In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2004













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Upswing BV
Triagilitas
ING Bank
Upswing BV Integrale vastgoedexploitatie

Huisvesting is een van de grootste kostenposten van bedrijven, maar heeft u wel eens een factuur van een makelaar betaald omdat hij huisvesting voor u heeft verzorgd? Nee? Hoe kan de makelaar zijn werk goed doen als hij niet door u wordt betaald? Niet dus. Om deze, en andere redenen is Upswing B.V. gestart met een vernieuwend vastgoedadviesbureau.


Upswing BV helpt huurders van kantoren en bedrijfspanden met al hun vragen op het gebied van huisvesting. Volgens oprichters Ron Jalving en Wilfred Besuyen lagen een tweetal redenen ten grondslag aan de oprichting van dit bedrijf, nu ruim een half jaar geleden. Ten eerste omdat de vastgoedmarkt, simpelweg door hoe zij is georganiseerd, het vrijwel niet goed kan doen voor huurders. Ten tweede hebben de twee ondernemers duidelijk gemerkt dat makelaars en beleggers de vierkante meters belangrijker vinden dan de bedrijven die er gebruik van maken.

Huurders
Jalving en Besuyen verbaasden zich in hevige mate over het feit, dat vastgoedbeleggers zo weinig weten van hun huurders en de markt waarin zij actief zijn. "Wij springen hier met Upswing op in, aangezien we van mening zijn dat een huurder nooit optimaal geholpen kan worden als degene die hem huisvesting levert, zich niet voldoende verdiept in de gebruiker van die ruimte.

Wij zijn er dus voor de huurders, willen hen bijstaan op tal van gebieden. Neem maar van ons aan, dat huurders echt niet altijd goed geholpen worden. Als die huurder er eenmaal zit, wordt er vaak erg slordig met hem/haar omgesprongen."

Grote besparingen
Om deze huurder zo goed mogelijk van dienst te zijn, biedt Upswing u een viertal diensten aan, die stuk voor stuk grote besparingen op huisvesting kunnen opleveren, te weten:

  • Goedkoper huren: Upswing beoordeelt uw huidige huisvesting, huurcontract en huurprijs en voert met de eigenaar van het vastgoed de onderhandelingen over een nieuw contract tegen een nieuw vastgestelde huurprijs.

  • Passende huisvesting: Upswing beoordeelt uw huidige huisvesting en bekijkt de mogelijkheden om uw huisvesting te optimaliseren tegen de meest gunstige voorwaarden.

  • Huurbemiddeling: Upswing behartigt de belangen van de huurder richting verhuurder wanneer er conflictsituaties zijn ontstaan over de huur op zowel technisch als financieel gebied.

  • Projectmatige huisvestingsbegeleiding: Upswing begeleidt u vanaf de vraag naar huisvesting tot het daadwerkelijk in gebruik nemen van (nieuwe) huisvesting. Van programma van eisen tot de openingsreceptie wordt alles geregeld.

Goedkoper-huren-test
U merkt het: voor alle vragen over het gebruiken van (bedrijfs)ruimte kunt u bij Upswing terecht. Jalving en Besuyen weten wat er in de markt leeft, temeer daar zij zelf als ondernemer hun sporen ruimschoots hebben verdiend. Zij weten wat ondernemers bezig houdt, en gaan altijd uit van het bedrijf achter de huurder. Al heel wat bedrijven hebben zij de afgelopen maanden op een persoonlijke, eerlijke en bovenal creatieve wijze met raad en daad bijgestaan. Wie weet kan Upswing ook iets voor uw bedrijf betekenen. Doe voor de zekerheid de 'goedkoper-huren-test' eens op de website van dit bedrijf. Huisvesting is een enorme kostenpost. Gegarandeerd dat de uitkomst voor een groot aantal bedrijven zal luiden: 'Ja, u kunt goedkoper huren!'. Upswing kan in dat geval de ideale partner zijn dit samen met u te bewerkstelligen.

Informatie
Ron Jalving
Tel: 076 - 5440424
Fax: 076 - 5440423
Mob: 06 - 11392145

Wilfred Besuyen
Tel: 0113 - 217292
Fax: 0113 - 252557
Mob: 06 - 53747384

E-mail: info@upswing.nl
Internet: www.upswing.nl


...werkt
Cor van Zadelhoff, Nederlands bekendste bedrijfsmakelaar

...start
"Outsourcing is strategisch gezien de beste keuze"

...steunt
Helikopterview over
uw onderneming

...bundelt
Avans, Syntens en KvK bundelen krachten

...proeft
Gun een scholier een kijkje in de keuken

...huisvest
Over bedrijfs onroerendgoed gesproken...

...onderneemt
Immocom. Kennis
van zaken

...verschijnt
Kantorenproject op goede locatie

...realiseert
Voorspoedige ontwikkelingen op Borchwerf II

...informeert
Twaalfde kantoorstad van Nederland

...bekritiseert
NVM: Nota ruimte geeft onvoldoende uitwerking van beleid naar uitvoering

...stijgt
Zeeland: waarde utiliteitsbouw stijgt

...spreekt
Samenwerking tussen de drie O's is van groot belang

...rijdt
Zakelijk onderweg

...belegt
De beleggings- adviseurs