In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Mei 2004













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Van Oers Corporate Finance B.V.
Zoom Invest / Van den Bergh Bouw
Difoga
Van Bedaf Machines
A & M €ollect
Koninklijke Nedalco
Cerestar Benelux B.V.
Sinke Komejan & Nijpels
Sinke Komejan & Nijpels
Uw perfecte partner op de onroerendgoedmarkt

Het kopen dan wel verkopen van een woning staat bij heel wat mensen hoog in het rijtje van belangrijkste gebeurtenissen. Op dit terrein waar u met flink wat vragen, onduidelijkheden, regels en wetten geconfronteerd wordt, doet u er verstandig aan een betrouwbare partner in de arm te nemen, die uw belangen op perfecte wijze behartigt.


Sinke Komejan & Nijpels timmert inmiddels al ruim 75 jaar - onder diverse bedrijfsnamen door de jaren heen welteverstaan - keihard en uiterst succesvol aan de weg op de onroerendgoedmarkt. Voor menig particulier, overheid en ook de nodige bedrijven, is dit kantoor door de jaren heen die perfecte partner gebleken. Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en een actieve houding worden hier dan ook hoog in het vaandel gedragen. Sinke Komejan & Nijpels is typisch zo'n kantoor waar Service nog steeds met een hoofdletter 'S' geschreven wordt.

Zeer breed dienstenpakket
Dit kantoor is voortgekomen uit 'Havermans & Nijpels', dat vooral erg sterk was op het gebied van taxaties en behoorde tot één van de oudste kantoren in Bergen op Zoom. Hans Nijpels heeft enkele jaren geleden een partner gevonden in het Zeeuwse Sinke Komejan. Met al een viertal vestigingen in Zeeland - Middelburg, Vlissingen, Goes en Zierikzee - liep Sinke Komejan al langer rond met plannen ook hier voet aan de grond te krijgen. Besloten is toen 'Havermans & Nijpels' over te nemen en de bedrijfsvoering voort te zetten onder de naam Sinke Komejan & Nijpels. De vijf kantoren tezamen kunnen klanten een zeer breed dienstenpakket aanbieden, aangezien naast de makelaardij ook de specialismen hypotheken, vastgoedmanagement en verzekeringen aanwezig zijn. Sinke Komejan is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en is daarnaast tevens een ISO-9002 gecertificeerd bedrijf.

Digidos
Sinke Komejan & Nijpels is gespecialiseerd op het terrein van de makelaardij in de meest brede zin van het woord. Hier kunt u terecht voor bemiddeling bij de verkoop of verhuur van uw woning, aankoop van een woning en de verkoop, aankoop of huur van een bedrijfsobject. Naast de bemiddeling bij de verkoop van bestaande woningen is het kantoor ook actief op het gebied van nieuwbouwwoningen. Daarnaast wordt Sinke Komejan & Nijpels tevens als gesprekspartner van verschillende overheidsinstanties gezien. Een doelbewust gekozen klein team - dat naast vestigingsmanager en makelaar/taxateur o.g. Eric de Vos en makelaar/taxateur o.g. Hans Nijpels bestaat uit een drietal woonconsulenten Henny Michielsen, Margot Patist en Petra Oerlemans - treedt met open vizier, een bulk aan kennis en ervaring en sterk service gericht de markt tegemoet. "Dat persoonlijke contact met onze klanten vinden wij van het grootste belang," benadrukt De Vos nog maar eens. Verder zet Sinke Komejan & Nijpels - evenals de overige vestigingen - graag een stapje extra voor haar klanten. Zo is intern het systeem 'Digidos' ontwikkeld, dat u 24 uur per dag, 7 dagen per week via internet de mogelijkheid geeft uw eigen dossier te raadplegen zodat u voortdurend op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen. Op deze manier wordt de dienstverlening natuurlijk pas echt transparant. De werkwijze van Sinke Komejan & Nijpels werpt al jaren zijn vruchten af. Wordt uw naam nu of in de toekomst toegevoegd aan die lange lijst tevreden klanten?

Informatie
Sinke Komejan & Nijpels
Antwerpsestraat 6
Postbus 991
4600 AZ Bergen op Zoom
Tel: 0164 - 233442
Fax: 0164 - 257910
Internet: www.sinke.nl
E-mail: bergenopzoom@sinke.nl


...zoekt
Beste Baas zoekt naar balans

...start
Samenwerken aan de toekomst

...innoveert
Innovatief product met hoge snelheid op weg naar succes

...onderneemt
Ondernemersnetwerk allochtone vrouwen in oprichting

...organiseert
11 mei Internationale Handelsdag

...verandert
Elektronisch uittreksel rechtsgeldig

...belegt
De beleggingsadviseurs

...ontwikkelt
Mini-ondernemingen West-Brabant vallen buiten de prijzen

...rijdt
Zakelijk onderweg

...stimuleert
Gunstige ligging is onze kracht

...onthaalt
Het hele jaar door een Vorstelijk onthaal...

...helpt
Eén aanspreekpunt voor ondernemers

...beveiligt
Geen kopie van bestaande methodieken

...verbetert
Een stevige basis is gelegd

...behartigt
Belangenbehartiging in de ruimste zin van het woord

...overlegt
Eerste gezamenlijke project is succes

...combineert
Brabant aan Zee: combinatie van kwaliteit en duurzaamheid

...groeit
Veel belangstelling voor uitbreiding

...informeert
Beleggen in een verander(en)de wereld

...verstoord
NVB: 'Aanbod van bedrijfsruimten vier keer zo groot als de vraag'

...investeert
Ruim 5,8 miljoen euro voor bedrijventerreinen