In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
December 2003













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
DRV Accountants en Belastingadviseurs
SkiDôme
DRV Accountants en Belastingadviseurs
Een vertrouwd gezicht in een nieuw jasje!

Door de handen ineen te slaan met het - vooral in Zeeland en Zuid-Holland - toonaangevende kantoor DRV Accountants en Belastingadviseurs, is Accountantskantoor Poppelaars in januari van dit jaar begonnen aan een nieuw hoofdstuk in een al zo succesvol bestaan.


Accountantskantoor Poppelaars startte in 1987 in Roosendaal met slechts vier personeelsleden. Door de jaren heen heeft dit kantoor een gestage groei doorgemaakt, als gevolg waarvan in 1996 de deuren van een tweede kantoor in Etten-Leur zijn geopend. Deze twee kantoren tezamen tellen momenteel 50 medewerkers, inclusief de drie vennoten Jan Poppelaars (naamgever en oprichter), Frank van den Broek (kantoor Roosendaal) en Johan Clarijs (kantoor Etten-Leur).

Sterke naam
In de loop der jaren heeft Accountantskantoor Poppelaars een sterke naam in de regio West-Brabant gekregen en als gevolg daarvan een omvangrijke klantenkring - in de vele branches van het midden- en kleinbedrijf - opgebouwd. Met een grondige kennis van zaken, no-nonsense mentaliteit, laagdrempeligheid en vooral persoonlijke benadering is Poppelaars dan ook dé perfecte partner om zaken mee te doen.

Partner
"De basis van ons succes was - en is nog steeds - de persoonlijke relatie met de klant en het wegzetten van een goed product tegen een prima prijs," licht Van den Broek toe. Om het niveau naar een nog hoger plan te tillen, door een uitbreiding en verdieping van de specialismen te krijgen, is Poppelaars in 2002 op zoek gegaan naar een partner met eenzelfde werkwijze en visie op de markt. In het van oorsprong Goese kantoor DRV Accountants en Belastingadviseurs is deze gevonden. Van den Broek: "Wij hadden behoefte aan een partner met een centrale back-office, waar automatisering, public relations, administratie en personeelszaken professioneel geregeld zijn. Daarnaast hebben wij onze doelstellingen - verdieping van de advisering en aansluiting vinden bij een internationaal netwerk - kunnen bereiken via de samenwerking met DRV."

Persoonlijke aanpak
DRV Accountants en Belastingadviseurs behoort in de regio Zuid-West Nederland tot de grotere kantoren. Inmiddels alweer meer dan 80 jaar geleden werd het fundament gelegd, tot wat uitgegroeid is naar een modern, multidisciplinair accountants- en belastingadvieskantoor met bijna 300 - inclusief Poppelaars - professionele medewerkers, verspreid over kantoren in Goes, Middelburg, Oud-Beijerland, Rotterdam, Sliedrecht en Zierikzee. Met een werkwijze waarin kwaliteit, professionaliteit en een persoonlijke aanpak centraal gesteld worden, is het niet verwonderlijk dat DRV en Poppelaars in elkaar dé perfecte partner zagen.

AGN
Begin januari 2003 is deze fusie een feit geworden en vanaf 1 oktober jl. werken de kantoren in Roosendaal en Etten-Leur onder de naam 'DRV Accountants en Belastingadviseurs'. Deze samenwerking maakt DRV nu zelfs tot de grootste accountantsgroep in Zuid-West Nederland.

AGN
Met nadruk wijst Van den Broek er wel op, dat er niets zal veranderen in de werkwijze van deze twee kantoren. "We hebben enkel nog meer specialismen in huis gekregen. Omdat DRV aangesloten is bij AGN - een wereldwijd vertakt netwerk van onafhankelijke accountantskantoren en belastingadviesbureaus - kunnen wij onze klanten nu van dienst zijn met het leggen van contacten in maar liefst 110 landen in de wereld." DRV is en blijft voor u een vertrouwd gezicht, enkel gestoken in een nieuw jasje. Dus mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd bellen op het vertrouwde nummer en vragen naar uw vertrouwde contactpersoon.

Meer informatie
DRV Accountants en Belastingadviseurs
Parklaan 9, Postbus 1006
4700 BA Roosendaal
Tel: 0165 - 573700
Fax: 0165 - 573701

Brabantlaan 3, Postbus 124
4870 AC Etten-Leur
Tel: 076 - 5043250
Fax: 076 - 5043251

E-mail: info@drv.nl
Internet: www.drv.nl


...informeert
Fiscale helpdesk voor ondernemers

...start
"Je weet voor wie je werkt"

...innoveert
Innovatieve ondernemers duiken in gat in de markt

...verhoogt
Business Intelligence - De sleutel tot optimale resultaten

...wint
KvK West-Brabant blijft nummer één in kwaliteit

...netwerkt
Eindejaarsbijeenkomst voor ondernemers

...organiseert
Startersdag succesvol

...rijdt
Zakelijk Onderweg

...onderneemt
Een ondernemer is ook maar een mens

...verandert
Nieuwe regelgeving omtrent facturering en BTW

...wijzigt
Verdere beperkingen in de vennootschaps- belasting

...regelt
Fiscale aspecten kerstpakketten en auto's

...beheert
Pensioenen in eigen beheer

...besluit
Brabant krijgt een eigen Innovatieraad

...reikt uit
Het voorbeeld voor collega's wordt beloond

...spreekt
In 't kort

...promoot
'Samen voor Zeeland' steeds actueler

...herstructureert
NVB wijst op noodzaak herstructurering van kantorenaanbod in Nederland

...rapporteert
Non-profitinstellingen 'redders in nood'