In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2004













advertenties
www.storimansenpartners.nl
bees-delivery.be





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
AccountBox BV
Hulsbosch
Technische Lederwarenindustrie Rijen
Sprangers
Rabobank
R. Kokx Grondwerk & Kraanverhuur
Bekkers Carrosserie- plaat en constructiewerken
Van Gansewinkel
AccountBox BV
AccountBox BV uw hulp in de boekhouding

Ondernemers hebben het razend druk en willen zich geen zorgen maken over de boekhouding, administratieve verplichtingen en de Belastingdienst. Iedere ondernemer wil een goede boekhouding hebben, liefst zonder extra rekeningen van een accountant of administratiekantoor.



"AccountBox assisteert ondernemers bij het professioneel opzetten, inrichten en het op orde houden van hun financiële administratie", zo omschrijft Jan de Vos, directeur AccountBox, in één zin de activiteiten van zijn organisatie. "Dit alles op basis van een door ons ontwikkeld bijzonder concept".

De basis
Voor het succesvol runnen van een onderneming is het voeren van een goede boekhouding de basis. Vaak beschikken met name kleinere bedrijven niet over de specifieke kennis en ervaring op dat terrein. Soms openbaart zich een capaciteitsprobleem en wordt ongewild een achterstand in de administratie opgelopen of dreigt de ondernemer het overzicht op de exacte financiële situatie te verliezen. AccountBox biedt in dergelijke situaties hulp. Alle medewerkers zijn flexibel inzetbaar, verrichten de werkzaamheden op locatie, houden de boekhouding up-to-date, inventariseren, beoordelen, boeken, verwerken en archiveren administratieve gegevens. Zo verzorgen zij aangiftes omzetbelasting, correspondentie met betrokken instanties en beheren ze de crediteuren- en debiteurenadministraties. Desgewenst worden rapportages en managementinformatie opgezet en geproduceerd.

Uw zorgen uitbesteed
AccountBox werkt volgens een vooraf overeengekomen planning en houdt rekening met de specifieke kenmerken van het bedrijf. De opdrachtgever heeft zodoende per één of meerdere dagdelen de beschikking over vakbekwame administratieve ondersteuning.

De AccountBox-medewerker weet zich van zijn kant gesteund door zijn eigen helpdesk, wordt voortdurend begeleid en getraind en is in iedere onderneming inzetbaar. Alle medewerkers werken volgens de speciaal ontwikkelde AccountBox Standaard (ABS-methode) die uitstekend aansluit op de werkwijze van de accountant of controller. "In het begin werden we vergeleken met een uitzendbureau. Dat is niet juist. Wij maken vooraf afspraken over de invulling van onze werkzaamheden, het aantal dagdelen dat we daarvoor nodig hebben en de wijze waarop we de werkzaamheden zullen uitvoeren. Onze ervaring is dat onze klanten het prettig vinden wanneer de financiële administratie in huis wordt verzorgd en men zo à la minuut over de meest actuele informatie kan beschikken. Wij nemen de ondernemer specifiek werk uit handen". Met de slogan: "Wie met zorg uitbesteedt, heeft ook werkelijk zijn zorgen uitbesteed" besluit Jan de Vos zijn toelichting op de dienstverlening van AccountBox.

Meer informatie
AccountBox BV
H.G. Dirckxstraat 5
4701 AV Roosendaal
Tel.: 0165 - 55 01 44
Fax: 0165 - 53 08 51
E-mail: info@accountbox.nl
Internet: www.accountbox.nl


...informeert
Het kabinetsbeleid helder verklaard

...start
Gebouwtechnisch Maatwerk

...innoveert
Innovatief ondernemerschap in de (Starters)lift

...bezoekt
'Ik kan iedereen de Startersdag aanraden'

...jubileert
Twee generaties Fens 25 jaar bij KvK

...vergaart
Snel kennis vergaren tijdens een seminar

...belegt
De beleggings- adviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...netwerkt
Netwerken in de regio

...organiseert
Goes is economisch hart van Zeeland

...ontmoet
Ambiance van gastvrijheid

...onderneemt
Burgemeester geniet van ondernemers- geest

...presenteert
"Het draait om mensen"

...groeit
Vliegbasis Gilze-Rijen maakt zich op voor uitbreiding

...behartigt
Belangenbehartiging met sociaal gezicht

...golft
Golf slaat aan in regio Gilze en Rijen

...begeleidt
"Het gras is niet groener bij de buren"

...werkt
Vijftigplussers aan het werk houden, geen luxe maar pure noodzaak

...ontwikkelt
Risico en rendement dichter bij elkaar

...nomineert
Genomineerden BOS bekend

...dineert
Ontspannen bijpraten in een prinselijke ambiance

...revitaliseert
Financiële steun is aanzet tot verdere revitalisering bedrijventerrein

...huisvest
NVM Bedrijfs Onroerend Goed komt met groot winkelmarkt- onderzoek