In de periode 2000 - 2007 verscheen in Zuidwest-Nederland het blad 'De Ondernemer'.
Hier vindt u het online archief van deze uitgaves, gepubliceerd door SiteSupport Online Communicatie. De actuele website van deOndernemer vindt u op www.deondernemer.nl
Oktober 2004













advertenties
bees-delivery.be
www.storimansenpartners.nl





Bedrijven
PriceWaterhouseCoopers
AccountBox BV
Hulsbosch
Technische Lederwarenindustrie Rijen
Sprangers
Rabobank
R. Kokx Grondwerk & Kraanverhuur
Bekkers Carrosserie- plaat en constructiewerken
Van Gansewinkel
Hulsbosch
Totaalleverancier voor de metaalverwerkende industrie: Hulsbosch

"In welke bedrijfstak u ook werkzaam bent. Iedereen heeft in zijn leven toch minstens één keer een staalleverancier nodig. En dat betekent dan meestal ook dat u tal van aanverwante artikelen nodig heeft. Bij Hulsbosch vindt u het allemaal onder één dak."



Aan het woord is directeur/eigenaar Ron van Merriënboer. "Jarenlang heeft dit bedrijf bekend gestaan als een sterke regionale voorraadhoudende staalgroothandel. Begin jaren '90 is er meer aandacht komen te liggen op de technische kant van Hulsbosch. Menig bedrijf is door de jaren heen overgenomen. Zodoende zijn wij uitgegroeid tot een leverancier, die een totaalpakket kan aanbieden voor de metaalverwerkende industrie. Hiervoor zijn flink wat investeringen gedaan en het bedrijf is op een aantal gebieden toch een wat andere koers gaan varen. Voor een duidelijke communicatie naar onze klanten toe treden wij vanaf 1 januari jongstleden als één bedrijf (onder één naam 'Hulsbosch') naar buiten. Onze huisstijl, inclusief nieuw logo is hierop aangepast. Het transport binnen Hulsbosch is verder geheel gemoderniseerd, een groot aantal werkmethodieken zijn aangepast en nieuwe specialismen - waaronder het verzinken van constructies - zijn aan de dienstverlening toegevoegd."

Overname
Door de recente overname van een tweetal lastechnische groothandels - Heuvelmans Lastechniek uit Oosterhout en per 1 oktober jongstleden het Bredase Van Gils & Co. - kan Hulsbosch zijn klanten anno 2004 daadwerkelijk op ieder mogelijk terrein in de metaalindustrie van dienst zijn. Een totaalpakket is namelijk het gevolg van deze overnames, waarmee Hulsbosch nu ook de specialismen autogeen lassen, plasma snijden en soldeertechniek in huis heeft, evenals een eigen gassendepot.


Divisies
Middels een viertal divisies treedt Hulsbosch naar buiten. Hulsbosch Staal is een regionale groothandel in walserijproducten. De voorraad van zo'n 4.000 ton bestaat onder andere uit staaf- en balkstaal, platen, ronde en vierkante buizen en koudgewalste profielen en betonstaal. De moderne handelsonderneming in technische artikelen is genaamd Hulsbosch Techniek. Een brede en diepe voorraad artikelen zorgt ervoor, dat snel en adequaat aan vrijwel alle wensen van de klanten voldaan kan worden. Hulsbosch Non-Ferro is een snelgroeiende divisie. Het brede assortiment maakt het voor klanten mogelijk alle combinaties op het gebied van roestvast staal, aluminium, koper, brons, zink, lood en messing naar behoefte samen te stellen. Tenslotte is Lastechniek de specialistische divisie, die relaties directe lastechnische ondersteuning kan bieden bij de keuze van lastoevoegmateriaal, las- en snijapparatuur, lastoebehoren, werkplaatsinrichting en lasdampafzuiging. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor reparatie en onderhoud van lasapparatuur, lastechnische adviezen, opleidingen en verhuur van lasapparatuur.

Betrouwbare partner
"Ondanks het feit dat we in de afgelopen jaren flink gegroeid zijn, staan we nog steeds dichtbij onze relaties. En dat willen we graag zo houden," laat Van Merriënboer weten. "Al sinds jaar en dag staan wij bekend als een uiterst betrouwbare partner, die de relatie met afnemers hoog in het vaandel draagt. Dit heeft ons een omvangrijk klantenbestand opgeleverd van onder andere heel wat constructiebedrijven, carrosseriebouwers, machinefabrieken, hekwerkbouwers, maar ook onderhoudsbedrijven en technische diensten van productiebedrijven. Met een team van 25 vakmensen bedienen wij onze relaties, waarbij snelheid van leveren één van onze sterke krachten is. Alsmede een uitgebreide voorraad en een grote expertise op alle mogelijke gebieden." Hulsbosch: totaalleverancier voor de metaalverwerkende industrie.

Meer informatie
Wilt u meer weten over dit bedrijf, kijk dan eens op de geheel vernieuwde website - www.hulsbosch.nl - of neem telefonisch contact op voor een uitgebreid advies (0162-473000).

Hulsbosch
Souvereinstraat 23,
4903 RH Oosterhout
Tel: 0162 - 473000
Internet: www.hulsbosch.nl


...informeert
Het kabinetsbeleid helder verklaard

...start
Gebouwtechnisch Maatwerk

...innoveert
Innovatief ondernemerschap in de (Starters)lift

...bezoekt
'Ik kan iedereen de Startersdag aanraden'

...jubileert
Twee generaties Fens 25 jaar bij KvK

...vergaart
Snel kennis vergaren tijdens een seminar

...belegt
De beleggings- adviseurs

...rijdt
Zakelijk onderweg

...netwerkt
Netwerken in de regio

...organiseert
Goes is economisch hart van Zeeland

...ontmoet
Ambiance van gastvrijheid

...onderneemt
Burgemeester geniet van ondernemers- geest

...presenteert
"Het draait om mensen"

...groeit
Vliegbasis Gilze-Rijen maakt zich op voor uitbreiding

...behartigt
Belangenbehartiging met sociaal gezicht

...golft
Golf slaat aan in regio Gilze en Rijen

...begeleidt
"Het gras is niet groener bij de buren"

...werkt
Vijftigplussers aan het werk houden, geen luxe maar pure noodzaak

...ontwikkelt
Risico en rendement dichter bij elkaar

...nomineert
Genomineerden BOS bekend

...dineert
Ontspannen bijpraten in een prinselijke ambiance

...revitaliseert
Financiële steun is aanzet tot verdere revitalisering bedrijventerrein

...huisvest
NVM Bedrijfs Onroerend Goed komt met groot winkelmarkt- onderzoek