In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
April 2003













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PricewaterhouseCoopers
StarSweets International BV.
Epris
Epris, partners in personeel
Epris begeleidt instroom, doorstroom en uitstroom van personeel

Nu de arbeidsmarkt onder druk staat, komt het ook in de bemiddelingswereld aan op professionaliteit en onderscheidend vermogen. Sanne Oerlemans en Karin Sohier, adviseurs van Epris Personeelsadviseurs b.v.: "Wij hebben inmiddels bewezen kwaliteit te leveren. We zijn meer dan een werving & selectiebureau. Epris is een adviesbureau voor personeelsbemiddeling en -advisering."



Epris biedt opdrachtgevers full-service personeelsdiensten. "Dat betekent dat wij niet alleen personeel werven en selecteren maar ook door- en uitstroom van personeel professioneel begeleiden", vertelt Karin Sohier. Haar collega vult aan : "Epris brengt de competenties en ambities van medewerkers in kaart en voert desgewenst een psychologische onderzoek of assessment programma uit. Aan de hand van deze gegevens en de gesprekken met een kandidaat brengen wij een gedegen en onderbouwd advies uit naar de opdrachtgever over interne (her)plaatsing."

Werving en selectie
Ook op het gebied van werving en selectie neemt Epris zorgvuldigheid in acht. Sanne Oerlemans: "We gaan zeker niet over één nacht ijs. We bezoeken onze opdrachtgevers en laten ons rondleiden om de sfeer en cultuur te proeven. We hebben inmiddels al heel wat bedrijven binnen de technische wereld in de regio Breda leren kennen." Karin Sohier: "Om de juiste match te maken stellen we ons natuurlijk functie-inhoudelijk goed op de hoogte voordat we gaan zoeken naar de juiste kandidaat. Epris maakt veel werk van het doorspitten van diverse databestanden met cv's en nodigt geschikte kandidaten altijd uit voor een gesprek. "We willen weten met wie we te maken hebben. Wij stellen liever één kandidaat voor die helemaal past dan drie waarover we toch nog twijfels hebben."

Outplacement
Het dienstenpakket van Epris bevat ook outplacement, bedoeld voor werkgevers die hun medewerkers naar een externe functie willen begeleiden. "We maken gebruik van onze expertise en ons netwerk. We gaan actief op zoek naar een passende werkkring." Epris hanteert een resultaatverplichting. "Daarover maken we van tevoren heldere, duidelijke afspraken", aldus Sanne Oerlemans, "zodat alle partijen goed weten waar ze aan toe zijn." Epris bemiddelt en begeleidt trajecten vanaf het middenkader tot en met directieniveau voor kandidaten die raakvlakken hebben met techniek. "Wij zijn bijna vijf jaar in Breda gevestigd en kennen de regionale markt goed. Onlangs hebben we een tweede vestiging in Eindhoven geopend zodat we geheel Brabant tot ons werkgebied kunnen rekenen. "Tijdens de Regio Business Dagen West-Brabant 2003 op 9 en 10 april te Breda zal Epris stand 69 en 70 bemannen om belangstellenden in een informele sfeer verder kennis te laten maken met haar diensten.

Meer informatie
Epris Breda
Markendaalseweg 162
4801 BC Breda
Tel: 076 - 5307654
Internet: www.epris.nl

Epris Eindhoven
Pastoor Harkxplein 2
5614 HC Eindhoven
Tel: 040 - 2130885
Internet: www.epris.nl


...adviseert
Metaalbedrijf uit Gilze ook succesvol in Thailand

...start
Ambachtelijk krijt maken voor bijna de gehele Nederlandse markt

...vraagt
Enquête naar West-Brabantse economie

...stimuleert
Scholing voor recreatie- ondernemers stimuleert

...adviseert
KvK wil branche- overleg voor Breda

...behaalt
KvK West-Brabant wint verkoopprijs

...helpt
TIM helpt bedrijven meer rendement uit de website te halen

...evalueert
"Echt makkelijk is het niet gegaan..."

...kijkt terug
Jochem Vlemmx: "We hebben de tijd ook wel meegehad..."

...wint
Internet in het Brabantse voetlicht

...rijdt
Zakelijk onderweg

...onderneemt
Grensoverschrijdend zaken doen

...belooft
Organisatie belooft spetterende Regio Business Dagen in Breda

...huisvest
Markendaal: wonen en werken ontmoeten water

...informeert
Deelnemerslijst BKD Roosendaal

...nomineert
"Hoe dichter we bij de uitreiking komen, hoe meer competitie gevoel we krijgen"

...spreekt
In 't kort