In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2004













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers Corporate Finance B.V.
Zoom Invest / Van den Bergh Bouw
Difoga
Van Bedaf Machines
A & M €ollect
Koninklijke Nedalco
Cerestar Benelux B.V.
Sinke Komejan & Nijpels
A & M €ollect
Voor al uw incassozaken A & M €ollect

U kwijt zich perfect van uw job. U houdt zich van uw kant aan de afspraken en levert de afgesproken dienst(en) perfect en op tijd af. Toch laat de uitbetaling weer eens lang op zich wachten, zelfs na de nodige telefoontjes.

Komt bovenstaande u bekend voor? Dan weet u ook wat voor een frustrerende en tijdrovende kwestie dat kan zijn. In dat geval is A & M €ollect voor u wellicht dé perfecte partner. Zij neemt u dit traject uit handen en gaat voortvarend en daadkrachtig voor u aan de slag. De twee dames ­ Adriënne Jonckheere en Marion Jansen-Ketelaars ­ die deze incassopraktijk runnen, merken op dat bedrijven zich met grote regelmaat verbazen over de snelheid waarmee zij te werk gaan. "Ligt die dagvaarding er nu al, wordt dan geschrokken uitgeroepen! Blijkbaar zijn er veel incassobureaus waarbij het wel een half jaar duurt voordat de daadwerkelijke procedure in werking wordt gesteld. Bij ons niet hoor. Zeker in deze tijd, waarin de economie er niet zo geweldig voor staat, is snelheid geboden. Ons streven voor de toekomst is dan ook, dat als een debiteur alleen nog maar onze naam ziet of hoort hij weet dat betalen geboden is, want anders loopt het mis."

Voormolen Advocaten
Incassopraktijk A & M €ollect wordt gevoerd onder de vlag van 'Voormolen Advocaten'. Dit kantoor staat bekend om een zeer persoonlijke manier van zaken doen, waarin de dagelijkse activiteiten van de klant centraal staan. Op een groot aantal vlakken is 'Voormolen Advocaten' specialist, zoals vastgoed- & bouwrecht, ondernemingsrecht, handelsrecht en arbeidsrecht.

Ook op het terrein van incasso's is door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan. Adriënne en Marion zijn beiden al ruim 25 jaar werkzaam in de advocatuur en in hun functie als juridisch secretaresse uitstekend getraind in het afhandelen van incassozaken en faillissementen. Deze baan hebben zij nog niet aan de wilgen gehangen, maar een paar jaar geleden kriebelde het wel enorm om ook eens een specialisme binnen de advocatuur te zoeken en een eigen praktijk te starten.

Alle expertise onder één dak
"Hierin zijn wij met raad en daad bijgestaan door onze directeur de heer Voormolen, hetgeen vorig jaar geleid heeft tot de oprichting van A & M €ollect. Een mailing is door ons in een vrij grote oplage verspreid, waarop de reacties uiterst positief waren. De eerste opdrachten kwamen binnen en we waren 'in business'." Beide dames zien grote voordelen in het feit, dat zij hun bedrijfsvoering uitoefenen binnen het kantoor van 'Voormolen Advocaten'. "Allereerst hebben wij op deze manier uiteraard alle expertise onder één dak. Als het bijvoorbeeld een grote vordering betreft en een advocaat verplicht wordt gesteld dan beschikken wij daarover. Wij kunnen voor onze opdrachtgevers dus een totaaltraject doorlopen. Verder is het ook vanuit kostenaspect erg gunstig met ons zaken te doen. Wij trachten de vordering openstaand binnen te krijgen, zonder dat het de opdrachtgever geld kost." Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Neemt u gewoon eens vrijblijvend contact op en laat u overtuigen van het feit, dat A & M €ollect ook voor u de perfecte partner is voor alle incassozaken!

Informatie
A & M €ollect
Stationsstraat 26, Postbus 890,
4600 AW Bergen op Zoom
Tel: 0164 - 212721
Fax: 0164 - 212727
E-mail: A&MCollect@voormolen.nl


...zoekt
Beste Baas zoekt naar balans

...start
Samenwerken aan de toekomst

...innoveert
Innovatief product met hoge snelheid op weg naar succes

...onderneemt
Ondernemersnetwerk allochtone vrouwen in oprichting

...organiseert
11 mei Internationale Handelsdag

...verandert
Elektronisch uittreksel rechtsgeldig

...belegt
De beleggingsadviseurs

...ontwikkelt
Mini-ondernemingen West-Brabant vallen buiten de prijzen

...rijdt
Zakelijk onderweg

...stimuleert
Gunstige ligging is onze kracht

...onthaalt
Het hele jaar door een Vorstelijk onthaal...

...helpt
Eén aanspreekpunt voor ondernemers

...beveiligt
Geen kopie van bestaande methodieken

...verbetert
Een stevige basis is gelegd

...behartigt
Belangenbehartiging in de ruimste zin van het woord

...overlegt
Eerste gezamenlijke project is succes

...combineert
Brabant aan Zee: combinatie van kwaliteit en duurzaamheid

...groeit
Veel belangstelling voor uitbreiding

...informeert
Beleggen in een verander(en)de wereld

...verstoord
NVB: 'Aanbod van bedrijfsruimten vier keer zo groot als de vraag'

...investeert
Ruim 5,8 miljoen euro voor bedrijventerreinen