In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Juni 2004













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Upswing BV
Triagilitas
ING Bank
Ken reeks: een ideaal netwerkinstrument

Tweede helft 2004 worden de boeken KEN Bergen op Zoom en KEN Moerdijk gepresenteerd. Zoetermeer, Amersfoort en Delft staan voor de eerste helft 2004 in de planning terwijl steden als Tilburg, Eindhoven, Gouda, Breda en Oosterhout in 2003 reeds verschenen zijn. Al met al voldoende reden om eens wat meer te weten te komen over deze nieuwe en volstrekt unieke manier van netwerken.


Ruud Belet.

Betaalbare exclusieve kwaliteit
"De KEN-formule is het resultaat van een concept dat is gecreëerd door goed te luisteren naar klanten: betaalbare exclusieve kwaliteit.", aldus Carmen v.d. Ziel en Ruud Belet, o.a. verantwoordelijk voor de steden Moerdijk en Bergen op Zoom. "Meedoen in de 'KEN'-reeks' is de ultieme manier van netwerken. Dat heeft alles te maken met het concept. Boeken uit de 'KEN'-reeks bevatten als inleiding informatie uit stad of streek, waarna een geselecteerd aantal ondernemingen en organisaties zich presenteert. Het product voldoet aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. Zowel voor wat betreft selectie, inhoud, foto's, afwerking als drukkwaliteit."

Multifunctioneel inzetbaar
"Door deel te nemen aan boeken uit de 'KEN'-reeks maken bedrijven gebruik van een uitgelezen medium voor hun bedrijfscommunicatie. Elk deelnemend bedrijf ontvangt bovendien 100 van deze kwalitatief hoogwaardige boeken, die als exclusief en gewaardeerd relatiegeschenk hun weg naar (potentiële) klanten of personeel vinden. Met behulp van luxe banderollen (zilver op zwart), bedrukt met de individuele gegevens van elke klant, worden de lezers direct naar de juiste pagina's verwezen."


Carmen v.d. Ziel.

Geen advertenties!
Het 'KEN'-concept blijkt een strakke formule: er is geen ruimte voor opzichtige reclame en ieder bedrijf heeft branche-exclusiviteit. Alles is gericht op professionele profilering van de deelnemende ondernemingen. Zij staan in de spotlights en kunnen zich positief presenteren. Een gevoel uitdragen van: "Kijk, dit is ons bedrijf en daar zijn wij oprecht trots op.". Want juist in deze tijd van laagconjuctuur is het nodig om toch adequaat 'in beeld' te blijven, actief te netwerken. Zowel voor gerenommeerde bedrijven als voor startende, veelbelovende ondernemingen die in de KEN-reeks een uitstekend platform vinden voor hun ambities.

Ook via het WorldWideWeb
"Uiteraard maken wij gebruik van de enorme mogelijkheden van internet. Deelnemende bedrijven zijn ook via de eigen website 'www.kennederland.nl' terug te vinden. Via deze vermelding kan direct worden doorgelinkt naar de eigen website van de deelnemende bedrijven. Op deze manier ontstaat er extra traffic op de eigen site plus een databank van ondernemend Nederland die geografisch, per branche of alfabetisch te raadplegen is.". Objectief bezien een argument dat daadwerkelijk hout snijdt.

Binnenkort ook in Moerdijk en Bergen op Zoom
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het contracteren van bedrijven voor KEN Moerdijk en KEN Bergen op Zoom. In beide steden is nog plaats voor een 10-tal bedrijven, volgende maand sluit de intekening. Het eerste exemplaar van KEN Moerdijk en KEN Bergen op Zoom wordt rond augustus op feestelijke wijze gepresenteerd. Uiteraard in het bijzijn van de deelnemers en in een passende ambiance. Met daar omheen -zoals gebruikelijk- volop gelegenheid tot netwerken.




Meer weten?
Als u meer wilt weten over KEN bij u in de buurt kunt u contact opnemen met Carmen v.d. Ziel of Ruud Belet,
resp. 06-41552944 en 06-41552975.

Meer info over het werken bij KEN landelijk/TRIAGILITAS
(goede mensen zijn altijd welkom!) kunt u krijgen van
Leo van Berkom: 06 - 51 51 88 69.

Meer informatie
Triagilitas
Bredaseweg 81
Etten-Leur
Tel: 076 - 5295076
Fax: 076 - 5295075
E-mail: info@triagilitas.com

Internet:
www.kennederland.nl
www.triagilitas.com


...werkt
Cor van Zadelhoff, Nederlands bekendste bedrijfsmakelaar

...start
"Outsourcing is strategisch gezien de beste keuze"

...steunt
Helikopterview over
uw onderneming

...bundelt
Avans, Syntens en KvK bundelen krachten

...proeft
Gun een scholier een kijkje in de keuken

...huisvest
Over bedrijfs onroerendgoed gesproken...

...onderneemt
Immocom. Kennis
van zaken

...verschijnt
Kantorenproject op goede locatie

...realiseert
Voorspoedige ontwikkelingen op Borchwerf II

...informeert
Twaalfde kantoorstad van Nederland

...bekritiseert
NVM: Nota ruimte geeft onvoldoende uitwerking van beleid naar uitvoering

...stijgt
Zeeland: waarde utiliteitsbouw stijgt

...spreekt
Samenwerking tussen de drie O's is van groot belang

...rijdt
Zakelijk onderweg

...belegt
De beleggings- adviseurs