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda

Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Accessio Reïntegratiediensten
Aan de Stegge Roosendaal V.O.F.
Van Bergen Reclame
Schober Information Group
Webro
ING Bank
Aan de Stegge Roosendaal
Betrokken Bouwers

"Ongeveer 9 jaar geleden vlogen we in een vliegtuigje boven Tholen. Onze blik viel op een bietenland. Als Tholen moet gaan groeien dan is dat de plek om te starten, vonden we. We hebben het gekocht, zorg gedragen voor de vereiste documenten en zijn aan de slag gegaan. Een plan voor de bouw van maar liefst 430 woningen kwam op tafel te liggen."Directeur Peter van Pelt legt direct één van de grootste krachten van dit bedrijf bloot. In de loop der jaren heeft Aan de Stegge Roosendaal v.o.f. met veel succes de vertaalslag gemaakt van traditioneel bouwbedrijf naar ontwikkelende aannemer. "Een aantal jaar geleden zijn we gestart met op risico zelf ontwikkelen; posities kopen, zelf bouwen en wat al niet meer. En inmiddels is zeker 2/3 van onze bouwomzet afkomstig uit eigen ontwikkelingen en dat percentage zal alleen nog maar verder toenemen."

Uw woning onze zorg
Met de bulk aan expertise en ervaring die hier aanwezig is, kan Aan de Stegge alle disciplines van het gehele bouwproces - vanaf het eerste concept tot de finale realisatie - voor de klant verzorgen. Die zo belangrijke zoektocht naar een perfecte locatie, het ontwikkelproces, stedenbouwkundig ontwerp, ontwerp van de woningen/bedrijfspanden, uiteraard de daadwerkelijke bouw en de afwerking; Aan de Stegge draagt zorg voor uw woning. Doordat zich hier al deze specialismen onder één dak bevinden, kan klanten flink wat zorgen uit handen worden genomen en dus een duidelijke meerwaarde geboden worden.

Bouwpartner
Aan de Stegge wordt dé woningbouwspecialist voor West- en Midden Brabant en Zeeland. In deze regio zijn de laatste decennia vele projecten geïnitieerd en opgeleverd in de particuliere woningbouw. Wat te denken van de 74 appartementen 'Claudiusstede' - gerealiseerd in '98 - en het appartementencomplex 'De Libel' uit 2000; beide in Roosendaal. Of Residentie 'De Burgemeester' in Oud-Gastel - gerealiseerd in 2001 - alwaar in het oude gemeentehuis een 12tal luxe, statige appartementen gebouwd zijn.

Stadszicht
Maar één van de meest spraakmakende projecten is toch wel plan 'Stadszicht' te Tholen. Gebiedsontwikkeling; dat is de correcte benaming voor dit prestigieuze project, want door de omvang en diversiteit dekt 'locatieontwikkeling' de lading al lang niet meer. Van de 430 woningen, die hier neergezet gaan worden, zijn er inmiddels al 280 gerealiseerd.

In de eerste fase zijn er woningen volgens Zeeuws ontwerp gebouwd. De woningen die er nu komen, worden gekenmerkt door de zogenaamde Amsterdamse Stijl. Binnen enkele maanden zullen ook deze woningen opgeleverd worden.

Ontwikkelende bouwer
Deze ontwikkelende bouwer - welhaast ontwikkelaar inmiddels - timmert dus keihard aan de weg. Kwaliteit en slagvaardigheid staan in de dienstverlening voorop; of het nu het traject van het zoeken naar de geschikte locatie betreft, het ontwikkelen van de plannen of de bouw. Aan de Stegge Roosendaal v.o.f. staat er voor: Uw woning onze zorg.

Meer informatie
Aan de Stegge Roosendaal V.O.F.
Vijfhuizenberg 46
Postbus 1446
4700 BK Roosendaal
Tel.: 0165 - 560602
Fax: 0165 - 560462
Internet: www.adsr.nl


...spreekt
Handen uit de mouwen

...start
Vier ondernemers koppelen hun netwerken en halen hiermee méér opdrachten binnen

...bevordert
REWIN, spin in het web van bedrijvigheid in West-Brabant

...herstelt
Licht economisch herstel West-Brabant

...verbetert
Ondernemers kunnen hun rendement verbeteren

...bestraft
Hogere boete bij illegaal werk

...belegt
De beleggings- adviseurs

...netwerkt
Regio Business Dagen Breda

...speelt
BizWorld Brabant van start

...rijdt
Zakelijk onderweg

...onderneemt
Het MKB onderneemt te naïef !

...adviseert
Familiebedrijf; strategisch management en planning (deel 1)

...promoot
Het kloppend hart van westelijk Noord-Brabant

...realiseert
Contouren merkendorp zichtbaar

...ontwikkelt
Kwaliteit staat voorop

...behartigt
Leden bieden toegevoegde waarde aan de gemeente

...herstructureert
Leefgenot voor jong en oud

...revitaliseert
De nieuwe poort van Roosendaal

...bouwt
Natuurlijk wonen tussen bos en stad

...versterkt
Een winkelhart om trots op te zijn

...ontplooit
Wissel tussen verleden en toekomst

...organiseert
Boeiend ballonspektakel boven Breda

...leest
In 't kort

...stimuleert
De functie van het bedrijven- en regio-promotie programma in West-Brabant

...huisvest
Stijging aanbod én opname kantoorruimte in Nederland

...kiest
Bedrijventerrein Moerdijkse Hoek op afstand van de kern Moerdijk