In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Maart 2007

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
www.deondernemer.com
www.storimansenpartners.nl%2F%3Fmakelaar%3Dbreda

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...

Brigitte Boeren van BBright Support:
'Het evenement moet meer dan perfect zijn'

Ondernemers organiseren een evenement om klanten te blijven prikkelen of om prospects voor zich te winnen. Een dergelijke dag of avond moet dan ook meer dan perfect georganiseerd zijn. Brigitte Boeren biedt met haar bedrijf BBright Support ondernemers de 'support' om het evenement tot een succes te maken.


Brigitte Boeren.

"Ik wist heel goed wat ik wilde. Dat komt omdat ik een aantal jaar voor een netwerkorganisatie voor directeuren en managers heb gewerkt. Mijn belangrijkste taak bestond uit het organiseren van bijeenkomsten voor deze doelgroep. Het werk vond ik erg inspirerend en gaf me energie. Op een dag realiseerde ik me dat ik dit ook graag voor mezelf zou willen doen. Een eigen gezicht geven aan 'n evenement", antwoordt Brigitte Boeren (32 jaar) op de vraag hoe ze op het idee kwam om voor zichzelf te beginnen. BBright Support richt zich met name op business-to-business evenementen. Brigitte verzorgt de complete organisatie, maar ook de sponsoring en communicatie van een event. Brigitte: "Ondernemers willen vaak iets organiseren voor hun relaties om op te vallen of om zich te profileren ten opzichte van de concurrentie. Ze hebben vaak al wel een idee van wat ze willen, maar ze roepen mijn hulp in om het te professionaliseren.

Want het moet perfect zijn, zodat de relaties er nog lang positief over napraten." Ook zorgt de enthousiaste onderneemster er voor dat haar klant zich op de avond zelf niet druk hoeft te maken over bijvoorbeeld de catering, muziek, fotografie of het licht. Brigitte: "Ik houd het overzicht vóór, tijdens en ná het evenement, zodat mijn opdrachtgever zich kan bezig houden met zijn core business. Een mooi compliment kreeg ik bij mijn laatste evenement: het Champagnegala Breda. Een van de opdrachtgevers zei dat ze écht had genoten van de avond en dat ze alle tijd had om met haar gasten te praten. En zo hoort het ook: de opdrachtgever moet de zorg naast zich neer kunnen leggen." Na haar studie werkte Brigitte een jaar in Zwitserland om er de Franse taal te leren. Daarna was ze vestigingsleider bij een autoverhuurbedrijf, intercedente bij een uitzendbureau en ze coördineerde evenementen bij de netwerkorganisatie. Boeren: "Door deze verschillende banen heb ik ontdekt waar mijn krachten liggen. Ook heb ik overal verschillende ervaringen opgedaan die ik weer kan meenemen als bagage voor mijn eigen bedrijf."

Gunnen
In augustus begon Brigitte met haar bedrijf BBright Support. Haar eerste opdracht was het organiseren van een relatiedag voor de foodbranche. Ze zocht een locatie, goede gastsprekers en regelde de bijbehorende catering. Ook zorgde ze ervoor dat de communicatie de juiste sfeer uitstraalde. Kortom bij een evenement is alles op elkaar afgestemd. Brigitte: "Ik stort me helemaal in het evenement, maar ik moet ook leren dat ik tijd vrij moet maken voor acquisitie. Want toen deze relatiedag voorbij was, moest ik van nul af aan op zoek naar nieuwe klanten en dat kostte tijd. Ik ben van mening dat er een klik met de opdrachtgever moet zijn, hij moet me de opdracht gunnen. Sinds kort ben ik lid geworden van een ondernemersnetwerk, zodat ik andere ondernemers en gedreven managers leer kennen.

Niet alleen voor het netwerken, maar ook om ervaringen met hen uit te wisselen. Want als eenpitter heb je geen collega's, zoals op kantoor, om mee te sparren. Je leert van hen hoe zij aan nieuwe opdrachten komen. Een perfect evenement neerzetten en een gelukkige opdrachtgever, dat is mijn doelstelling. Maar het leuke van het zelfstandig ondernemerschap is dat je echt een euforisch gevoel kunt krijgen als je een order binnenhaalt of als hetgeen dat jij georganiseerd hebt een groot succes is. Dit gevoel is toch anders als je voor jezelf werkt dan voor een baas. Het ondernemerschap geeft me zoveel voldoening, dat ik het niet meer zou willen missen."

Voor meer info
E-mail: [email protected]
Internet: www.bbright.eu...spreekt
MKB Netwerk Roosendaal organiseert netwerkavond met bergbeklimmer Edmond Öfner

...organiseert
'Het evenement moet meer dan perfect zijn'

...vernieuwt
Een nieuw gezicht voor de Ondernemer

...beveiligt
Ondernemers tevreden over gezamenlijke aanpak met REWIN en Kamer van Koophandel

...innoveert
Syntens Innovatiekracht Tour

...visualiseert
Vernieuwen met Verstand

...groeit
Enorme kansen voor zorgeconomie West-Brabant

....verdedigt
Een advocaat moet gezonde afstand houden

...voorkomt
Voorkomen is beter dan genezen

...bewijst
Meer dan een kostenpost

...onderneemt
Ondernemen met Netwerk Notarissen

...in't kort
Rijken rijden harder

...belegt
De beleggingsadviseurs

...rijdt
zakelijk onderweg

...kijkt vooruit
Goede vooruitzichten kantorenmarkt maar aanhoudende zorg over leegstand