In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2007

Voorpagina van 'De Ondernemer'

Inhoud van 'De Ondernemer'

Columns van 'De Ondernemer'

Advertorials van 'De Ondernemer'

Archief van 'De Ondernemer'

Colofon van 'De Ondernemer'

advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl

De Ondernemer, informatieblad voor ondernemers in Zuidwest-Nederland
onderneemt...,  informeert..., leest...


Bedrijven
DRV Accountants en Belastingadviseurs
Van Oers Accountants en Belastingadviseurs
Verwer & Janssen
Pollux Detachering
Vermogensbeheerder Verwer & Janssen biedt gedegen maatwerk

Verwer & Janssen Vermogensmanagement is onafhankelijk, betrouwbaar én deskundig leverancier van écht maatwerk vermogensbeheer. Deze in oktober 2006 gestarte vermogensbeheerder, met ruim dertig jaar beleggingservaring in de gelederen, profileert zich uitstekend.


Mr. Johan van Sprundel, Evert Verwer en drs. ing. Walter Janssen van Verwer & Janssen Vermogensmanagement.

De onderneming is in korte tijd uitgegroeid tot een kwalitatieve speler op de vermogensbeheermarkt met gedegen maatwerk als handelsmerk. Verwer & Janssen speelt prima in op het gegeven dat de grote banken sinds de beurscorrectie in 2001/2002, zich steeds meer als actief beleggingsadviseur en vermogensbeheerder hebben teruggetrokken. ,,De reden van de snelle groei van ons bedrijf is makkelijk te verklaren. De grote banken zijn simpelweg niet in staat om het maatwerk te leveren zoals wij dat kunnen. Men presenteert veelal alleen hun eigen producten waarbij de bankrelaties over het algemeen een eenheidsworst krijgen voorgeschoteld. Wij kunnen voor onze relaties, vanwege onze onafhankelijke status, wel van alle mogelijke leveranciers producten aankopen", stelt algemeen directeur Evert Verwer. Zijn bedrijf voldoet aan de hoogste kwalificaties voor vermogensbeheer.
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft vorig jaar aan Verwer & Janssen het Statuut voor Vermogensbeheerder toegekend. De vergunning staat op naam van de onderneming, maar wordt afgegeven op basis van zware eisen van deskundigheid en betrouwbaarheid van de natuurlijke personen. Zowel Evert Verwer als drs. ing. Walter Janssen RBA (commercieel directeur) zijn bij het Dutch Securities Institute geregistreerd als gecertificeerd senior beleggingsadviseur. Daarnaast is Janssen als RBA aangesloten bij de Vereniging van Beleggingsanalisten. Financieel Directeur mr. Johan van Sprundel heeft zijn sporen verdiend in de fiscale wereld. ,,Onlangs kregen we via ons netwerk een grote relatie binnen de boeken. Deze cliënt vond dat hij door zijn bank niet goed werd bediend. Er was nauwelijks contact, hij kreeg standaardadviezen en had in vijf jaar tijd vier verschillende a ccountmanagers gehad. Onze cliënten ontvangen iedere vrijdag een waardebepaling van de portefeuille, zodat hij voor het weekend in één oogopslag weet hoe de zaken er voor staan", zegt Van Sprundel.
,,Wij bouwen de portefeuilles op uit innovatieve beleggingsproducten van eersteklas instellingen als Barclays, Société Générale, Rabobank International, etcetera. Dit zijn de wereldleiders op het gebied van Structured Products, producten waarbij veelal een kapitaalsgarantie van honderd procent aanwezig is, maar wél met onbegrensde winstkansen", aldus Janssen.

15 miljard euro
In 2005 waren er 855 structured products genoteerd aan de Euronext. Twaalf maanden later is dit aantal gestegen tot 1950 producten. Het particuliere vermogen in deze categorie wordt geschat op circa 15 miljard euro. Verwer & Janssen is de enige vermogensbeheerder in Nederland die portefeuilles van haar clientèle voor de volle honderd procent invult met gestructureerde beleggingsproducten. Op deze manier kan er écht maatwerk geleverd worden en kent de cliënt dus vooraf zijn maximale risico's. De producten zijn dan ook uitermate geschikt voor financiële planning.
Verwer & Janssen organiseert in mei en juni regionale lezingen (zie kader), in combinatie met Financiële Planner Peter C. van de Meeberg MFP van Partners in Planning & Performance. ,,Het werken met beleggingsvormen met kapitaalsgaranties en gegarandeerde cashflows uit de beleggingen, vormt een uitstekende basis voor een goed onderbouwd financieel advies. De gespecialiseerde dienstverlening van Verwer & Janssen sluit naadloos aan op de financiële planningspraktijk", aldus Van de Meeberg.

Informatieavonden
24 mei IJzendijke, Mauritshof
31 mei Wouw, Van der Valk
7 juni Nieuwdorp, Landlust
Aanvang: 19.30 uur, toegang gratis

Opgave:
tel: 0167-536437 / 0114-322224,
info@vermogensmanagers.nl
www.vermogensmanagers.nl


...begint
Tackler tackelt arbeidsconflicten

...feest
Een nieuw begin

...zit
De stoel

...toekomst
Studenten techniek hebben de toekomst

...groeit
Bedrijf uit Halsteren krijgt ondersteuning van REWIN bij uitbreiding

...ontwikkelt
Innovatieve ondernemers uit West-Brabant in MKB Top 100

...werkt samen
Unieke samenwerking onderwijs en bedrijfsleven in West-Brabant

...innoveert
30 mei innovatiecongres

...vraagt
Gratis themadag: Levert uw bedrijf straks wat op?

...ontwerpt
Marlies Dekkers wil imperium

...netwerkt
Netwerken is soms net werken

...samen sterk
BZW wil vooral samen sterk zijn

...peilt
Het eerste cijfer van de barometer: 7,2

...lift
Internationale handel in de lift

...coacht
Het draait toch vooral om economische onafhankelijkheid

...verlangt
Techniek wil ambachtschool terug

...leert
Shell: Leerlingen enthousiast

...schakelt
De verbindende schakel tussen bedrijfsleven en student

...begeleidt
Goede vakmensen aan de slag in de techniek

...vult
Technisch personeel headhunten

...belegt
De beleggingsadviseurs

...rijdt
zakelijk onderweg

...betekent
'Ondernemers moeten iets betekenen voor de samenleving'

...kijkt
De stand van zaken...

...onroerend goed
Wateroverlast en de gevolgen voor het Nederlands vastgoed

...woont
Wonen en werken in een landelijke omgeving

...slaagt
Wonen en werken in een landelijke omgeving