In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2003













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be




Nieuw voor het bedrijfsleven in Zeeland

Op woensdag 5 november 2003 valt 'de Ondernemer', hét informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland, voor de eerste keer in heel Zeeland op de deurmat.



'de Ondernemer' Zeeland is een commerciële business-to-business uitgave, die gemaakt wordt voor het bedrijfsleven en gericht is op beslissers, beleidsmakers, beïnvloeders en bestuurders in Zeeland. Er vindt redactionele samenwerking plaats met onder andere Kamer van Koophandel, lokale en provinciale overheden, bedrijfsverenigingen en organisatiebureau's.

Deze uitgave zal elke eerste woensdag van de maand in een oplage van circa 80.000 exemplaren verspreid worden in geheel Zeeland bij BN/DeStem en PZC. Op deze manier komt 'de Ondernemer' onder de ogen van ruim 200.000 lezers.

Koesteren
"Drie jaar geleden zijn we gestart met 'de Ondernemer' als commerciële business to business bijlage die verspreidt wordt met BN/DeStem in West-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen", aldus Johan van den Kieboom, Bladmanager van 'de Ondernemer'. "In deze drie jaar zijn we uitgegroeid tot hét informatieblad voor ondernemers in deze regio. Aanleiding genoeg om te gaan onderzoeken of wij ook een uitgave kunnen brengen in Zeeland. De resultaten van dit onderzoek waren voor de directie reden groen licht te geven om in november 2003 uit te komen met de eerste uitgave van 'de Ondernemer' Zeeland.

"Met ons informatieblad richten wij ons niet alleen op de ondernemer zelf, maar zeker ook om de beslissers en beinvloeders" binnen de bedrijven, overheidsorganisaties en instellingen. ", aldus Johan van den Kieboom, "Met 'de Ondernemer' gaan we deze groep éénmaal per maand hun eigen blad geven met doelgerichte lokale, regionale en provinciale informatie. We willen uiteindelijk bereiken dat ook onze lezers in Zeeland, ons blad gaan koesteren".

Achtergronden
Inhoudelijk richten we ons niet op het nieuws van de dag maar meer op de achtergronden daarvan. Typische zakelijke informatie wordt uiteraard wel gebracht. Ook diepen we maandelijks een thema uit en besteden we aandacht aan congressen en de diverse netwerkbijeenkomsten.

Tevens is er ruimte voor diverse servicerubrieken waardoor we u informeren over uiteenlopende actuele onderwerpen. Zo ziet u columns die geschreven worden door specialisten uit het bedrijfsleven.

Netwerken
"Iedere ondernemer weet dat netwerken een belangrijk item is in de maatschappij" aldus Jos van Dongen, Accountmanager van 'de Ondernemer', " De netwerklocaties liggen de laatste jaren voornamelijk buiten de directie- en bestuurskamers. De basis voor de meeste zakelijke transacties wordt gelegd als mensen elkaar ontmoeten zoals bijvoorbeeld na het tennissen, tijdens het golven, op het feest van hun serviceclub en uiteraard bij hun sportvereniging.

"Er is heel bewust gekozen om op tabloidformaat uit te brengen met op alle pagina's full colour mogelijkheden en verspreiding bij de regionale dagbladen PZC en BN/DeStem. Op deze wijze stellen we adverteerders in de gelegenheid om optimaal gebruik te maken van de meerwaarde die PZC en BN/DeStem bieden betreffende verspreiding en bereik", aldus Jos van Dongen.

Meer informatie
Jos van Dongen
Accountmanager
Postbus 3182
4800 DD BREDA
Tel: 076 - 531 22 20
Mob: 06 - 538 61 019
E-mail: deondernemer@wuzn.nl


...informeert
Poldermodel oorzaak van huidige malaise

...start
De kracht van regionale samenwerking

...onderneemt
Startersdag op 1 november

...betekent
Nieuwe landen bij de EU en de gevolgen voor ú.

...verbeterd
Kantoren impuls voor hotelsector

...ondersteunt
Groei & Financiering

...verschijnt
Nieuw voor het bedrijfsleven in Zeeland

...rijdt
IAA Frankfurt bárstte van het nieuws

...promoot
Ideeën te over

...spreekt
Advocaat Wim Anker bezoekt Terneuzen

...organiseert
Festivak eerste keer in buitenlucht

...leest
In 't kort

...subsideert
Zeven Brabantse bedrijventerreinen voorgedragen voor rijkssubsidie

...huisvest
Economische ontwikkeling leidt van verhuurder- naar huurdersmarkt

...bouwt
Sandkastelen op de markt