In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2006

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...

Bredase Stepafette 2006 zoekt sponsoren

Junior Kamer Breda organiseert op zondag 24 september 2006 voor de zesde maal de Bredase Stepafette. De Grote Markt in Breda zal wederom het decor vormen voor vele teams die gaan steppen voor het goede doel.


In teams van drie personen zullen tientallen bedrijven uit de regio Breda het tegen elkaar opnemen en strijden om de fel begeerde Stepbokaal 2006. Dit jaar zal de opbrengst ten gunste komen voor De Murks Jansen Groep uit Breda. Dit is een scouting-/vrijetijdsclub voor kinderen en jongeren uit West-Brabant met een lichamelijke beperking. De Murk biedt een zeer gevarieerd en steeds weer eigentijds spelprogramma, gericht op wat de kinderen zelf willen en kunnen. Hierbij onderscheidt De Murk zich van de sport- of hobbyvereniging door een spelprogramma aan te bieden dat een beroep doet op alle mogelijkheden van kinderen met een lichamelijke handicap.

Junior Kamer Breda
Junior Kamer is een netwerk voor persoonlijke ontwikkeling voor ondernemende mensen tussen 25 en 40 jaar. De Junior Kamer is onderdeel van Junior Chamber International: een wereldwijde organisatie met ruim 200.000 leden in meer dan 120 landen. Junior Kamer Nederland telt 97 Kamers en circa 2.200 leden, voornamelijk hoger opgeleiden in leidinggevende functies of als zelfstandig ondernemer, die zich inzetten voor positieve verandering en oog hebben voor de maatschappij.
Naast het businessnetwerk organiseert zij immers evenementen en projecten die ten goede komen aan de gemeenschap. Zo zette Junior Kamer Breda zich vorig jaar nog in voor Tender Jeugdzorg; een organisatie die hulp biedt aan kinderen, jongeren en gezinnen in West-Brabant als opgroeien en opvoeden niet vanzelf gaat. JK Breda is een zeer actieve Kamer en heeft met haar vijfendertig leden een unieke formule bedacht die garant staat voor een optimale combinatie van de doelstellingen van Junior Kamer: het organiseren van de Stepafette.

Stepafette 2006
Net als de voorgaande jaren zullen weer diverse bedrijventeams het in een steprace tegen elkaar opnemen. Dit jaar is wederom gekozen voor de Grote Markt in Breda.
Naar verwachting zullen maar liefst 25 teams de strijd met elkaar aangaan, maar vooral genieten van de gezellige entourage. Naast de steprace biedt de organisatie volop andere activiteiten. Zo kunnen kinderen zich uitleven op een groot springkussen of zich op een betoverenden wijze laten schminken. Een sfeerverhogend dweilorkest en een swingende allroundband zullen voor de muzikale omlijsting zorgen.

Het Goede Doel
Spel en plezier voor kinderen met een handicap. De Murk betekent dat kinderen, al dan niet met een lichamelijke beperking, elkaar spelenderwijs helpen en van elkaar leren, elkaars gezelschap als een feest ervaren. Vriendschap is misschien wel de allerbelangrijkste betekenis die we aan de Murk willen geven. Om de leden dat te bieden wat wij willen is veel geld nodig. Geld voor aangepast spelmateriaal, kampeermateriaal, het groepsblad, afschrijvingen, huisvestingskosten en niet te vergeten; voor de bijeenkomsten zelf. De Murk is tot op heden in staat geweest deze hoge lasten op te brengen door de contributie van leden, opbrengsten uit de door georganiseerde acties, incidentele giften en donaties van particulieren, bedrijven, instanties en fondsen. Een belangrijke bron van inkomsten vormt daarnaast ons fonds van vaste donateurs. Voor meer informatie kunt u ook terecht op www.scouting.istof.nl

Sponsoren en teams
Junior Kamer Breda is op dit moment enorm druk met de benodigde sponsorwerving. Alle inschrijvingen voor deelname of sponsoren zijn zeer welkom, naast uw steun aan dit evenement biedt u immers een bijzondere bijdrage aan De Murks Jansen Groep. Indien u interesse in deelname of sponsoring heeft kunt u contact opnemen met Nanda Mens op telefoonnummer 06-53920834.


...borrelt
Bedrijven­bijeenkomst Stadskantoor Breda

...verbruikt
Gestart met een brok ervaring

...stept
Bredase Stepafette 2006 zoekt sponsoren

...verbetert
FashionUnited.com koppelt emotie aan ratio in de modebranche

...verdiept zich
Workshops digitaal ondernemen

...maakt kennis
Bedrijven voor snuffelstage gezocht

...vestigt
West-Brabant in trek bij bedrijfsleven

....en zijn handtekening
Verscherpte legitimatie bij KvK

...kiest
Junior Kamer Etten-Leur verkiest de "meest in 't oog springende ondernemer"

...spreekt
In 't kort

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...is klantgericht
Al 25 jaar op zoek naar kwaliteitsverbeteringen

...discussieert over bedrijfsonroerend
'Overheid moet coöperatiever worden'

...huurt flexibel
Toenemende vraag naar flexibele bedrijfsruimte

...ervaart
Gevolgen bouwenquête: vertrouwen en imago geschaad

...kiest voor nieuw
Vraag naar nieuwbouw bedrijfsruimte groeit

...concludeert
Prinslandse Polder voor grootschalige glastuinbouw

...profiteert
Aanvangsrendementen voor commercieel vastgoed verder gedaald