In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2001













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Columns
Dick van der Hoff
Cees Budding
Christ-Jan Danen
Michel Renssen
Matchen
Michael Renssen,
ExpoCare bv



Als lezer van De Ondernemer bent u gewend op deze plaats de column te lezen van de hand van Annet van Hemmen, Product Manager van de BKD Business Dagen in Breda. Deze maand schrijft zij haar stukje niet zelf. Om een gelukkige reden: op het moment dat u dit leest is zij namelijk net getrouwd.

En zo - kunnen wij vaststellen - is weer een treffende match gemaakt tussen twee mensen. Een match? Ja, een match, want zo noem je dat als twee mensen bij elkaar passen.

Bent u overigens als bedrijf of als ondernemer al eens gematcht? Misschien heeft u weleens rondgekeken op een vraag en aanbod website, dan heeft u kunnen constateren dat er veel bedrijven zijn waarmee u wel zaken zou willen doen. En misschien kwam u wel tot de gelukkige ontdekking dat er ook nog bedrijven zijn die met ú zaken willen doen. Dat is leuk!

Maar bent u ook echt gematcht? Heeft zo'n internet ontdekking er voor u ooit toe geleid dat u het bedrijf in kwestie ook echt tegenkwam? Dat u deze onvermoede zakelijke relatie ook echt de hand kon schudden?

Er zijn bedrijven in Nederland die dit hele traject voor u kunnen regelen. ExpoCare is overigens zo'n bedrijf, met haar website www.bedrijvennetwerk.nl die treffende zakelijke kansen in beeld brengt en haar BKD Business Dagen die het mogelijk maken om deze kansen in klinkende munt om te zetten.

Want pas dán bent u echt gematcht! En dat is heel mooi, want wilde u al niet heel lang zo snel mogelijk van contact naar contract?

P.S. Wist u overigens dat er steeds meer huwelijken totstandkomen op basis van een eerste contact via het internet? Gefeliciteerd nog Annet!


...combineert
"Ik verkoop echt lucht aan mensen..."

...start
"Consumenten verleiden door uitstraling"

...verfraait
Luxe kantoormeubilair voor tevreden personeel

...vitaliseert
Vitaliseren om de spiraal te doorbreken

...spreekt
In 't kort

...ontwerpt
Flexibiliteit is het toverwoord

...helpt
Nieuwe cursus voor starters

...leert
Cursusmethode nieuw in Europa

...informeert
Themabijeenkomsten

...groeit
Nieuw bedrijfspand Elek Trends in Werkendam

...beloont
Creativiteit sleutel modern personeels management

...verandert
De geschiedenis van de kantoorarchitectuur