In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
September 2003













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Firma Cohen
Elektravon Breda
Europe's Best Security
Vrijmoedgroep
Ebben • Slaats • De Jonge
Amgen
Broese & Peereboom
Europe's Best Security
EBS is Beveiliging op zijn Best

Europe's Best Security, oftewel EBS, staat met een team van zo'n zestig beveiligingsspecialisten garant voor optimale veiligheid. EBS is thuis op elk gebied van beveiliging. Zo beveiligt en bewaakt EBS kantoorgebouwen, parkeerterreinen, ziekenhuizen en winkelcentra. Ook bij de handhaving van de openbare orde is EBS een vertrouwde partner. Denk aan straat- en buurtpreventie of het verlenen van ondersteuning aan politie en overheid. Met niet te vergeten de bewaking van particulieren en VIP's. Kortom: EBS is beveiliging op z'n best.


Beveiliging en bewaking betekent een grote vertrouwenspositie met veel verantwoordelijkheid voor mensen en eigendommen. Van medewerkers van EBS wordt daarom nogal wat verwacht. "Zowel conditioneel als ook maatschappelijk en sociaal; met veel mensenkennis. Verder is een afgeronde opleiding verplicht", aldus directeur-eigenaar Alwin Leter. Deze opleiding - die op een behoorlijk hoog niveau staat - duurt een jaar en wordt afgesloten met verplichte stage. Ook het bezit van een erkend EHBO-diploma is een vereiste. "Alle nieuwe werknemers moeten eerst gemeld worden bij justitie alvorens ze taken mogen gaan uitvoeren. Dat is een wettelijke verplichting", verduidelijkt directeur Leter. "Justitie screent deze gegevens en geeft vervolgens wel of geen toestemming tot uitoefening van het beroep." Deze screening wordt iedere drie jaar herhaald. "Het zijn strenge voorschriften, maar noodzakelijk. Tenslotte gaat het om de veiligheid van onze cliënten."

Security is maatwerk
Om wat voor vorm van beveiliging het ook gaat: EBS levert altijd de juiste mensen. Van winkelsurveillant tot bodyguard. Dat gaat vaak in samenwerking met andere beveiligings-bedrijven, zeker als het grote of langdurige projecten betreft. "Alles kan bij EBS, security is tenslotte maatwerk", benadrukt Leter. EBS heeft vooral veel opdrachten in de Randstad, voornamelijk door samenwerking met aantal grote beveiligingsbedrijven ter plaatse. Maar ook in de regio Breda breiden de opdrachten van EBS zich uit. "In het algemeen zie je dat de interesse in security-diensten fors is toegenomen", merkt Leter daarbij op. "Zeker sinds de gebeurtenissen van 11 september 2001. Het is de taak van bedrijven zoals de onze om mensen hun gevoel van veiligheid weer terug te geven." Een goed voorbeeld hiervan is de buurtpreventie, zo constateert EBS-directeur Leter. "Bewoners durven de straat weer op te gaan doordat ze weten dat er toezicht is. En dat helpt."

Meer informatie
Europe's Best Security (EBS)
Gentiaan Blauwtje 15
4814 TJ BREDA
Tel: 076 - 5718283
Mobiel: 06 - 53484804
E-mail: alwin15@wanadoo.nl
Internet: www.europesbestsecurity.nl


...behartigt
MKB West-Brabant

...start
Secretarieel werk doorgelicht

...ontdekt
Freefloat™. Gat in de markt voor dj's

...verhoogt
KvK tegen verhoging toeristenbelasting

...verandert
Elektronisch uittreksel nu rechtsgeldig

...rijdt
Zakelijk onderweg (deel 1)

...evalueert
"We hebben zó hard gewerkt!"

...kijkt terug
"Een plant die water moet hebben..."

...reikt uit
Ondernemen is topsport

...rijdt
Zakelijk onderweg (deel 2)

...beveiligt
Beveiliging moet worden gedragen door ondernemers

...vergroot
Gemeente volop bezig met veiligheid

...informeert
Gemeente kieskeurig met bedrijfsgrond

...spreekt
In 't kort

...organiseert
Evenementencomplex met uitstraling

...bevordert
Breda wordt kennisstad

...revitaliseert
Revitalisering voor logistiek bedrijventerrein

...realiseert
Bedrijventerrein Heilaar-Noord: ruimte voor ondernemers

...investeert
"Verbeter je omgeving, begin bij jezelf!"

...toeneemt
Meer werk door vergrijzing

...afneemt
Afkoeling economie laat ook winkelmarkt niet ongemoeid

...onderneemt
Meer winkelplannen dan ooit