In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Maart 2004













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
Brabant Installatie Techniek BV
Sturm Auto BV
Mercedes Benz ACTROS
met royale voorsprong gekozen tot Truck of the Year 2004

Achttien Europese bedrijfsjournalisten hebben de Mercedes Benz Actros uitgeroepen tot de beste truck van 2004. De Actros kwam, zag en overwon met veel overtuiging.


Het jaar 2004 had derhalve niet mooier kunnen beginnen voor de afdeling bedrijfsauto's van Mercedes Benz, vindt Sturm Auto in Roosendaal, de Mercedes-Benz dealer in personen- en bedrijfswagens voor West-Brabant.

Comfort en zuinigheid
Heel belangrijk om te weten voor de (toekomstige) gebruikers is, naast het chauffeurscomfort van de nieuwe Actros, het economische belang van de transportondernemer. Die zal het lage brandstofverbruik van de Actros hooglijk waarderen, maar ook vanwege de lange onderhoudsintervallen en de lage onderhoudskosten is de Actros een perfecte bedrijfswagen.

Niet alleen de ondernemers en de kenners, maar ook de chauffeurs bevestigen de kwaliteiten van de nieuwe Actros. Algemeen geroemd wordt de Actros onder meer vanwege zijn robuuste uitstraling.

Mening van de vakman
Jan de Pijper uit Breda, een chauffeur die met een gerust hart omschreven mag worden als een Mercedes-veteraan, is vol lof over het nieuwe paradepaardje van Mercedes. "Ik vind het gewoon een fantastische auto. Vooral de bewegingsruimte en de opbergruimte in de cabine zijn enorm verbeterd. Dan noem ik met name de afwerking, de bedden en de chauffeursstoel. Vooral dat laatste is voor mij als rugpatiënt erg belangrijk". Zelfstandig rijder Eddie Peeters kan zich geheel vinden in de woorden van zijn collega. "De auto is ruim, compleet en prima afgewerkt. De Telligent-automaat rijdt super, zeker in combinatie met de cruisecontrole en motorrem. De kosten zijn tot een minimum gereduceerd vanwege een forse daling van het brandstofverbruik."

Dealer en service
Eddie Peeters: "Maar van nog groter belang voor mij als zelfstandig rijder is echter de kwaliteit van de organisatie. Bij dealer Sturm in Roosendaal weten ze waar ze het over hebben en de service is er perfect." Jan de Pijper knikt bevestigend. "Sturm is ook de dealer van mijn werkgever, Verkooyen Transport uit Strijbeek, en alle chauffeurs zijn zeer tevreden over de service die daar geboden wordt. Chef-werkplaats Piet Mies is een echte topper voor de chauffeurs en dat mag best eens gezegd worden." Service betekent bij ons nooit 'nee' verkopen. We streven er altijd naar de auto voor de klant weer zo snel mogelijk op de weg te hebben. Niet voor niets hanteert Sturm Auto zeer ruime openingstijden. De werkplaats voor de bedrijfsauto's is bereikbaar op: maandag t/m vrijdag van 8.15 tot 22.30 uur en zaterdag van 8.30 tot 15.00 uur. Kortom: op het gebied van rendement, prestaties en comfort heeft de Actros een flinke stap vooruit gedaan. Deze truck is een sensatie die u toch echt zelf moet ervaren. Kom daarom snel de Actros van binnen en van buiten bewonderen. Graag willen wij u bewijzen dat de Actros zijn onderscheiding verdient.

Meer informatie
Sturm Auto B.V.
Bredaseweg 225-227, Postbus 1281
4705 RN Roosendaal
Tel: 0165 - 557400
Fax: 0165 - 545530
E-mail: info@sturmauto.nl
Internet: www.sturmauto.nl


...informeert
Steeds belangrijker rol West-Brabantse "linking pin"

...start
"De grootste problemen met personeel ontstaan door onduidelijkheid"

...concurreert
Aalsmeer krijgt er een nieuwe concurrent bij

...helpt
Ondernemers krijgen hulp bij innovatie

...vraagt
Vraagbaak voor ondernemers

...bereikt
Met een goed functionerings- gesprek bereik je meer

...verzamelt
Hergebruik laptops door hemodialyse- patiënten

...organiseert
Aansprekend congres over de arbeidsmarkt in 2010

...vertelt
'Een keiharde business, waar geld verdiend moet worden'

...kleedt
Trends voor de man en de vrouw

...leeft
Rondo leeft bij ondernemers

...bezegelt
Exclusieve samenwerking in het licht van de Contacta

...rijdt
Een overzicht van nieuwe bedrijfswagens
The big boyzzz...
Chrysler, Citroën
Fiat - Mitsubishi
Nissan - Santana
Seat - Volkswagen

...presenteert
Tot 2020 vraag naar 300 m2 bedrijventerrein

...beperkt
Shell beperkt fakkeloverlast in Moerdijk

...stimuleert
Proefprojecten om samenwerking gemeenten bij uitvoering van bouwregelgeving te stimuleren

...selecteert
Breda potentiële regio voor GLS