In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2006

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Tigchelaar-groep
12Connect
Van Keulen loodgieters
Rabobank Zuidwesthoek
Coby International Fair Support
Lesage Automatisering BV
12Connect
Betrouwbare lijnen voor zakelijk internetbellen!

Met de komst van snellere en goedkopere breedbandverbindingen werd een nieuw tijdperk ingeluid voor de communicatie- en informatietechnologie. Communicatie speelt een steeds grotere rol in ons leven; het is tegenwoordig zelfs onmisbaar. Maar dikwijls zijn er met de vele communicatiemogelijkheden ook kosten gemoeid. Vooral de telefoonkosten zijn niet altijd voordelig te noemen. Met de techniek van VoIP (Voice over Internet Protocol) hebben Momo Kanouni, Wim van Breugel en Jaap Hemmes, eigenaren van het bedrijf 12Connect, een alternatief gevonden om op de telefoonkosten te besparen.

Voice over internetprotocol
Tot nu toe worden de breedbandverbindingen gebruikt voor het versturen van data. In de nieuwe oplossing wordt er ook spraak over die verbindingen getransporteerd. Ditwordt Voice over IP (VoIP) genoemd. "Zo'n twee jaar geleden ben ik de mogelijkheden van VoIP eens gaan onderzoeken," vertelt Momo Kanouni."En die zijn er volop," valt Wim van Breugelhem bij. "In principe beschikt iedere gebruiker, en zeker de zakelijke, al over een breed-bandverbinding. Wij kunnen het telefoon-verkeer over diezelfde of een beveiligde (VPN) breedbandverbinding transporteren tot aan een andere vestigingen van het bedrijf of naar de lokale telefooncentrale van het gebelde land. Dit betekent dus dat je wereldwijd tegen lokaal tarief kunt bellen!"

Kostenbesparen
De kostenbesparing op telefonie bij 12Connect loopt voor bedrijven op van 50% tot soms wel meer dan 80%. Met 12Connect belt men binnen het eigen netwerk zelfs zonder telefoonkosten.

Wereldwijd!
Vestigingen - ook buitenlandse - kunnen onderling gekoppeld worden via breedband. Meerdere centrales worden gekoppeld tot een grote centrale met een nummerplan. Hierdoor kan men, zonder kwaliteitsverlies, telefoongesprekken en data uitwisselen zonder hiervoor telefoonkosten te betalen. Bovendien is iedere medewerker werkplek-onafhankelijk." Dit alles zonder grote investeringskosten," aldus Momo Kanouni. "Want wij bouwen de huidige centrale om tot een gedeeltelijke of volledige VoIP-centrale. De besparing is dus direct!"

Defensie
Ook de Nederlandse overheid maakt dankbaar gebruik van VoIP via 12Connect. Voor DTO (Defensie Telematica Organisatie) draagt 12Connect zorg voor het bel- en internet verkeer van onze Nederlandse militairen in Afghanistan en Bosnië. "We hebben de compounds ingericht en onderhouden deze om telefonie via het VoIP protocol en internet verbindingen mogelijk te maken, zodat de gelegerde militairen contact kunnen hebben met het thuisfront," aldus Jaap Hemmes. Een welkome en aangename afleiding tijdens het zware werk en het gevaar waaraan de militairen blootgesteld staan in deze gebieden," valt Momo Kanouni hem bij.

12connect
12Connect werkt voor het creëren en onderhouden van klanten in een open en dynamische relatie samen met zorgvuldig uitgekozen partners. "Samen met onze telecom- en ICT-partners realiseren wij oplossingen en diensten gebaseerd op onze technologische mogelijkheden." Tal van bedrijven hebben inmiddels hun weg gevonden naar 12Connect. 12Connect heeft zich bewezen en wil de voordelen van VoIP blijven bewijzen. Voice over Internet Protocol heeft de toekomst. En die toekomst begint vandaag.

Florijnstraat 20
4879 AH ETTEN LEUR
telefoon 076-2011111
fax 076-2011122
website www.12connect.com


...onderhandelt
MKB Oosterhout organiseert politieke avond met Socialistische Partij

...bemiddelt
'De markt is steeds in beweging'

...inspireert
Tweehonderd verwonderde Brabantse ondernemers in de wonderlijke Efteling Wereld

...schaaft
Succesvolle samenwerking Syntens en Chord FPE

...ondersteunt
De Boshoeve opent haar deuren voor rust en inspiratie

...inventariseert
Het eerste jaar als ondernemer

...informeert
Startersdag op 4 november in Etten-Leur

....vermeldt
Handelsregisternummer verplicht op website

...participeert
Meewerken genereert meerwaarde

...draagt over
Ondernemers: bepaal zelf uw optimale "exit"

...realiseert
Ruimtegevend voor Ontwikkeling

...revitaliseert
Steenbergen bouwt aan haar toekomst

...ontwikkelt
Uitdagende mogelijkheden

...begeleidt
Onmisbare schakel

...overlegt
Gezamenlijk initiatief levert voordelen op

...onderhoudt
Wonen, werken en ontspannen in natuur en landschap

...adviseert
Ik denk altijd in oplossingen

...behartigt
Ondernemend Woensdrecht

...prijst
Bruisende eenheid door unieke diversiteit

...verenigt
Samen sta je sterker

...ontspant
Kampeerplezier en Waterpret

...belegt
De Beleggingsadviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...groeit
Sterk tweede kwartaal op de Nederlandse kantorenmarkt

...brengt in beeld
Nieuwe Regio Bouwwijzer Werken 2006