In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
December 2004













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
E&L Notarissen
Rommens en Partners
Witlox VCS
ING Bank
Rommens en Partners
Een Ondernemer onder de Ondernemers

U bent enorm druk bezig uw bedrijf in goede banen te leiden. En toch wordt u ongetwijfeld steeds vaker geconfronteerd met tal van vraagstukken, die niet direct verband houden met uw vak, maar wel van het grootste belang zijn. Waar haalt u de tijd vandaan?



Bovenstaande situatie komt ook u vast en zeker bekend voor. De ondernemer van vandaag de dag krijgt heel wat op zijn bord. Het simpelweg uitoefenen van uw vak is niet langer voldoende om een onderneming goed te laten draaien. Op zulke momenten is het belangrijk te kunnen beschikken over iemand die u bijstaat op alle financiële terreinen van uw bedrijfsvoering, een professional die samen met u werkt aan de groei van uw onderneming en het bedrijfsresultaat.

Expertise
Rommens en Partners draagt inmiddels meer dan dertig jaar aan ervaring met zich mee. Naast het kantoor in Bergen op Zoom zijn in de jaren tachtig tevens de deuren van een kantoor in Roosendaal geopend. Deze vestiging is door directeur/eigenaar Marc van Can in enkele jaren tijd flink uitgebouwd. In Bergen op Zoom wordt leiding gegeven door Peter de Koning, die per april van dit jaar de heer Rommens heeft opgevolgd als directeur/eigenaar. Een enorm breed klantenbestand - voornamelijk afkomstig uit het MKB segment - wordt door Rommens en Partners bediend; van de kleine zelfstandige ondernemer tot het bedrijf met meer dan honderd werknemers. Een team van dertig professionals waaronder accountants, belastingadviseurs, assistent-accountants en loonspecialisten is verantwoordelijk voor een actieve en daadkrachtige dienstverlening. Op beide vestigingen is de expertise aanwezig om u te adviseren op de veelzijdige terreinen van het ondernemerschap.

Specialismen
Want naast de traditionele accountantswerkzaamheden kan Rommens en Partners u ook helpen met de meest uiteenlopende zaken waar u als ondernemer mee te maken krijgt. "Ons basisproduct in die brede dienstverlening is het verzorgen van de financiële informatie, waaronder de jaarrekening" laat Van Can weten. "En daarin gaan we heel wat verder dan puur het cijfermatige. Ook zullen we indien nodig met doelgerichte adviezen komen." Vanuit deze basis worden klanten van Rommens en Partners verder actief begeleid. Accountancy, salarisadministratie en fiscale werkzaamheden zijn daarin de drie overkoepelende gebieden, waarbinnen alle denkbare specialismen aanwezig zijn. Bedrijfseconomische advisering, automatiserings- en financieringsvraagstukken, het uitvoeren van de complete salarisberekening, een glasheldere advisering over de meest complexe fiscale vraagstukken; het zijn slechts enkele aansprekende voorbeelden uit een lange lijst. Hiernaast is Rommens en Partners ook nog eens goed thuis op het gebied van starters, management buy-outs, fusies en overnames en tegenwoordig ook het begeleiden van doorstartscenario's.

Toekomst
Rommens en Partners investeert momenteel stevig in de organisatie en automatisering met het oog op de toekomst. Er wordt met name ingespeeld op de digitale behoeften in het bedrijfsleven. In 2005 zal een online dienstverlening op het gebied van administratie, controle, elektronische aangiftes, salarisadministratie en verzuimregistratie van start gaan.

Actieve houding
"Op alle mogelijke terreinen proberen wij voor onze klanten een sparring partner te zijn, die met een vooruitziende, scherpe blik inspeelt op ontwikkelingen," karakteriseert De Koning het imago van dit kantoor. "Een actieve houding en persoonlijkheid in de dienstverlening, dragen wij daarbij hoog in het vaandel." Voor heel wat ondernemers is Rommens en Partners reeds het perfecte aanspreekpunt gebleken. Kortom, een Ondernemer onder de Ondernemers die veel voor u kan betekenen!

Meer informatie
Rommens en Partners
Noordzijde Zoom 7
4613 AA Bergen op Zoom
Tel.: 0164 - 241850
Fax: 0164 - 253559
E-mail: info@rommensenpartners.nl
Internet: www.rommensenpartners.nl

Rommens en Partners
Corneliusflat 7
Postbus 213
4700 AE Roosendaal
Tel.: 0165 - 564300
Fax: 0165 - 564444
E-mail: info@rommensenpartners.nl
Internet: www.rommensenpartners.nl


...spreekt
'Nederlandse overheid is anti-familiebedrijf'

...start
"Eén op de zes ondernemers krijgt de financiering niet rond"

...streeft
De sterren van Verhoeven Constructie

...stimuleert
Nyquist van maak- naar kennisindustrie

...werkt
'Beter dan beroepskeuzetest'

...netwerkt
'Grootste netwerk- bijeenkomst West-Brabant'

...rijdt
Zakelijk onderweg

...wint
"We kwamen om te winnen"

...belegt
De beleggings- adviseurs

...onderneemt
Een zakelijk goed huwelijk

...wijzigt
Worden grijze ken- tekens volgend jaar geel?

...informeert
De bijleenregeling en de bijleenregeling bij echtscheiding

...analyseert
Ondernemen: leidend of lijdend?

...regelt
Mijn bedrijf is mijn pensioen

...combineert
Alles over de nieuwe Wet kinderopvang, ingaande 1 januari 2005

...groeit
Personeel aannemen, wat moet en kan er geregeld worden?

...adviseert
Oei, ik groei

...helpt
Valkuilen voor snelgroeiende ondernemers

...digitaliseert
"Begin vooral tijdig met de digitale aangifte"

...verandert
Werkruimteregeling vanaf 1 januari 2005

...introduceert
Nieuwe wetgeving moet kwaliteitsimpuls geven

...organiseert
'Jij bent aan Z' geeft aanzet om eigen loopbaan te organiseren

...waardeert
Afwaarderen van leningen en deel- nemingen

...begint
Soiree de Beaujolais zeer geslaagd voor 250 ondernemers

...reist
Queens maken 'reis om de wereld'

...huisvest
'Kantorenmarkt lijdt aan fruitschaal- syndroom'

...intensiveert
Nog meer inzet voor West-Brabant

...bouwt
Bouw gestart eerste bedrijfsgebouwen op Heilaar Noord

...leest
In 't kort

...interesseert
Veel interesse voor eigen bedrijf