In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2003













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be




Startersdag op 1 november

De kamers van koophandel organiseren op zaterdag 1 november de landelijke Startersdag. Via workshops, een uitgebreide informatiemarkt en persoonlijke adviesgesprekken krijgen (toekomstige) ondernemers alle informatie over zelfstandig ondernemerschap.


Er is alles te halen voor aspirant-starters.

Het is de tweede keer dat de kamers van koophandel een landelijke Startersdag houden. Vorig jaar werd deze een succes, toen kwamen hier 600 bezoekers op af.

Informatiemarkt
Op de informatiemarkt kunnen beginnende ondernemers hun vragen stellen aan deskundigen. Alle partijen waar de beginnende ondernemer mee te maken krijgt zijn vertegenwoordigd. Een bank, accountants, notarissen, intermediairs en advocaten maar ook startersnetwerken, gemeentes, Syntens, FNV Zelfstandige Bondgenoten/ FNV Zelfstandige Bouw, de belastingdienst, verzekeraars, aanbieders van bedrijfsruimte en uiteraard ook de Kamer van Koophandel zelf. Dit alles om u uitgebreid te kunnen informeren over alle praktische kanten van het ondernemerschap.

Workshops
Op de Startersdag worden workshops met hoogwaardige informatie voor startende ondernemers gegeven. Let tijdens de Startersdag goed op de aankondigingen van de workshops. Dé kans en gelegenheid voor startende ondernemers om snel en intensief praktische kennis op te doen.

Door hoogwaardige informatie die met boeiende dynamische presentaties wordt overgebracht.

Gesprekken
Gesprekken met specialisten maken u snel wegwijs in ondernemersland. Oog in oog met mensen uit de praktijk. Rechtstreeks communiceren met specialisten uit de markt. Voor u als startende ondernemer een gouden gelegenheid om een waardevolle indruk te krijgen van die zaken waar u als startende ondernemer mee te maken krijgt. Overweegt u een eigen bedrijf te starten of bent u pas gestart, dan bent op deze dag van harte welkom! Toegang tot de informatiemarkt en deelname aan de workshops is gratis. De Startersdag vindt plaats in het gebouw van de kamer van koophandel aan de Mozartlaan 7 in Breda. U bent welkom van 10.00 tot 16.00 uur.

Informatie
Belangstellenden kunnen zich laten registreren via www.breda.kvk.nl of telefoon (076) 564.69.90


...informeert
Poldermodel oorzaak van huidige malaise

...start
De kracht van regionale samenwerking

...onderneemt
Startersdag op 1 november

...betekent
Nieuwe landen bij de EU en de gevolgen voor ú.

...verbeterd
Kantoren impuls voor hotelsector

...ondersteunt
Groei & Financiering

...verschijnt
Nieuw voor het bedrijfsleven in Zeeland

...rijdt
IAA Frankfurt bárstte van het nieuws

...promoot
Ideeën te over

...spreekt
Advocaat Wim Anker bezoekt Terneuzen

...organiseert
Festivak eerste keer in buitenlucht

...leest
In 't kort

...subsideert
Zeven Brabantse bedrijventerreinen voorgedragen voor rijkssubsidie

...huisvest
Economische ontwikkeling leidt van verhuurder- naar huurdersmarkt

...bouwt
Sandkastelen op de markt