In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2004













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers Corporate Finance B.V.
Zoom Invest / Van den Bergh Bouw
Difoga
Van Bedaf Machines
A & M €ollect
Koninklijke Nedalco
Cerestar Benelux B.V.
Sinke Komejan & Nijpels
Zoom Invest / Van den Bergh Bouw
Zoom Invest ontwikkelt een nieuw bedrijvenpark in Bergen op Zoom

Op een steenworp afstand van de A58 wordt binnen afzienbare tijd een bedrijvenpark neergezet, dat zijn weerga in West-Brabant niet kent. Loopt u al langer rond met het idee die vertaalslag naar een stuk kwalitatieve groei te maken, dan is dit uw kans. Misschien kunt u straks wel een nieuw hoofdstuk aan uw succesvolle bedrijfsvoering toevoegen.


Moermont ­ dat een uitbreiding van bedrijventerrein Meilust betekent ­ wordt een kleinschalig en kwalitatief hoogstaand bedrijvenpark op het voormalig veilingterrein. Vanuit dit oogpunt bezien wordt dan ook van een herontwikkelingslocatie gesproken. U heeft hier de keuze uit een twaalftal bedrijfskavels, die variëren in grootte van 1.800m2 tot maar liefst 5.000m2. Indien groter gewenst is, bestaat de mogelijkheid tot het samenvoegen van percelen.

Een boulevardachtig karakter
Directeur Alfons van den Bergh laat weten, dat Zoom Invest een duidelijke visie voor ogen heeft als het op de bebouwing aankomt, die Van den Bergh Bouw voor zijn rekening neemt. "Voor het gehele park is er één architect aangetrokken, die belast is met de begeleiding en zorg draagt voor de kwaliteit. Een aantal plannen liggen hiervoor reeds op tafel en het eerste pand is inmiddels gerealiseerd en te bezichtigen. De waardevaste panden zijn een combinatie van bedrijfsruimte, showroom en kantoren en kenmerken zich door een moderne vormgeving en het gebruik van hoogwaardige materialen. Verder zal er door de specifieke wegstructuur een boulevardachtig karakter ontstaan. Zaken als parkeren voor personeel en laden en lossen zullen aan de achterzijde plaatsvinden, waardoor de voorzijde een zichtbaar 'groene ader' blijft. Dit alles levert het park nog meer aan exclusiviteit op. Uitstekende parkeervoorzieningen voor bezoekers en een nette inrichting spreken uiteraard voor zich."


Een interessante combinatie van bedrijfssectoren
Ondanks bovenstaande visie laat Van den Bergh nadrukkelijk weten, dat de vrijheid van bedrijven voor wat betreft inrichting niet in het geding komt. "In tegendeel zelfs! Bedrijven worden niet in een keurslijf gehesen, maar juist alle vrijheid geboden. Hun ideeën vormen het uitgangspunt en daarop wordt het gehele concept aangepast." Maar, over wat voor bedrijven spreken we nu eigenlijk? Bedrijvenpark Moermont moet bevolkt gaan worden door een interessante combinatie van bedrijfssectoren.

Zo zullen mobiliteitsbedrijven ­ en de daaraan verbonden detailhandelsactiviteiten ­ hier een belangrijke doelgroep gaan vormen. Maar er is meer. Ook bedrijven, die opereren in de dienstverlenende sector en (groot)handelsbedrijven zijn meer dan welkom. Een restrictie hierin is wel, dat bedrijven niet boven milieucategorie 3 mogen zitten.

Het mooiste en best bereikbare bedrijvenpark
De verkoop van de percelen heeft inmiddels een aanvang genomen en ook is er begonnen met de infrastructuur en het bouwen van de eerste panden. In september zal deze infrastructuur gereed zijn, waarna de vervolgpanden gebouwd kunnen worden. Zoom Invest zet er duidelijk vaart achter, zodat u snel aan de slag kan. Hebben wij uw interesse gewekt? Neemt u dan voor verdere informatie eens contact op met Alfons van den Bergh. Bedrijvenpark Moermont belooft namelijk het mooiste en best bereikbare bedrijvenpark te worden en wie wil daar nu geen plek bemachtigen.

Informatie
Zoom Invest
Witteveenweg 2, Postbus 303
4600 AH Bergen op Zoom
Tel: 0164 - 212345
Fax: 0164 - 244554
Internet: www.zoominvest.nl
E-mail: info@zoominvest.nl

Van den Bergh Bouw
Witteveenweg 2, Postbus 303
4600 AH Bergen op Zoombr> Tel: 0164 - 251240
Fax: 0164 - 244554
Internet: www.berghbouw.nl
E-mail: info@berghbouw.nl


...zoekt
Beste Baas zoekt naar balans

...start
Samenwerken aan de toekomst

...innoveert
Innovatief product met hoge snelheid op weg naar succes

...onderneemt
Ondernemersnetwerk allochtone vrouwen in oprichting

...organiseert
11 mei Internationale Handelsdag

...verandert
Elektronisch uittreksel rechtsgeldig

...belegt
De beleggingsadviseurs

...ontwikkelt
Mini-ondernemingen West-Brabant vallen buiten de prijzen

...rijdt
Zakelijk onderweg

...stimuleert
Gunstige ligging is onze kracht

...onthaalt
Het hele jaar door een Vorstelijk onthaal...

...helpt
Eén aanspreekpunt voor ondernemers

...beveiligt
Geen kopie van bestaande methodieken

...verbetert
Een stevige basis is gelegd

...behartigt
Belangenbehartiging in de ruimste zin van het woord

...overlegt
Eerste gezamenlijke project is succes

...combineert
Brabant aan Zee: combinatie van kwaliteit en duurzaamheid

...groeit
Veel belangstelling voor uitbreiding

...informeert
Beleggen in een verander(en)de wereld

...verstoord
NVB: 'Aanbod van bedrijfsruimten vier keer zo groot als de vraag'

...investeert
Ruim 5,8 miljoen euro voor bedrijventerreinen