In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juli 2004













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be




Zeilevenement voor ondernemers en managers
YEE Regatta: Oktober 2004 - Baai van Napels

YEE Regatta staat voor "Young European Entrepreneurs Regatta" en wordt jaarlijks georganiseerd door Company in Blue in samenwerking Virgin Express. Het evenement richt zich voornamelijk tot jonge Europese managers en ondernemers, al dan niet met zeilervaring. Ze worden in de gelegenheid gesteld hun eigen team samen te stellen uit collega's, zakenrelaties, klanten, vrienden, partners, etc.

Per regatta kunnen maximaal 15 jachten deelnemen. Door die exclusiviteit ontstaan goede kansen voor effectieve 'networking' en maximale communicatie over en weer tijdens de groepsactiviteiten; lezingen, cocktails, prijsuitreikingen en diners.

De keywords van dit evenement zijn teambuilding en networking. Maar de YEE Regatta heeft meer diepgang! Er is ook een seminariegedeelte dat wordt opgebouwd rond een thema. Het thema van de 2004 Editie is: "organizing innovation in your company" Professionele begeleiders en sprekers zullen deze elementen tot een vloeiend geheel smeden.

De YEE Regatta zal in oktober 2004 voor de tweede keer plaatsvinden en ditmaal in de Baai van Napels. De eerste editie in 2003 vond plaats in Athene, waaraan twaalf jachten hebben deelgenomen. Gezien dat succes en het enthousiasme van de deelnemers van 2003 zal dit jaar het evenement plaatsvinden in twee regatta's met een maximum van 30 deelnemende jachten in totaal. De eerste groep legt het traject af van Rome naar Napels van zaterdag 16 tot woensdag 20 oktober en de tweede groep vaart het traject in tegengestelde richting van woensdag 20 tot zondag 24 oktober.


Om het project zo overzichtelijk mogelijk te maken is geopteerd voor het samenstellen van een 'pakket'. Hierin zijn 'value for money' en efficiëntie de belangrijkste waarden.

Men hoeft niet tot de kapitaalkrachtige ondernemers te behoren om te kunnen deelnemen. Voor een bedrag van slechts 950 Euro per persoon kan men deelnemen. De huur van de jachten, de vluchten, de maaltijden en het seminarieprogramma zijn inbegrepen in de prijs (gebaseerd op zes deelnemers per jacht) Neemt u ook eens een kijkje op de website van dit evenement: www.yeeregatta.com Hierop vindt u het volledige programma alsook illustraties, het concept en de voorwaarden.

Meer informatie
Emmanuel Baeten en Evelien Baartmans
E-mail: info@sailandsun.com
Internet: www.yeeregatta.com


...onderneemt
Jong MKB West-Brabant, het netwerk voor actieve, startende ondernemers

...start
Expansie in tijden van een mindere economie

...innoveert
Innoveren tegen lage kosten? Het kan!

...verleid
160 West-Brabantse ondernemers'verleid'

...dupeert
Acquisitiefraudeurs weer actief

...informeert
Seminar CE Markering

...stopt
Stoppen is vaak moeilijker dan beginnen

...organiseert
Bijeenkomst Collegiaal in en uitlenen personeel in de metaalbranche

...belegt
De beleggings- adviseurs

...doneert
Haringparty Kiwanisclub O'hout: 9000 Euro voor goede doelen

...kiest
Wie wordt ondernemer van het jaar?

...rijdt
Zakelijk onderweg

...wisselt
Jobrotation binnen ROC West-Brabant

...steunt
Roosendaalse ondernemers steunen Villa Pardoes

...integreert
'Grensoverschrijdend E-business project HZ voor het MKB'

...zeilt
Zeilevenement voor ondernemers en managers

...ondertekent
Nieuwe toekomst Zeelandhallen

...viert
Nieuwkomers tijdens lustrum BOS

...leest
In 't kort

...investeert
2003: vier miljard belegd in commercieel vastgoed

...realiseert
Plannen Moerdijkse Hoek stap verder

...verheugt
NVM Bedrijfs Onroerend Goed werkt samen met onderwijsinstellingen